Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Успіх написав:Звичайно, це все фігня в 99,9%! Але - всяке буває)) Ви ж бачите, скільки тут є справді хворих людей ))))))))
99% преступлений совершается здоровыми на голову людьми (кроме преступлений на сексуальной почве, там наоборот). Больному на голову трудно планировать преступление, и вообще больные как правило это непродуктивные люди, много суеты с нулевым результатом. Если видите такое трепло, язык как помело, а по жизни ноль без палочки, будьте уверены перед вами шизофреник. Но пугать, оскорблять, обвинять и угрожать они любят.
Зрозуміло)) Але психічні хвороби є ж різні - от може комусь захочеться "по приколу" зробити якусь пакість в реальності))
От ще запитайте думку п.Акурта про тутешніх форумчан))) Він Вам більш детальніше розкаже)))
Успіх написав:елекротовари ✓сантехніка ✓буд-матеріали
этими позициями вы точно не торгуете иначе бы вы их активно обсуждали на ветке про ремонты.
Продовжуйте вираховувати - може і натрапите на правдивий слід🕵️ Але, я ще раз кажу - це немає жодного значення! Мій бізнес зовсім не особливий! Тому, він може бути запросто в цих бізнесах, що я перелічив! - а може і не бути! - але це зовсім НІЧОГО НЕ ЗМІНИТЬ!
Фтор відсутній чи його кількість дуже низька — Закарпатська, Івано-Франківська, Чернівецька, Львівська, Волинська, Рівненська області.
існує кардинально протилежна точка зору - фтор дуже шкідливий і впливає негативно на психіку людей[/quote]Без фтора не будешь психом, будешь спокойным беззубиком.
flyman написав:тобі яка то різниця? ще прийдеш в гості а я тебе не кликав, а з їжі тільки булочка Малятко і смажена яйце та цибуля?
Різниця в тому, що Успіх - НЕ скриває свій УСПІХ (місцерозташування свого смарту)
А смажене яйце з цибулею добре піде під 100грам первака
У каждого свои критерии успиху ) а успих будет, когда продадите и выйдете в кэш - тогда можно о чем-то говорить, а пока у вас лишь обещания застройщика
flyman написав:тобі яка то різниця? ще прийдеш в гості а я тебе не кликав, а з їжі тільки булочка Малятко і смажена яйце та цибуля?
Різниця в тому, що Успіх - НЕ скриває свій УСПІХ (місцерозташування свого смарту)
У каждого свои критерии успиху ) а успих будет, когда продадите и выйдете в кэш - тогда можно о чем-то говорить, а пока у вас лишь обещания застройщика
успіх любить тишу, а хвальки люблять робити вигляд успіха та ганяти понти