Ukrainian написав:Перелік особливо небезпечних і небезпечних інфекційних захворювань та умови визнання особи інфекційно хворою або носієм збудника інфекційного захворювання визначаються центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров'я і публікуються в офіційних джерелах
этим органом есть санстанция, которая у нас уничтожена.
Міністерство охорони здоров'я України (МОЗ) є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України. МОЗ є головним (провідним) органом у системі центральних органів виконавчої влади із забезпечення реалізації державної політики у сфері охорони здоров’я, санітарного та епідемічного благополуччя населення, створення, виробництва, контролю якості та реалізації лікарських засобів і виробів медичного призначення. https://www.kmu.gov.ua/npas/53786660
я не буду сейчас заниматься изучением мед.законодательства, но злые языки говорят, что именно отсутствие санстанции и легитимного санитарного врача не дают возможности исправить список из 6 болезней обязательных к вакцинации. По сему все юристы дружно ржут из писюлек КМУ.
Ukrainian написав:Читаємо в оригіналі Стаття 30. Запобігання інфекційним захворюванням, небезпечним для населення
Вами було піднято питання лише щодо ч. 2 ст. 30 Закону України "Основи законодавства про охорону здоров'я", а саме:
Ukrainian написав:"Предусмотрено, что в отношении отдельных особо опасных инфекционных заболеваний могут осуществляться обязательные медицинские осмотры, профилактические прививки, лечебные и карантинные мероприятия в порядке, установленном законами Украины (часть вторая статьи 30 Основ законодательства Украины об охране здоровья)"
Це питання, по-перше, не стосується Переліку особливо небезпечних і небезпечних інфекційних захворювань та умов визнання особи інфекційно хворою або носієм збудника інфекційного захворювання, який визначається ЦОВВ, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров'я.
Нарешті, по-друге, заходи, які зазначені у ч. 2 ст. 30 вказаного вище закону України, вживаються у порядку, встановленому законами України.
Ukrainian написав:Перелік особливо небезпечних і небезпечних інфекційних захворювань та умови визнання особи інфекційно хворою або носієм збудника інфекційного захворювання визначаються центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров'я і публікуються в офіційних джерелах
этим органом есть санстанция, которая у нас уничтожена.
Міністерство охорони здоров'я України (МОЗ) є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України. МОЗ є головним (провідним) органом у системі центральних органів виконавчої влади із забезпечення реалізації державної політики у сфері охорони здоров’я, санітарного та епідемічного благополуччя населення, створення, виробництва, контролю якості та реалізації лікарських засобів і виробів медичного призначення. https://www.kmu.gov.ua/npas/53786660
Вірно, МОЗ забезпечує лише реалізацію державної політики.
А визначає державну політику у сфері охорони здоров’я виключно законами Верховна Рада України (пункт 6 ст. 92 суспільного договору, а саме Конституції України).
Ромасик написав:у коллективного договора есть название - конституция. Дальше продолжать?
Продолжайте-продолжайте. Даже интересно, что вы родить сможете - правозащитные организации молчат, ООН поддерживает административные меры правительств в борьбе с пандемией. Слышны лишь дрожащие голоса из-под лавки, принадлежащие обскурантам, софистам и буквоедам
Stan78 написав:Вакцинированные могут являться такими же носителями и распространителями вируса, как и антиваксы. О какой доп.опасности речь?
С разной вероятностью. Вакцинированные - с низкой, невакцинированные - с высокой. Это обычное управление рисками. Трезвых водителей за руль допускают, хоть они тоже могут стать причиной ДТП. Просто вероятность приемлемая (а у пьяных - неприемлемая)
Востаннє редагувалось Радіо в Суб 23 жов, 2021 20:58, всього редагувалось 1 раз.
С разной вероятностью. Вакцинированные - с низкой, невакцинированные - с высокой. Это обычное управление рисками. Трезвых водителей за руль допускают, хоть они тоже могут стать причиной ДТП. Просто вероятность приемлемая (а у пьяных - неприемлемая)[/quote] Вакцина - не лекарство, она вызывает имунный ответ организма. И устраивание различных массмероприятий где половина шастает без масок и не соблюдает дистанцию и тд - как раз и приводит к возможному увеличению числа зараженных. Только сегодня на плюсах смотрел репортаж с львовского фестиваля сыра и вина. Половина - без масок. Сравнение аниваксов с пьяными за рулем - манипуляция и подмена понятий.