Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 367368369370371 ... 1066>
Повідомлення Додано: Чет 11 лис, 2021 12:12

Успіх написав:
  akurt написав:Моя фірма продає в місяць в середньому 50 квaртир в Анталії

Ой, що зараз почнеться))
Зараз можна буде перерахувати всіх безробітних волоцюг, які почнуть тут лити свою жовч...
1...2...3...
Почали...:D

Класно я їм правду відкрив - аж самому сподобалося!
akurt

Подякував: 4019 раз.
Подякували: 1467 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 11 лис, 2021 12:13

flyman написав:а тим часом USD TRY 9.95010
гарно пішла ліра, як івно по трубам,
тут пишуть, що це добре, можна затаритися за доляри більшою кількістю дешевого йогурта та дорадою.
І ВВП Туречиинни стимулюється девалом. Не те що вна неньці

Прикинь!!! :roll:
Вопреки прогнозам международных структур, прочащих Турции 9-процентный рост ВВП в 2021 году, мы ожидаем двузначного роста экономики.

Об этом заявил президент Реджеп Тайип Эрдоган в видеообращении к участникам саммита «Турция-2023», организованного в четверг медиагруппой Turkuvaz.
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 11 лис, 2021 12:23

нічого собі!!!

Івано-Франківськ та Львів виявились найбільш вигідними містами для купівлі квартири в новобудовах.

Термін окупності квартири від здачі її в оренду буде найкоротший в порівнянні з іншими містами України.

Найдовше «відбиватиметься» вартість квартири в новобудовах Херсона і Миколаєва – щоб повернути вкладені кошти, в цих містах потрібно буде здавати в оренду майже вдвічі довше. Такі дані випливають з відкритого рейтингу комфортності міст України 2021 року, опублікованого тижневиком «Фокус».

https://zaxid.net/de_v_ukrayini_krashhe ... t_n1529983
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 11 лис, 2021 12:30

change_pm написав:
Івано-Франківськ та Львів виявились найбільш вигідними містами для купівлі квартири в новобудовах.

Термін окупності квартири від здачі її в оренду буде найкоротший в порівнянні з іншими містами України.

Найдовше «відбиватиметься» вартість квартири в новобудовах Херсона і Миколаєва – щоб повернути вкладені кошти, в цих містах потрібно буде здавати в оренду майже вдвічі довше. Такі дані випливають з відкритого рейтингу комфортності міст України 2021 року, опублікованого тижневиком «Фокус».

це долярчику буде як бальзам на геморне місце
flyman

Подякував: 1609 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 11 лис, 2021 12:31

Пропоную повернутися до теми гілки.

На вдалого інвестора - і гроші з муніципалітету падають!
Гадаю, багатьом форумчанам, які вдало інвестували в нерухомість за кордоном, буде цікавою свіжа інформація про їх інвестиції.

Комплекс Casa Grande (ціна за прайс-листами квартир 1+1 від літа 2019 - повна інфа була на цьому форумі - 60 000 євро, остання з доступних квартир продана посередниками у вересні 2021 за 100 000 євро). Зараз таких квратир в продажі немає. Є в продажі дві дворівневі за ціною в 200 000 євро - на старті продажу були по 108 000 євро, в січні 2021 можна було ще взяти за 150 000 євро).
Так ось, комплекс здано в експлуатацію в липні 2021. На сьогодні візуально 80% квартир вже заселені. Нагадаю: всі квартири "під ключ" мішки з цементом тут не тягають, пісок тоннами не завозять, штроби в стінах не випилюють...
Вчора на виділені мерією гроші (будівництво огорожено парканом із надписом "Мерія району Коньяалти") почалося облаштування прилеглої території та обладнання паркувальних місць для автівок мешканців. Саме зараз - я щойно проходив повз - купа будівельної техніки, вирівнюють грунти. Тут буде ще й парк.
Зараз все, що на фото виділене червоним, в будівельних роботах. Вчора мешканців попросили не ставити автівки на грунтових площах ліворуч та по фронту комплекса.
Зображення
Інформація про інвестицію наших форумчан тут:
https://www.alikemalgurdal.com/proje/10896-casa-grande
(не реклама - у ЗАБУДОВНИКА КВАРТИР В ПРОДАЖІ НЕМАЄ з весни 2020, окремі "приховані" залишки були в січні 2021, можна не звертатися та не гаяти час).

