|
|
![]() Ще трошки, ще чуть-чуть - щоб орендарі сплачували за нас))Хоч там трохи загально, але є над чим подумати ![]() " у Приватбанку середня сума кредиту – 630 тис. грн, власний внесок у середньому становить 450 тис. грн (LTV – 42%), у свою чергу щомісячний платіж у середньому сягає 7000-7500 грн, PTI – до 50%, а фактичний термін кредиту – приблизно 15 років. Зазначається, що найактивнішими регіонами з іпотечного кредитування є Київ, Харків, Одеса, Львів 2 у Правекс банку 46% заяв позичальників погоджуються з PTI на рівні 50-60%. Середнє значення LTV становить 32,5%. 43% клієнтів купують житло площею 30-60 кв.м, а 38% – площею 61-90 кв.м. Середній чек іпотечного кредиту – 903 тис.грн. 66% нерухомості купують у м.Києві та Київській області 3 Кредит Дніпро рекомендує орієнтуватися на PTI до 50%. Середня сума: від 300 тис. грн до 10 млн грн. Власний внесок (LTV): щонайменше 30%. Фактичний термін кредиту: від 12 міс. до 240 міс 4 в Укргазбанку середня сума кредиту обчислюється 860 тис. грн. Власний внесок - від 30% від вартості нерухомості, показник LTV – 70% , а термін кредиту – 20 років. Розмір щомісячного платежу залежить від обраних умов кредитування та суми кредиту і за середньої суми кредиту становить орієнтовно 10 тис. грн 5 в Ощадбанку середня сума кредиту – 700 тис. грн. Середня сума власного внеску – 30%, фактичний термін кредитування – 15 років. Щомісячний платіж у середньому становить 8852 грн. Ощадбанк спостерігає, що ринок стрімко розвивається. Якщо говорити про обсяг виданих кредитів, то після столиці лідерами є міста-мільйонники. Лідирують Харківська, Дніпропетровська, Одеська та Запорізька області, але за кількістю виданих кредитів після Києва йде Чернігів. Також у ТОП-10 (крім мільйонників) входять Суми, Черкаси та Чернівці 6 у банку «Південний» середня сума кредиту становить 900 000 грн, власний внесок (LTV) – від 25% ринкової вартості нерухомості, що передається в іпотеку як забезпечення за кредитом. Сума щомісячних зобов'язань позичальника не повинна перевищувати 80% середньомісячної суми доходів. Фактичний термін кредиту для придбання нерухомості, що передається в іпотеку, – до 10 років, максимальний строк за умовами програми кредитування – до 20 років"
![]() Re: Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!Отут☝️ у виділеному - якраз суть! Мені подобається робити майже всі ремонтні роботи(а от, наприклад, шліфувати стіни, а особливо стелю - НЕ люблю) - але справді, ці всі ремонтні роботи цікаві, якщо їх робити вміру! Наприклад - 2-3дні/тиждень! Тому, на постійній основі - вони стають нудними і організм перевтомлюється. І, вже, через 1-2-3міс, якщо працювати 6днів/тиждень і з 8-ї до 20-ї(так, як я працював в Польщі) - то це стає марудною/нудною працею, а з-часом і НЕ любимою справою! Ну, мільйонером - я вже став ![]() ![]() Але і це ШАЛЕНИЙ УСПІХ, якщо вірити легенді про хлопця з передмістя з 9-ма класами освіти загально-середньої сільської школи! ![]() Досягти ДВІ квартири з нуля при таких "вхідних" - майже НЕ реально!!! ![]() (і то ціль про першу квартиру була поставлена всього лиш за 7 років до її реалізації!) Так що - ДумайТЕ! ДійТЕ! БагатійТЕ!©®™👍😀 ![]() Re: Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!В таких випадках ☝️ я як правило запитую - "а поділіться своєю історією УСПІХУ? Що саме Ви робили?" І, переважно в таких випадках, мене посилають... читати книжки ![]() ![]() Тож, думаю, що і тут Ви мені відповісьте в приват, але для мене буде, мабуть - "нічого нового" ![]() Але, тим не менше - чекаю Вашу відповідь мені в приват! ![]() Дякую🏆 ![]() Успіх вы сами то не сильно признаетесь где и чем торгуете а чужие истории успеха послушать не против)
![]() За крок до перевороту думок©Так я вже тут 100500 раз казав що торгую в магазинчику, або на базарчику)) або в магазинчику на базарчику)) І казав, що не важливо саме конкретність мого товару ![]() ✓елекротовари ✓сантехніка ✓господарські товари ✓посуд ✓одяг ✓взуття ✓буд-матеріали ✓іграшки ✓велотовари ✓автозапчастини - і т.д. і т.п. Суть від конкретності бізнесу НЕ зміниться ![]() ![]() Тепер Ваш хід.... ![]() ![]() Re: Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!Забігаючи на перед Вашої відповіді))
- "не встаючи з дивана" - мали на увазі здачу комерції в оренду? А - " встаючи з дивана на пару годин" - то просто мали на увазі - поїхати дещо встановити людям?(те, що я в курсі/знаю) ![]() Так?
|
|