Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 806807808809810 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Сб 02 окт, 2021 20:30

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

athena1 писал(а):Завжди з Вашими коментами був згідний і не вступав у дискусію, але район Панаса Мирного не є нормальним варіантом, як на мене. Все, що нижче бувшоі Мічуріна і вище польського консульства - так.

пропонував пану лише обмін на трішки тихішу вулицю. На даний момент.
У мене завжди із цим районом гарні спогади та враження.
Дружина дуже любить Стрийський, часто там гуляємо, п"ємо каву/морозиво. Далі гарно і тихо на Цитаделі. Потім неквапом прогулятись у центрі.

Але зараз думки виїхати за місто. Можливо хатинка на межі міста. Враховуючи реальні речі з поїздками по місту і довкола...Дико бісить і вбиває добирання/заїжджання... Важко навіть вибрати локацію. Повзав по Ваших улюблених місцинах не раз-зайдіть/заїдьте туди саме зараз/зацініть усі принади...

П.С. від поляцькего консуляту і вище вздовж Стрийського парку дуже гарно. Там Дубневичі хапнули ділянку і гарний старовинний будинок-валять рімонтаду-певно буде готель або ресторація...
П.С2.навпроти входу у Стрийський парк-зі сторони, де стояли столики/фізра/центр продавали особняк на 2 поверхи. Випадково не чули ціни? 8)
jump

С нами с: 18.08.09
Благодарил (а): 102 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 02 окт, 2021 20:58

jump писал(а):
  athena1 писал(а):Завжди з Вашими коментами був згідний і не вступав у дискусію, але район Панаса Мирного не є нормальним варіантом, як на мене. Все, що нижче бувшоі Мічуріна і вище польського консульства - так.

пропонував пану лише обмін на трішки тихішу вулицю. На даний момент.
У мене завжди із цим районом гарні спогади та враження.
Дружина дуже любить Стрийський, часто там гуляємо, п"ємо каву/морозиво. Далі гарно і тихо на Цитаделі. Потім неквапом прогулятись у центрі.

Але зараз думки виїхати за місто. Можливо хатинка на межі міста. Враховуючи реальні речі з поїздками по місту і довкола...Дико бісить і вбиває добирання/заїжджання... Важко навіть вибрати локацію. Повзав по Ваших улюблених місцинах не раз-зайдіть/заїдьте туди саме зараз/зацініть усі принади...

П.С. від поляцькего консуляту і вище вздовж Стрийського парку дуже гарно. Там Дубневичі хапнули ділянку і гарний старовинний будинок-валять рімонтаду-певно буде готель або ресторація...
П.С2.навпроти входу у Стрийський парк-зі сторони, де стояли столики/фізра/центр продавали особняк на 2 поверхи. Випадково не чули ціни? 8)

З добирання до міста, чим далі тим важче. Вже двічи на цьому тижні тягнучка в сторону Львова починалась прямо в Малечковичах і до світлофора в Сокільниках, а це 4 км їхав з 15 хв.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 02 окт, 2021 21:24

Bolt писал(а):З добирання до міста, чим далі тим важче. Вже двічи на цьому тижні тягнучка в сторону Львова починалась прямо в Малечковичах і до світлофора в Сокільниках, а це 4 км їхав з 15 хв.

Малечковичі - то єст бардзо файнє! І на вейку по Наварії поплавати файно. Але хіба жити і працювати там...
jump

Сообщение Добавлено: Сб 02 окт, 2021 21:45

jump писал(а):
  Bolt писал(а):З добирання до міста, чим далі тим важче. Вже двічи на цьому тижні тягнучка в сторону Львова починалась прямо в Малечковичах і до світлофора в Сокільниках, а це 4 км їхав з 15 хв.

Малечковичі - то єст бардзо файнє! І на вейку по Наварії поплавати файно. Але хіба жити і працювати там...

Саме так. Бувший партнер втік. Живуть трохи знайомих. Але добиратися десь... Хоча з часом можливо щось ся змінить. Цікавий проект мутять в біля бази залізниці (потім Гранд Отель викупив). Біля Басівки. Але скорше всього надурять.
athena1

С нами с: 18.12.08
Благодарил (а): 91 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 02 окт, 2021 21:54

roberto dark писал(а):
  athena1 писал(а):
  roberto dark писал(а):athena1

Cколько в Польше нужно денег для жизни молодому пенсу с пассивным доходом? Например в каком то небольшом городе с хорошей экологией ближе к львовской границе?

