Дійсно. Ковід на канікулах, надлишкова смертність є. Медицини нема. Все сходиться. Так в кого логіка на канікулах?
|
|
![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреЩе раз В науці вважається правильним 1 Спочатку гіпотеза 2 Потім формули/алгоритми опису цієї гіпотези 3 Потім перевірка формулів/алгоритмів на прикладі реально отриманих результатів еспериментів по перевірці гіпотези Я пункт 3 - пройшов 1 Дейтройт з хотабом заявляли що не можна рахувати спочатку по 10 річним відрізкам, потім по 5-річним відрізкам і вимагали перерахунок по однорічним.... - я це зробив і отримав результат 99,78% точність перерахунку пятирічного відрізку по однорічним 2 Хотаб з дейтройтом заявляли що мій алгоритм розрахунку не вірний і взагалі термін не використовуєтьс... - я пройшов і це Результати розрахунків по 5-річним відрізкам летальності для 30 років з 1991 по 2020 - показав що моя точність розрахунку відповідає Держкомстатівській а термін середній вік смерті використовується Національною Академією Наук і наші ( мої з академією) розрахунки співпадають... 3 Навіщо мені маючи точність в 99% використовувати інший алгоритм розрахунку? Якщо Ви вважаєте що він точніший і правильніший - я ж не проти..вперед. З іншого боку Коли я вивів 3,88 року...то написав - це вже для мене пройдений етап, нічого нового в цій царині я не отримаю..тому зараз мене цікавить інше А саме як розподіляються по віковим групам летальні випадки між вакцинованими і не вакцинованими по всім причинам.
![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреЯ правильно понял, что предложил по году и слился?? Не стыдно перед своими адептами?)))) Цифры не будет. Вы в бан уходите?) Я что-то прозевал? СВС и недожитые годы для 61-леинего, пожалуйста))) ![]() Я ж казав що важко пояснити школяру - те що вчать на третьому курсі вишу.. 1 СВС- вік смерті конкретної людини -рахувати не треба, це те що вже відбулось і ми це просто фіксуємо Померла людина в 61 рік...значить її вік смерті 61 рік 2 Вік смерті в групі 61 рік...також рахувати не треба...можна рахувати кількість смертей в групі 61 рік..але у всіх хто помер в 61 рік ( у всієї групи) свс буде 61 рік 3 А от тепер третє Є кілька варіантів визначення середнього віку смерті СВС по Державі в році=( к-сть нещасних випадків *СВС нещасних випадків+к-сть онко*свс онко.....грип+ковід+серце....)/загальну кількість смертей або СВС по державі =( к-сть в групі1 * середній вік групи1+кількість в групі2*свс групи2+......кількість в групі100-свс групи 100)/загальну кількість Це ясно? Так от в групі 60+ - 90% смертей від хвороб в групі 60+ - 82% смертей від ковіду, ковід хвороба, яка на якусь величину зменшує тривалість життя тої людини яка ще могла жити) До речі Можк зробити так як рекомендував уапрофі В мене є розбивка по віковим групам за 2020, є розбивка по віковим групам від ковіду за 2020...можу порахувати три колонки середній від усіх середній від усіх причин за мінусом ковіда середній від ковід - тут рахувати не треба бо вже є 73,87 року Єдина проблема в 2020 було мало смертей від ковіда в порівнянні з загальною кількістю смертей. Також можу уточнити розрахунок по групі 0-40, треба взяти смерті які не відносяться до хвороб ( а саме нещасні випадки,ДТП,потонули,згоріли, травматизм, дитячу смертність першого року...перерахувати їх на групу 0-40 і порівняти групу 0-40 по загальній кількості мінус нещасні випадки..думаю цифра суттєво зміниться.
![]() Ймовірність того , що в 2021 році виявиться що середній вік смерті від ковіду = 73,8 року+/- 0,2 роки - можу
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 21 лис, 2021 22:46, всього редагувалось 1 раз.
![]() Будівельник, я звісно розраховував, що ти будеш зливатися, як зазвичай.
Але ж не так нахабно... Невже ти не розумієш, що пробив дно дна. Опонент максимально коректно відповідав на твою ж пропозицію. Що ти твориш...
![]() Re: Эпидемия коронавируса в мире Пора баниться Будивельнык))
Самое время. Ни для одной группы, шириной один год, или два года, вы цифру не дали. И не дадите, да?)) ![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреі шо? подивись дві сторінки назад в 2020році є в групі ___________ковід 60 _______ 10 050 61 _______10 426 62 _______11 101 63 _______ 11 101 64 _______ 11 398 ______________60-64______5624( на 31-12-2020) І що рахувати далі? То що ти шукаєш? пятий куток чи чорну кішку?
![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреперших 4 хв. - є домовленість на рівні глобальних еліт, що лавочка ковіда закриється, і буде просто як "грип з ускладненнями"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|