Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
ukr0014959 написав: Маю питання, хто знає, два візити на рік, як рахуються? 2021 рік? чи рік від видачі картки? чи від першого візита?
І як, що я зараз закрию Хамелеона, а відкрию через 2 місяці, буду мати нові візити?
Візити розраховуються на рік, не від моменту відкриття. І візити рахуються по пластику, якщо карту перевипустите, то по новій карті знову буде Welcome-період і 2 візити.
Альфа не дружить з копійками! Здійснив з хамелеона переказ за номером картки на 98.23, дійшло тільки 98. В історії платежів теж 98, а в смс з кодом таки 98.23.
Shaman написав:EasyPay должно быть - надо смотреть, что на экране. терминалы Привата по идее. давно не пополнял, поэтому так осторожно
В Приватовском терминале, AFAIK, даже при переводе по реквизитам в другие банки комис 0.5% и не менее 5 грн. Может уже понизили обратно до 3 грн, как СЭП с карты в Приват24, но не факт. Некоторый комис будет по-любому. EasyPay тоже вряд ли бесплатен. В плане пополнения в широко распространённых терминалах рулит Моня и iBox. Моня даже раньше докидывал 0.6% КБ при пополнениях с Привата, чтобы комис компенсировать. Не знаю, как сейчас. А с Мони уже можно бесплатно в Альфу. Но это тем, кто не боится источник пополнения засветить.