Комплекс CasaMax.
Тут наші форумчани вдало вклалися в декілька квартир.
Старт ціни в серпні 2020: 1 300 000 лір - на сьогодні оцінка рієлторів на квартири - 2 300 000 лір.
Я можливо, помиляюся, але в комплексі - мабуть - одну з квартир викупив особисто мер Анталії.
Інакше я не можу пояснити, як це раптом мерія ТЕРМІНОВО виділила шалену купу грошей, щоби пробити "з нуля" (!!!) через балку - та через зелений масив - нову автодорогу, вже покласти асфальт - прямий вихід прямо від комплекса до швидкісної траси до моря та до траси швидкісного трамвая і головне - до велетенського стадіона Анталії:
Зображення
Фото, яке я зробив на прохання наших форумчан позавчора - в"їзд в підземний паркінг.
Зображення
Паркувальні місця згідно із законом про будівельну галузь надаються Забудовником власнику квартири БЕЗ ДОПЛАТИ.
В цьому комплексі - 1 паркувальне місце на 1 квартиру незалежно від кількості кімнат в ній.
Очікуваний термін здачі - 15 листопада. Ми були не оглядинах позавчора - гадаю, на пару тижнів затримають та видадуть ключі нашим людям не раніше 1 грудня. Йдуть великі роботи по ландшафту в середині комплекса: зверху є декоративні басейни, основний плавальний басейн, фонтани, баскетбольний майданчик, а в підземному поверсі - критий плавальний басейн та СПА-центр.
Всього 10 корпусів на 408 квартир. Кожен корпус складається з дворх башт, з"єднаних переходами - - на кожному поверсі "внутрішньої башти" - 2 квартири 3+1, на кожному поверсі зовнішньої башти - по 3 квартири "2+1".
Прогнозована квартплата - 30 (ТРИДЦЯТЬ) євро на місяць з квартири (за площею тут не рахують).
(не реклама - у ЗАБУДОВНИКА КВАРТИР В ПРОДАЖІ НЕМАЄ з листопада 2020, можна не звертатися).

Вдалих інвестицій в нерухомість за кордоном, панове форумчани!
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 11 лис, 2021 13:26

change_pm написав:

Крутяк!👍😀
Закину і я це на свою гілку!😀
Успіх

Подякував: 288 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 11 лис, 2021 13:44

akurt написав:Паркувальні місця згідно із законом про будівельну галузь надаються Забудовником власнику квартири БЕЗ ДОПЛАТИ.
В цьому комплексі - 1 паркувальне місце на 1 квартиру незалежно від кількості кімнат в ній.
отсюда 2 вопроса:
- можно ли отказаться от паркоместа и получить скидку?
- можно ли продать ненужное паркоместо отдельно от квартиры? (То есть, оформляется ли оно как самостоятельный объект недвижимости)
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 лис, 2021 14:38

Интересные вопросы, но я не готов ответить.
Комплекс еще не сдан, нет такой информации.
Нам сказали, что будет размечена вся парковка подземная по номерам квартиры.
Паркоместо точно НЕ оформляется как отдельный объект недвижимости.
Я думаю, что:
- паркоместа никому в голову не приходит продавать.
- при покупке квартиры Вы не можете отказаться от него и это никак не повлияет на цену - так как это бесплатное приложение к квартире. Я был с нашими несколько раз в офисе продаж в прошлом году и в этом - даже вопроса от паркоместах никакого не возникало. Это элемент дома такой как крыша или ворота.
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 12 лис, 2021 00:45, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 11 лис, 2021 15:53

За крок до РЕАЛЬНОГО перевороту думок!©

Мабуть, таки, на Левандівці живуть багатші люди, ніж в Анталії :D якщо можуть дозволити собі підземний паркінг (по факту - розмітка фарбою) по таких цінах! :D
І це такі ціни були влітку, а зараз, мабуть, ще вищі! :mrgreen:
Зображення
Успіх

Подякував: 288 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 11 лис, 2021 16:00

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

akurt написав:Я думаю, что:
- паркоместа никому в голову не приходит продавать.
- при покупке квартиры Вы не можете отказаться от него и это никак не повлияет на цену - так как это бесплатное приложение к квартире. Я был с нашими несколько раз в офисе продаж в прошлом году и в этом - даже вопроса от паркоместах никакого не возникало. Это элемент дома такой как крыша или ворота.
если так, то имеем навязывание потребителю принудительного ассортимента.
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

#<1 ... 367368369370371 ... 1066>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор