Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Успіх написав:Faceless То я так розумію, що ви вчасно взяли іпотеку - коли і ставки були нижчі, і ціни - не такі космічні, як зараз?
Мені теж так хотілося б думати, яле я б не поспішав з висновками. В будь-якому разі, в мене там було багато чинників, чому треба було то робити саме тоді
Ну реально - чому там вигідно будувати і здавати майже "під ключ" і ще й держава ГАРАНТУЄ, що ДОБУДУЮТЬ/ЗДАДУТЬ?! А у нас - "чорнові пвралепіпеди"..
а вы поищите кому это выгодно может ноги к власти и приведут. А на сколько нарушений при строительстве закрываются глаза. Недавно видел пристройку которая отваливается от здания к которому была пристроена но при этом в неё подведён газ! В Ирпене завести газив цоколь невозможно, есть один два дома с газом в цоколе не более, а в доме где живёт мой отец (хрущевка) газ во всех цоколях есть. Причем вентканалы последние 50 лет точно никто не чистил.
Или подключение новостроя к коммуникациям, в 2011 когда строили мой дом такой проблемы вообще не было, а сейчас есть щаселенная многоэтажка (жк нью йорк) несколько лет подключенная к выгребной яме, застройщик годами не может договориться с водоканалом за канализацию!
Окупність - до пів року???! Я, як подивився ціни/прайс на "користування для пересічних" на наші Львівські самокати - то прозрів, почав дивуватись, як так - що і так ще на них молодь катається по такому прайсу? Мають бути ціни доступні, щоб масово почали ними користуватись! Наприклад, розблоковка - 5грн. 1година - 10грн Від 1год. - 8грн/кожна година!
Тобто, має бути користування самокатом вигідніше/економніше за ГТ(я про Львів, де проїзд на ГТ коштує 10грн)
Окупність - до пів року???! Я, як подивився ціни/прайс на "користування для пересічних" на наші Львівські самокати - то прозрів, почав дивуватись, як так - що і так ще на них молодь катається по такому прайсу? Мають бути ціни доступні, щоб масово почали ними користуватись! Наприклад, розблоковка - 5грн. 1година - 10грн Від 1год. - 8грн/кожна година!
Тобто, має бути користування самокатом вигідніше/економніше за ГТ(я про Львів, де проїзд на ГТ коштує 10грн)
это просто ГТ дешёвый. Пока ещё. Когда будет 1-2 евро тогда самокаты задышат полной грудью.