Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Успіх писал(а):Faceless То я так розумію, що ви вчасно взяли іпотеку - коли і ставки були нижчі, і ціни - не такі космічні, як зараз?
Мені теж так хотілося б думати, яле я б не поспішав з висновками. В будь-якому разі, в мене там було багато чинників, чому треба було то робити саме тоді
Ну реально - чому там вигідно будувати і здавати майже "під ключ" і ще й держава ГАРАНТУЄ, що ДОБУДУЮТЬ/ЗДАДУТЬ?! А у нас - "чорнові пвралепіпеди"..
а вы поищите кому это выгодно может ноги к власти и приведут. А на сколько нарушений при строительстве закрываются глаза. Недавно видел пристройку которая отваливается от здания к которому была пристроена но при этом в неё подведён газ! В Ирпене завести газив цоколь невозможно, есть один два дома с газом в цоколе не более, а в доме где живёт мой отец (хрущевка) газ во всех цоколях есть. Причем вентканалы последние 50 лет точно никто не чистил.
Или подключение новостроя к коммуникациям, в 2011 когда строили мой дом такой проблемы вообще не было, а сейчас есть щаселенная многоэтажка (жк нью йорк) несколько лет подключенная к выгребной яме, застройщик годами не может договориться с водоканалом за канализацию!
vitaliian писал(а):Альтернатива недвижимости которую так ждал долярчик
Окупність - до пів року???! Я, як подивився ціни/прайс на "користування для пересічних" на наші Львівські самокати - то прозрів, почав дивуватись, як так - що і так ще на них молодь катається по такому прайсу? Мають бути ціни доступні, щоб масово почали ними користуватись! Наприклад, розблоковка - 5грн. 1година - 10грн Від 1год. - 8грн/кожна година!
Тобто, має бути користування самокатом вигідніше/економніше за ГТ(я про Львів, де проїзд на ГТ коштує 10грн)
vitaliian писал(а):Альтернатива недвижимости которую так ждал долярчик
Окупність - до пів року???! Я, як подивився ціни/прайс на "користування для пересічних" на наші Львівські самокати - то прозрів, почав дивуватись, як так - що і так ще на них молодь катається по такому прайсу? Мають бути ціни доступні, щоб масово почали ними користуватись! Наприклад, розблоковка - 5грн. 1година - 10грн Від 1год. - 8грн/кожна година!
Тобто, має бути користування самокатом вигідніше/економніше за ГТ(я про Львів, де проїзд на ГТ коштує 10грн)
это просто ГТ дешёвый. Пока ещё. Когда будет 1-2 евро тогда самокаты задышат полной грудью.