Ось що значить пустий ринок. Можна намалювати від 0 до мульйона... Амплітуда коливань сумачеча. Маніпулька ганяється за грошима хомок куди тільки дотягнеться, не соромлячись, навіть не імітуючи торги. Тупо краде гроші як шортунів, так і лонгустинів. Без хеджа грати в йопане казіно - самогубство. Зайшов в дєда по 63700. Шорт залишився на 67. В дєдє і кефірі багато бабла закачано. Буде відскок.
Якби я володів їхніми акціями, то уважно слідкував би за новинами та їхніми фін. показниками, а оскільки не володію, то простіше слідкувати за курсом акцій, ніж визначати уже банкрут чи ще не банкрут. В будь-якому випадку до банкрутства близько. Наскільки я володію інформацією, то щоб їм розрахуватися з боргами потрібно продавати нерухомість. Це в свою чергу знизить ціну на нерухомість і відповідно негативно вплине на капітал компанії, адже у них велика доля в цій же нерухомості. На скільки таким чином компанія може бути самопоїдаюча (зі смаком піраміди) - не вивчав. Гігантська китайська будівельна компанія, тому спостерігати варто.
Ekran написав:MINA сделает несколько Х за 2022 год
Там вроде бы смартконтракты (снарки) запустили - это аналог даппсов на эфире. Значит будут стягиваться приложения, которым нужен этот блокчейн. Будет ли этот процесс быстрым? Опять же хез. Может и не надо что б был быстрым. Мина это не хайповый проект, но он точно переживёт криптозиму и думаю в 2024 будет в топ-10. Входить ли по текущим? Не знаю. Думаю ещё 4+ увидим. А может и ниже. Но повторюсь - почти уверен, что он переживёт любую криптозиму. Как и эфир, солянка, может ещё кто из блокчейнов. А закинув на кошелёк АУРО можно получать около 20%, но в отличии от ферм и фармилок - вы не лочите токен и не даёте его хез в какой пул с неторговыми убытками.
Ekran написав:MINA сделает несколько Х за 2022 год
Там вроде бы смартконтракты (снарки) запустили - это аналог даппсов на эфире. Значит будут стягиваться приложения, которым нужен этот блокчейн. Будет ли этот процесс быстрым? Опять же хез. Может и не надо что б был быстрым. Мина это не хайповый проект, но он точно переживёт криптозиму и думаю в 2024 будет в топ-10. Входить ли по текущим? Не знаю. Думаю ещё 4+ увидим. А может и ниже. Но повторюсь - почти уверен, что он переживёт любую криптозиму. Как и эфир, солянка, может ещё кто из блокчейнов. А закинув на кошелёк АУРО можно получать около 20%, но в отличии от ферм и фармилок - вы не лочите токен и не даёте его хез в какой пул с неторговыми убытками.
мину на токенсейле брал по 25 центов и чесно признаюсь слил по 2.5 бакса, ровно 10 иксов. и там будут еще огромные анлоки валидаторов, и если они не будут в сговоре, как по солане (которую держат несколько фондов почти все токены и пока не льют...а вот когда польют будет караул), то ушатают мину...