Хз. В Ряшеві і подібних містах (чому Ряшів, бо менше палять взимку вугіллям і то дуже важливо знайти такий район, бо і в Ряшеві теж багато особняків з твердопаливним опаленням) оренда приблизно у 1,5 рази дорожче Львова.
Причому якісно досить в будинках совкових.
Ткм менще довкола особняків. Це - проблема в Польщі. Продукти трохи дешевше. Комуналка - трохи дешевшк, аое ми наіздами живемо усюди і багато не витрачаємо.
В тій же Чехіі того вже нема.
В мене життя взагалі зараз на 4 краіни. І усюди є плюси і мінуси. numbeo.com - непогано подивитись

Як там із картою побиту вирішується? Чи є такі посередницькі агенції, що зайшов туди із грошенятами, заплатив і потім ГАРАНТОВАНО отримав. :wink:

Карти типу карт побиту в Польщі багато де можна отримати легко досить. Наприклад в Португалії або Іспеніі чи Франції. Так звані пннсіонерські з пасивним доходом. Найцікавіша у Франціі, бо немає обов'язку там проводити більшість часу.
В Польщі це взагалі не є особливою пробоемою (ще в Угорщині). Але усюди є ньюанси як іі не втратити і як потім продовжити. Закони і вимоги змінюються. Колись в Чехіі було легко наприклад. Зараз - дуже важко і так далі.
Але я шкодую, що в 09-му му цього не зробив.
Були тоді плани перебратися в Прагу, Брно, Вроцлав, Краків, Ряшів.
В Празі після 08-го десь квартира коштувала аналогічна як моя у Львові на Цитаделі ті самі гроші. В Кракові дешевше, а в Ряшеві можга було купити 2.
athena1

Сообщение Добавлено: Сб 02 окт, 2021 22:10

athena1 писал(а):В Празі після 08-го десь квартира коштувала аналогічна як моя у Львові на Цитаделі ті самі гроші. В Кракові дешевше, а в Ряшеві можга було купити 2.

Цитадель/Драгоманова/Грабовського-який там райончик! Гриць Козловський хотів забудувати Цитадель... не зійшлись із хРунем.. як там тихо... спокійно...хлопці зробили спортплощадку. Вихід неквапом у центр, або згідно настрою у парк культури/Стрийський/Лижв"ярська...

до речі. На Лижв"ярській дуже сильно відчутно усі атракції, які відбуваються у парку культури...Але який там затишок! На жаль уже на місці одного з розвалених будинків валять готель на кільканадцять місць...
jump

Сообщение Добавлено: Сб 02 окт, 2021 22:32

jump писал(а):
  athena1 писал(а):В Празі після 08-го десь квартира коштувала аналогічна як моя у Львові на Цитаделі ті самі гроші. В Кракові дешевше, а в Ряшеві можга було купити 2.

Цитадель/Драгоманова/Грабовського-який там райончик! Гриць Козловський хотів забудувати Цитадель... не зійшлись із хРунем.. як там тихо... спокійно...хлопці зробили спортплощадку. Вихід неквапом у центр, або згідно настрою у парк культури/Стрийський/Лижв"ярська...

до речі. На Лижв"ярській дуже сильно відчутно усі атракції, які відбуваються у парку культури...Але який там затишок! На жаль уже на місці одного з розвалених будинків валять готель на кільканадцять місць...

