Успіх написав:..... Мало було їм часу видати ЗАКОН? - що так і так, з першого жовтня, чи листопада НЕ допускається до роботи люди ПОВНІСТЮ непровакциновані! Все. Що складного! ......
Такого ("з першого жовтня, чи листопада") и сейчас нет. Не допускаются с момента объявления красной зоны. А это в каждой области происходит в разное время. Едьте реализовывать Ваше "право на працю" в другую область. ))
P.s. Но думаю, что при наличии первой прививки Вас убивать не будут и дадут доработать до минимального срока до второй прививки.
Ні! Сьогодні мені чітко сказали - без другої вакцинації на роботу НЕ виходити!
А я ще завтра вийду - подивитись "обстаКАновку" Відкрию двері, але їх забарикадую ящиками і напишу переоблік щоб перевірка мене не цапнула!)) Може в такий спосіб щось та й "втіхаря" продам. А що робити, якщо - "в мене вдома діти голодні! - Чєтирі синочка і лаМпочка - дочка!"
чик написав:иногда даю ссылки, но не озвучивал своё мнения. считаю, если не переболел, надо привиться, бо риск сдохнуть всё таки меньше... сам не привит, бо низя.
А какое противопоказание?
stm, для наполнения Вашей инструкции (методических рекомендаций):
Как там поживает 34500грн подскажите пожалуйста? Таки суд принял апелляцию? Давайте не забывать о процессах интересных с практической точки зрения. Вы очень много и по московским адвокатам в международных судах писали, но факт выигранного дела после как-то забывали озвучить или не выиграл и забыл
Успіх написав:Сьогодні мені чітко сказали - без другої вакцинації на роботу НЕ виходити!
А я ще завтра вийду - подивитись "обстаКАновку" Відкрию двері, але їх забарикадую ящиками і напишу переоблік щоб перевірка мене не цапнула!)) Може в такий спосіб щось та й "втіхаря" продам. А що робити, якщо - "в мене вдома діти голодні! - Чєтирі синочка і лаМпочка - дочка!"
так тобі й треба, зраднику! ті ж самі барикади міг робити і без першої вакинації.
stm, для наполнения Вашей инструкции (методических рекомендаций):
Как там поживает 34500грн подскажите пожалуйста? Таки суд принял апелляцию? Давайте не забывать о процессах интересных с практической точки зрения. Вы очень много и по московским адвокатам в международных судах писали, но факт выигранного дела после как-то забывали озвучить или не выиграл и забыл
В дополнение Вам для наполнения Вашей инструкции (методических рекомендаций):
Кстати, не знаю как в Москве, к которой у Вас непреодолимая тяга, но в Киеве ВККС еще не работает. Поэтому даже ей не нужно предоставлять копий решений в подтверждение опыта профессиональной деятельности, а Вам и тем более:
Успіх написав:Сьогодні мені чітко сказали - без другої вакцинації на роботу НЕ виходити!
А я ще завтра вийду - подивитись "обстаКАновку")) Відкрию двері, але їх забарикадую ящиками і напишу переоблік)( щоб перевірка мене не цапнула!)) Може в такий спосіб щось та й "втіхаря" продам. )) А що робити, якщо - "в мене вдома діти голодні! - Чєтирі синочка і лаМпочка - дочка!))
так тобі й треба, зраднику! ті ж самі барикади міг робити і без першої вакинації.
Так я піду в середу(буде 2тижнні як...) і вколюсь другий раз - і вже зможу стояти з широко розкритою шерінкою - ой, тфу ти)) - з широко розкритими дверима!
п.с. А якщо стояти весь час з забарикадованими дверима, то каси будуть 10-20-30% від умовно нормальних/100% А дома то....
Востаннє редагувалось Успіх в П'ят 29 жов, 2021 18:09, всього редагувалось 1 раз.
Успіх написав:Так я піду в середу(буде 2тижнні як...) і вколюсь другий раз - і вже зможу стояти з широко розкритою шерінкою - ой, тфу ти)) - з широко розкритими дверима!
Застегни шеринку и марш домой. Ты женатик и в наших глазах пока еще примерный семьянин.
Стара стаття про про те як і чому фармгіганти платять нашим медичним «експертам». Зокрема Лапій який завзято розхвалює чудодійну рідину на ТБ каналах «на підсосі» у Файзера ще з 2017 (як мінімум).
Эндокринолог Маньковский, кардиолог Коваленко, иммунологи Крамарев, Чопьяк и Лапий получили не менее 9 млн грн от фармгигантов Pfizer, Sanofi, Roche, AstraZeneca, Bayer, Abbott, MSD и многих других.