|
Криптовалюта, ринок криптовалют |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Чет 07 жов, 2021 23:13
iriverix написав:Я ничего не понял. Кто-нибудь может объяснить более внятно?
Открываешь шорт, и сразу лонг - радуешься, что нагрел манипуля.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 07 жов, 2021 23:15
Zebra написав:Открываешь шорт, и сразу лонг - радуешься, что нагрел манипуля.
Не одразу, а шукаючи поступово точку входу мікроставками. Шорт/лонХ ставити коли вже файний прибуток вимальовується.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 жов, 2021 01:08
Zebra написав: iriverix написав:Я ничего не понял. Кто-нибудь может объяснить более внятно?
Больше всего биржа радуется нескончаемому потоку комиссионных. Главное, что все при деле
-
phantom_systems
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 554 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 жов, 2021 02:03
Козак-характерник написав: Zebra написав:Открываешь шорт, и сразу лонг - радуешься, что нагрел манипуля.
Не одразу, а шукаючи поступово точку входу мікроставками. Шорт/лонХ ставити коли вже файний прибуток вимальовується.
Во галіматья! Ще якісь шкварки в сраці треба шукати.  А чого б не зафіксувати цей прибуток просто закривши позицію?
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 жов, 2021 02:28
Mirax написав:Во галіматья! Ще якісь шкварки в сраці треба шукати.  А чого б не зафіксувати цей прибуток просто закривши позицію?
Щоб спокійно торгувати в протилежну позицію, не переймаючися про різкі коливання ціни. Завжди страховка є. Наприклад, в мене лонХ файний по кєше. Я можу спокійно шортити кєшу на суму лонХу. Якщо маніпулька почне ліквідацію шортуна, то я нічого не втрачаю: прибуток зафіксований. Але мета - торгувати спокійно в протилежний бік, маючий міцну страховку. Якщо ціна лонгу стане дешевше, то можна ще покращити точку входу в лонХ. Те саме стосується і шорт позицій. Таким чином можно торгувати без ризику, покращуючи точки входу, одночасно збільшуючи суму депозиту на рахунку. Стратегічна мета - не зірвати куш, а стабільно мати профіт, тримаючи файні точки входу, як страховку і хедж. Не можна робити великі ставки, щоб навіть не було ціни ліквідації, а оперувати незначними сумами, але з максимальним плечем, що мати файний профіт з найменшого коливання ціни. На морозиво! 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 жов, 2021 03:20
Козак-характерник Ага, тепер зрозумів. Одночасно і лонг і шорт позиції набирати. Маніпульці на морозиво.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 жов, 2021 03:41
Mirax написав:Одночасно і лонг і шорт позиції набирати.
Не одночасно. А коли виделка велика. Просто набирати позицію входу через мікроставки, одночасно торгуючи, щоб не було ціни ліквідації. А протилежну позицію пізніше. Хоча все це треба моніторити в динаміці.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 жов, 2021 09:30
phantom_systems написав: Zebra написав: iriverix написав:Я ничего не понял. Кто-нибудь может объяснить более внятно?
Больше всего биржа радуется нескончаемому потоку комиссионных. Главное, что все при деле
Так в этом случае только у биржи и может быть профит. У остальных - только хронические болячки и бедность. Больше ничего. КХ, ну хотя бы рефералку для своих последователей оставил бы что ли.... Хоть какой то профит получался бы. И слова про "манипульку" не были б сотрясанием воздуха. А так по рефералке была бы скидка на комиссию. Судя по всему оленей, которые хотят спонсировать миллиардеров тут хватает...
-
lrs7719
-
-
- Подякував: 382 раз.
- Подякували: 520 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 жов, 2021 10:21
Zebra написав: iriverix написав:Я ничего не понял. Кто-нибудь может объяснить более внятно?
А на самом деле - манипуль получает две комсы, фондирование и последовательно ликвидирует и шорт и лонг. А так как таких оленей - легион, то бизнес у людей процветает.
-
lrs7719
-
-
- Подякував: 382 раз.
- Подякували: 520 раз.
-
-
Профіль
-
-
|