Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Эрдо приказал лире упасть замертво: Erdogan Tells Lira To Drop Dead As Currency Collapse Threatens Financial System, Bank Runs, Hyperinflation Лира почти коснулась 12 за доллар, превзойдя показатели валют таких банановых республик, как Аргентина, Колумбия и Чили-песо... Как тут и предупреждалось, на подходе введение валютных ограничений. Сейчас, при покупке свыше $100, требуют паспорт, ну а дальше могут вообще отказать в покупке, так как страна находится на грани гиперинфляционного коллапса...
Справа не в динаміці зростання населення, а в доходах цього населення, яке за останній рік фактично втратило половину своїх заощаджень. Акурт у лютому відніс ліри до банку при курсi 6.7, а зараз курс 12.2.
За рахунок чого там дорожчатиме нерухомість? Там аби на їжу вистачило... А іноземні покупці там особливої погоди не роблять.
Пишіть-пишіть, хВахівці... Це замість того, щоби сходити в АТБ та купити хоч щось попоісти..... Або на Житньоми ринку Києва купити грамів 200 сала по 350 гривень кіло... Вже писали і два роки тому, і три роки тому, і рік тому - і всі, хто писав, залишилися і безробітними і безхатніми.
НА ПРАКТИЦІ: дивно, що хВахівці не розуміють простих речей: якщо в тебе прибуток в гривнях, доларах або євро - то ти заходиш в печеру Аладдіна, відкриваючи двері ногами. 1. В ці дні наші люди ведуть закупи холодильників, пральних машин, посудомийних машин - все в нові квартири - все даром - не встигли вчора злити бакси по 11,20 - зараз зливають по 12,30. Беремо калькулятор: холодильники LG або Samsung - об"ємом по 520-630 літрів по 10 000- 10 300 лір - беріть калькулятор та вчіиться рахувати. Хоча про що я говОрю... Хто там вчиться рахувати... Ви про що... хай Бог милує... 2. Вчора зробили закупи - вже не дивляться на ціни - НАЙДОРОЖЧА двоспальна кровать з найдорожчим матрацем (6300 лір) - загальна ціна 10 600 лір - знижка 600 лір - всього 10 000 лір - КУПЛЕНО! 3. Пилосос - подивіться на Розетку https://rozetka.com.ua/samsung_vc07t355 ... 257087761/ 3 499 гривень - куплено людьми зранку за 859 лір або (859/12,30)х26,50=1850 гривень.
Так що пишіть далі... Хі-хі та ха-ха-ха...
Третій день кияни шукають квартиру в оренду - вчора мацали 12 варіантів. Ціни виросли - вибор невеликий. Ажіотаж. В мікорораойні Ліман (майже перша лінія) вже озвучують ціни в 9 000 лір за 2+1.... Я писав в квітні: форумчани-кияни зняли 2+1 за 3 500 лір - то 284 долари на місяць... Хто не встиг - той залишається лохом... Газ для опалення: (1,48/12,30)х26,30=2,80 (ДВІ ГРИВНІ 80 копійок) за куб.м. Бензин А95 8,80 ліри за літр або (8,80/12,30)х26,30=18,80 гривні за 1 літр.
Ото сидіть чухайте потилицю та разом з RТС12 мацайте мій неіснуючий депозит...
akurt написав:Пишіть-пишіть, хВахівці... Це замість того, щоби сходити в АТБ та купити хоч щось попоісти..... Або на Житньоми ринку Києва купити грамів 200 сала по 350 гривень кіло... Вже писали і два роки тому, і три роки тому, і рік тому - і всі, хто писав, залишилися і безробітними і безхатніми.
НА ПРАКТИЦІ: дивно, що хВахівці не розуміють простих речей: якщо в тебе прибуток в гривнях, доларах або євро - то ти заходиш в печеру Аладдіна, відкриваючи двері ногами. 1. В ці дні наші люди ведуть закупи холодильників, пральних машин, посудомийних машин - все в нові квартири - все даром - не встигли вчора злити бакси по 11,20 - зараз зливають по 12,30. Беремо калькулятор: холодильники LG або Samsung - об"ємом по 520-630 літрів по 10 000- 10 300 лір - беріть калькулятор та вчіиться рахувати. Хоча про що я говОрю... Хто там вчиться рахувати... Ви про що... хай Бог милує... 2. Вчора зробили закупи - вже не дивляться на ціни - НАЙДОРОЖЧА двоспальна кровать з найдорожчим матрацем (6300 лір) - загальна ціна 10 600 лір - знижка 600 лір - всього 10 000 лір - КУПЛЕНО! 3. Пилосос - подивіться на Розетку https://rozetka.com.ua/samsung_vc07t355 ... 257087761/ 3 499 гривень - куплено людьми зранку за 859 лір або (859/12,30)х26,50=1850 гривень.
Так що пишіть далі... Хі-хі та ха-ха-ха...
Третій день кияни шукають квартиру в оренду - вчора мацали 12 варіантів. Ціни виросли - вибор невеликий. Ажіотаж. В мікорораойні Ліман (майже перша лінія) вже озвучують ціни в 9 000 лір за 2+1.... Я писав в квітні: форумчани-кияни зняли 2+1 за 3 500 лір - то 284 долари на місяць... Хто не встиг - той залишається лохом... Газ для опалення: (1,48/12,30)х26,30=2,80 (ДВІ ГРИВНІ 80 копійок) за куб.м. Бензин А95 8,80 ліри за літр або (8,80/12,30)х26,30=18,80 гривні за 1 літр.
Ото сидіть чухайте потилицю та разом з RТС12 мацайте мій неіснуючий депозит...
мабуть пора вколоти вакцинку і злітати в Антаілію, поки ще дешевий хавчик в Турречині і народ не штурмує банки та резиденцію султана.
"Зимова війна": як і коли війська Росії можуть вторгнутися та хто допоможе Україні
Знову нагнітають... кловуни!
Нічого не буде, а так взагалі - дивимось навзу гілки, робимо так і не переймаємося )))
хіхі...
а ось і план F.I.R.E. підвезли: https://dou.ua/forums/topic/35356/#2272838 Заработал в ИТ 200К баксов — и можешь до конца жизни задротить в ВОВ или играть во дворе в козла с дедками или просто пить пиво и жрать семки. 500 баксов это более чем достаточно одинокому холостому задроту. Если хочется более шикарной жизни с коньяком и девочками — то придется насобирать 400К и тогда можно ни в чем себе не отказывать на $1000 в месяц.
І після 50 - пенсійна віза на Філіпіни і філіпіночок. Хіхі.
Я в другой какой-то теме считал, что с украинскими налогами нужно $375 тыс. При нулевых налогах — $300 тыс. Месячная сумма была, правда, порядка $1k net. Думаю, с учётом просадки портфеля в кризис и высокой инфляции, лучше ориентироваться на такой капитал, чтобы в самом глубоком кризисе сократиться до $500 в месяц, по сути, в Киеве это со своим жильём уровень физиологического минимума на 1 человека. Однушки у метро дают выше доходность, там требования к капиталу от 3-х однушек в старом жилом фонде на семейное бездетное домохозяйство, но лучше 4, т.е. где-то 240-260 тыс. баксов.
6 орендних кавалірок біля ШРТ (наразі 13,3Куе коробка + 6Куе ремонт), кожна від $170 (5К грн) кейфлоу, то можна і вписатися в 120Куїв і ще $10К тримати кешем на форсмажор. Ітого $130К.