Класно я їм правду відкрив - аж самому сподобалося!
|
|
![]() Прикинь!!! ![]()
![]() нічого собі!!!
![]()
це долярчику буде як бальзам на геморне місце ![]() Пропоную повернутися до теми гілки.
На вдалого інвестора - і гроші з муніципалітету падають! Гадаю, багатьом форумчанам, які вдало інвестували в нерухомість за кордоном, буде цікавою свіжа інформація про їх інвестиції. Комплекс Casa Grande (ціна за прайс-листами квартир 1+1 від літа 2019 - повна інфа була на цьому форумі - 60 000 євро, остання з доступних квартир продана посередниками у вересні 2021 за 100 000 євро). Зараз таких квратир в продажі немає. Є в продажі дві дворівневі за ціною в 200 000 євро - на старті продажу були по 108 000 євро, в січні 2021 можна було ще взяти за 150 000 євро). Так ось, комплекс здано в експлуатацію в липні 2021. На сьогодні візуально 80% квартир вже заселені. Нагадаю: всі квартири "під ключ" мішки з цементом тут не тягають, пісок тоннами не завозять, штроби в стінах не випилюють... Вчора на виділені мерією гроші (будівництво огорожено парканом із надписом "Мерія району Коньяалти") почалося облаштування прилеглої території та обладнання паркувальних місць для автівок мешканців. Саме зараз - я щойно проходив повз - купа будівельної техніки, вирівнюють грунти. Тут буде ще й парк. Зараз все, що на фото виділене червоним, в будівельних роботах. Вчора мешканців попросили не ставити автівки на грунтових площах ліворуч та по фронту комплекса. ![]() Інформація про інвестицію наших форумчан тут: (не реклама - у ЗАБУДОВНИКА КВАРТИР В ПРОДАЖІ НЕМАЄ з весни 2020, окремі "приховані" залишки були в січні 2021, можна не звертатися та не гаяти час). Комплекс CasaMax. Тут наші форумчани вдало вклалися в декілька квартир. Старт ціни в серпні 2020: 1 300 000 лір - на сьогодні оцінка рієлторів на квартири - 2 300 000 лір. Я можливо, помиляюся, але в комплексі - мабуть - одну з квартир викупив особисто мер Анталії. Інакше я не можу пояснити, як це раптом мерія ТЕРМІНОВО виділила шалену купу грошей, щоби пробити "з нуля" (!!!) через балку - та через зелений масив - нову автодорогу, вже покласти асфальт - прямий вихід прямо від комплекса до швидкісної траси до моря та до траси швидкісного трамвая і головне - до велетенського стадіона Анталії: ![]() Фото, яке я зробив на прохання наших форумчан позавчора - в"їзд в підземний паркінг. ![]() Паркувальні місця згідно із законом про будівельну галузь надаються Забудовником власнику квартири БЕЗ ДОПЛАТИ. В цьому комплексі - 1 паркувальне місце на 1 квартиру незалежно від кількості кімнат в ній. Очікуваний термін здачі - 15 листопада. Ми були не оглядинах позавчора - гадаю, на пару тижнів затримають та видадуть ключі нашим людям не раніше 1 грудня. Йдуть великі роботи по ландшафту в середині комплекса: зверху є декоративні басейни, основний плавальний басейн, фонтани, баскетбольний майданчик, а в підземному поверсі - критий плавальний басейн та СПА-центр. Всього 10 корпусів на 408 квартир. Кожен корпус складається з дворх башт, з"єднаних переходами - - на кожному поверсі "внутрішньої башти" - 2 квартири 3+1, на кожному поверсі зовнішньої башти - по 3 квартири "2+1". Прогнозована квартплата - 30 (ТРИДЦЯТЬ) євро на місяць з квартири (за площею тут не рахують). (не реклама - у ЗАБУДОВНИКА КВАРТИР В ПРОДАЖІ НЕМАЄ з листопада 2020, можна не звертатися). Вдалих інвестицій в нерухомість за кордоном, панове форумчани! ![]()
Крутяк!👍😀 Закину і я це на свою гілку!😀 ![]() отсюда 2 вопроса: - можно ли отказаться от паркоместа и получить скидку? - можно ли продать ненужное паркоместо отдельно от квартиры? (То есть, оформляется ли оно как самостоятельный объект недвижимости)
![]() Интересные вопросы, но я не готов ответить.
Комплекс еще не сдан, нет такой информации. Нам сказали, что будет размечена вся парковка подземная по номерам квартиры. Паркоместо точно НЕ оформляется как отдельный объект недвижимости. Я думаю, что: - паркоместа никому в голову не приходит продавать. - при покупке квартиры Вы не можете отказаться от него и это никак не повлияет на цену - так как это бесплатное приложение к квартире. Я был с нашими несколько раз в офисе продаж в прошлом году и в этом - даже вопроса от паркоместах никакого не возникало. Это элемент дома такой как крыша или ворота. Востаннє редагувалось akurt в П'ят 12 лис, 2021 00:45, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Інвестуємо в нерухомість закордономесли так, то имеем навязывание потребителю принудительного ассортимента.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|