Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
проект нормас, тепер із Борщагівки буде доступ до двох ліній метро з одною пересадкою, ще би зробили універсальний квиток на ГТ всіх типів, чи ще тре один транш помощі?
Востаннє редагувалось flyman в Сер 20 жов, 2021 17:25, всього редагувалось 1 раз.
beee написав:Тяжело людям урбанистика даётся. Им кажется, что если дороги расширить по стены домов, пробок не будет . Ну гляньте, я не знаю, варламова
Самому проанализировать не получается, нужно бред урбанастов искать? Я в реале вижу, что все эти нововведения урбанастов в Киеве приводят только к еще большим проблемам и никакие их бредни не убедят меня в обратном. Та в их же ЖЖ в коментах этих урбанастов постоянно размазывают. Это шизики типа конспирологов.
Тогда сами пркатитесь по Европе. Посмотрите про Детройт, города трасс и громадных парковок. Вот сидят потом такие вот в кмда специалисты и согласовывают дичь
beee написав:Тяжело людям урбанистика даётся. Им кажется, что если дороги расширить по стены домов, пробок не будет . Ну гляньте, я не знаю, варламова
Самому проанализировать не получается, нужно бред урбанастов искать? Я в реале вижу, что все эти нововведения урбанастов в Киеве приводят только к еще большим проблемам и никакие их бредни не убедят меня в обратном. Та в их же ЖЖ в коментах этих урбанастов постоянно размазывают. Это шизики типа конспирологов.
вспоминаю, как в 2010 переехал в Киев и обратил внимание, что за целый день на дорогах не могу встретить ни одного жигуля или москвича. зато в 2021 их стало достаточно. в порядке решения проблем города и страны, я бы подумал о запрете эксплуатации драндулетов, которым по 20+ лет, а со временем и до 17+ перейти. и пробок станет меньше, и экология получше, и тише станет в городе.
Puente написав:А Ви не думаєте , що все-таки треба з транспортом щось робити ? І швидкісний трамвай - це в Європі фактично легке метро . Може і у нас таке буде колись ... А трамваїв Омельченко в свій час просто боявся , напевно, - тому і дуже сильно їх пообрізали замість провести реальну реконструкцію ...
Найчастіше Омельченка згадують, як людину, яка перебудувала Майдан Незалежності, побудувала підземні ТРЦ і знищила трамвайну мережу. До 2004 року в Києві існувала повноцінна трамвайна мережа зі сполученням між лівим і правим берегами через міст Патона. Омельченко підписав розпорядження про демонтаж лінії на мосту, посилаючись на висновки фахівців про його аварійність.
- только на днях читала статью на НВ о мерах:
Накоїли справ. Хто з мерів Києва завдав найбільше шкоди місту неправильними рішеннями
Востаннє редагувалось Genie в Сер 20 жов, 2021 19:13, всього редагувалось 2 разів.
Трамвай ходил от суворовского училища на Леси украинки через Арсенальную, Дом офицеров, Октябрьской больницы и т.д. до ж/д вокзала (все названия старые).