Колись там мали намір купляти приміщення під виробництво і головний архітектор району переконав, що виробництво там ненадовго. Хоча досі ще існують пару цехів.
І ще. На самій горі понана аура. Багато там кісток нажаль. Жив там досить довго, вчився і так далі. Для життя ті вулиці дуже зручні. Зараз здаємо там.
Але ВАМи Цитадель Інн таки поставили. Чому ж Грицю не дали. Напевно вони й не дали. Не чув цього. Тому не знаю. Чув до речі, що грощі в Г. з півдня Мордора
І про особняк на Самчука чи Франка не чув, але чрму вони ціну не вказували, якщо продавали? Не логічно ж.
І до речі яка Ваша думка? На чому росте первинка. Ще й швидше суттєво вторинки нормальноі?
Якась Топольна без ремонту дорожче вторинки в нормальному місці з ремонтом?
athena1

Сообщение Добавлено: Вс 03 окт, 2021 00:39

5396669 в этой теме пару недель назад я давал локаци координаты
yama

С нами с: 12.08.17
Благодарил (а): 9261 раз.

2
Сообщение Добавлено: Вс 03 окт, 2021 07:31

5396669 писал(а):
roberto dark писал(а):5396669 вот именно, что не будете. А в Киеве вам нравится жить?
Не пробовал)

У меня есть выбор или в Буче с террасой и соснами или в самом Киеве в муравейнике 100м от метро, со спорт залом, паркингом и видом на Днепр.
Но пока не тянет туда.

Как представлю этот геморрой с переполненными школами, секциями на которые не доехать из-за пробок...

Отправлено с моего SM-G998B через Tapatalk

Жил около года в Киеве в 100 метрах от метро и с видом на Днепр, как вы писали, ещё в начале 2000-х, но понял, что нужно валить в страну покомфортнее, а особенно туда, где есть то, что в УКРАИНЕ НЕ КУПИТЬ НИ ЗА КАКИЕ ДЕНЬГИ ( КЛИМАТ, БЕЗОПАСНОСТЬ, ПРАВОВОЙ СТАТУС, КАЧЕСТВЕННАЯ МЕДИЦИНА, ХОРОШИЕ ДОРОГИ И Т.Д ).

После жизни в австрийском люксе во Львове кстати, переезд в совминовскую киевскую девятиэтажку - это был для меня жуткий стресс и ощущение муравейника меня в Киеве никак не покидало .
Я подумал, что может вы живёте в Киеве, потому как хвастались на киевской ветке 13-ю паркингами недавно. 8)
roberto dark

С нами с: 04.06.19
Благодарил (а): 239 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 03 окт, 2021 09:44

roberto dark писал(а):
  5396669 писал(а):
roberto dark писал(а):5396669 вот именно, что не будете. А в Киеве вам нравится жить?
Не пробовал)

У меня есть выбор или в Буче с террасой и соснами или в самом Киеве в муравейнике 100м от метро, со спорт залом, паркингом и видом на Днепр.
Но пока не тянет туда.

Как представлю этот геморрой с переполненными школами, секциями на которые не доехать из-за пробок...

Жил около года в Киеве в 100 метрах от метро и с видом на Днепр, как вы писали, ещё в начале 2000-х, но понял, что нужно валить в страну покомфортнее, а особенно туда, где есть то, что в УКРАИНЕ НЕ КУПИТЬ НИ ЗА КАКИЕ ДЕНЬГИ ( КЛИМАТ, БЕЗОПАСНОСТЬ, ПРАВОВОЙ СТАТУС, КАЧЕСТВЕННАЯ МЕДИЦИНА, ХОРОШИЕ ДОРОГИ И Т.Д ).

После жизни в австрийском люксе во Львове кстати, переезд в совминовскую киевскую девятиэтажку - это был для меня жуткий стресс и ощущение муравейника меня в Киеве никак не покидало .
Я подумал, что может вы живёте в Киеве, потому как хвастались на киевской ветке 13-ю паркингами недавно. 8)
Я не хвастался, а информировал. Хотя меня на той ветке 1.5 года назад отговаривалаи покупать. В итоге цена на них выросла на 50-60$ (инфо по реальным сделкам). А сдавать их можно удалённо.
Вот например человек написал, что с 1 числа переезжает и место не нужно - я его поблагодарил и предупредил охрану. И все!

Насчёт Киева - я пока живу в "провинции" с 0.7м населения. Но через год-два станет вопрос переезда (проект закончу). Вот и присматриваюсь. Киев пока больше как большой инвест проект.

5396669

С нами с: 17.02.15
Благодарил (а): 0 раз.

#<1 ... 806807808809810 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор