Успіх написав:..... Мало було їм часу видати ЗАКОН? - що так і так, з першого жовтня, чи листопада НЕ допускається до роботи люди ПОВНІСТЮ непровакциновані! Все. Що складного! ......
Такого ("з першого жовтня, чи листопада") и сейчас нет. Не допускаются с момента объявления красной зоны. А это в каждой области происходит в разное время. Едьте реализовывать Ваше "право на працю" в другую область. ))
P.s. Но думаю, что при наличии первой прививки Вас убивать не будут и дадут доработать до минимального срока до второй прививки.
Ні! Сьогодні мені чітко сказали - без другої вакцинації на роботу НЕ виходити!
А я ще завтра вийду - подивитись "обстаКАновку" Відкрию двері, але їх забарикадую ящиками і напишу переоблік щоб перевірка мене не цапнула!)) Може в такий спосіб щось та й "втіхаря" продам. А що робити, якщо - "в мене вдома діти голодні! - Чєтирі синочка і лаМпочка - дочка!"
чик написав:иногда даю ссылки, но не озвучивал своё мнения. считаю, если не переболел, надо привиться, бо риск сдохнуть всё таки меньше... сам не привит, бо низя.
Как там поживает 34500грн подскажите пожалуйста? Таки суд принял апелляцию? Давайте не забывать о процессах интересных с практической точки зрения. Вы очень много и по московским адвокатам в международных судах писали, но факт выигранного дела после как-то забывали озвучить или не выиграл и забыл
Успіх написав:Сьогодні мені чітко сказали - без другої вакцинації на роботу НЕ виходити!
А я ще завтра вийду - подивитись "обстаКАновку" Відкрию двері, але їх забарикадую ящиками і напишу переоблік щоб перевірка мене не цапнула!)) Може в такий спосіб щось та й "втіхаря" продам. А що робити, якщо - "в мене вдома діти голодні! - Чєтирі синочка і лаМпочка - дочка!"
так тобі й треба, зраднику! ті ж самі барикади міг робити і без першої вакинації.
Как там поживает 34500грн подскажите пожалуйста? Таки суд принял апелляцию? Давайте не забывать о процессах интересных с практической точки зрения. Вы очень много и по московским адвокатам в международных судах писали, но факт выигранного дела после как-то забывали озвучить или не выиграл и забыл
Кстати, не знаю как в Москве, к которой у Вас непреодолимая тяга, но в Киеве ВККС еще не работает. Поэтому даже ей не нужно предоставлять копий решений в подтверждение опыта профессиональной деятельности, а Вам и тем более: https://www.dw.com/uk/v-ukraini-ukhvaly ... a-58249085
Успіх написав:Сьогодні мені чітко сказали - без другої вакцинації на роботу НЕ виходити!
А я ще завтра вийду - подивитись "обстаКАновку")) Відкрию двері, але їх забарикадую ящиками і напишу переоблік)( щоб перевірка мене не цапнула!)) Може в такий спосіб щось та й "втіхаря" продам. )) А що робити, якщо - "в мене вдома діти голодні! - Чєтирі синочка і лаМпочка - дочка!))
так тобі й треба, зраднику! ті ж самі барикади міг робити і без першої вакинації.
Так я піду в середу(буде 2тижнні як...) і вколюсь другий раз - і вже зможу стояти з широко розкритою шерінкою - ой, тфу ти)) - з широко розкритими дверима!
п.с. А якщо стояти весь час з забарикадованими дверима, то каси будуть 10-20-30% від умовно нормальних/100% А дома то....
Востаннє редагувалось Успіх в П'ят 29 жов, 2021 19:09, всього редагувалось 1 раз.
Успіх написав:Так я піду в середу(буде 2тижнні як...) і вколюсь другий раз - і вже зможу стояти з широко розкритою шерінкою - ой, тфу ти)) - з широко розкритими дверима!
Застегни шеринку и марш домой. Ты женатик и в наших глазах пока еще примерный семьянин.
Стара стаття про про те як і чому фармгіганти платять нашим медичним «експертам». Зокрема Лапій який завзято розхвалює чудодійну рідину на ТБ каналах «на підсосі» у Файзера ще з 2017 (як мінімум).
Эндокринолог Маньковский, кардиолог Коваленко, иммунологи Крамарев, Чопьяк и Лапий получили не менее 9 млн грн от фармгигантов Pfizer, Sanofi, Roche, AstraZeneca, Bayer, Abbott, MSD и многих других.