Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
проект нормас, тепер із Борщагівки буде доступ до двох ліній метро з одною пересадкою, ще би зробили універсальний квиток на ГТ всіх типів, чи ще тре один транш помощі?
Востаннє редагувалось flyman в Сер 20 жов, 2021 18:25, всього редагувалось 1 раз.
beee написав:Тяжело людям урбанистика даётся. Им кажется, что если дороги расширить по стены домов, пробок не будет . Ну гляньте, я не знаю, варламова
Самому проанализировать не получается, нужно бред урбанастов искать? Я в реале вижу, что все эти нововведения урбанастов в Киеве приводят только к еще большим проблемам и никакие их бредни не убедят меня в обратном. Та в их же ЖЖ в коментах этих урбанастов постоянно размазывают. Это шизики типа конспирологов.
Тогда сами пркатитесь по Европе. Посмотрите про Детройт, города трасс и громадных парковок. Вот сидят потом такие вот в кмда специалисты и согласовывают дичь
beee написав:Тяжело людям урбанистика даётся. Им кажется, что если дороги расширить по стены домов, пробок не будет . Ну гляньте, я не знаю, варламова
Самому проанализировать не получается, нужно бред урбанастов искать? Я в реале вижу, что все эти нововведения урбанастов в Киеве приводят только к еще большим проблемам и никакие их бредни не убедят меня в обратном. Та в их же ЖЖ в коментах этих урбанастов постоянно размазывают. Это шизики типа конспирологов.
вспоминаю, как в 2010 переехал в Киев и обратил внимание, что за целый день на дорогах не могу встретить ни одного жигуля или москвича. зато в 2021 их стало достаточно. в порядке решения проблем города и страны, я бы подумал о запрете эксплуатации драндулетов, которым по 20+ лет, а со временем и до 17+ перейти. и пробок станет меньше, и экология получше, и тише станет в городе.
Puente написав:А Ви не думаєте , що все-таки треба з транспортом щось робити ? І швидкісний трамвай - це в Європі фактично легке метро . Може і у нас таке буде колись ... А трамваїв Омельченко в свій час просто боявся , напевно, - тому і дуже сильно їх пообрізали замість провести реальну реконструкцію ...
Найчастіше Омельченка згадують, як людину, яка перебудувала Майдан Незалежності, побудувала підземні ТРЦ і знищила трамвайну мережу. До 2004 року в Києві існувала повноцінна трамвайна мережа зі сполученням між лівим і правим берегами через міст Патона. Омельченко підписав розпорядження про демонтаж лінії на мосту, посилаючись на висновки фахівців про його аварійність.
Трамвай ходил от суворовского училища на Леси украинки через Арсенальную, Дом офицеров, Октябрьской больницы и т.д. до ж/д вокзала (все названия старые).