Український Будівельно-Інвестиційний Банк (2016 - 2021)
+Додати тему
Відповісти на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
бульбик написав:Кто работает с этим банком. Расскажите о каких-то нюансах
Приносите доки в відділення УБІБа що більше 100000 грн зняли в іншому банку. Тоді можна відкрити депо під 12,25% на 18 місяців з виплатою шомісячно. ПрОцент буде на карту під депо. Карту слід брати неіменну МС на халяву. Від СМС за 15 грн відмовитися. Вихід безналом (не юзав, але без СМС кажуть що 3Д не буде приходити) і в чужих банкоматах з карти за мзду. Вихід налом в рідних банкоматах і касах без комісії. Друга банка, після Фарса, за прОцентом по депо. Не агітую...тільки інформую.
бульбик написав:Кто работает с этим банком. Расскажите о каких-то нюансах
Приносите доки в відділення УБІБа що більше 100000 грн зняли в іншому банку. Тоді можна відкрити депо під 12,25% на 18 місяців з виплатою шомісячно. ПрОцент буде на карту під депо. Карту слід брати неіменну МС на халяву. Від СМС за 15 грн відмовитися. Вихід безналом (не юзав, але без СМС кажуть що 3Д не буде приходити) і в чужих банкоматах з карти за мзду. Вихід налом в рідних банкоматах і касах без комісії. Друга банка, після Фарса, за прОцентом по депо. Не агітую...тільки інформую.
Спасибо, коллега, за развёрнутый ответ! Всё понятно кроме одного. Что за такие классные проценты у Форварда? Я там ничего интересного не нашёл.
бульбик написав:Спасибо, коллега, за развёрнутый ответ! Всё понятно кроме одного. Что за такие классные проценты у Форварда? Я там ничего интересного не нашёл.
уже кончились(15.11), теперь классные проценты у CIB
бульбик написав:Спасибо, коллега, за развёрнутый ответ! Всё понятно кроме одного. Что за такие классные проценты у Форварда? Я там ничего интересного не нашёл.
уже кончились(15.11), теперь классные проценты у CIB
Саме так. Фарс по депо з 15.11 року 2021 викреслюєм (в банці кажуть шо тимчасово аХцію бонусну по депо призупинили). Але пенсійну під 9% і КоКо карти з депозиткою до 15000 з 12% юзаєм.