Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 395396397398399 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Ср 24 ноя, 2021 14:27

скопіював...ділюсь...

⚡️🇹🇷 ₺ Коротко и ясно о новой экономической модели, к которой перешла Турция (устами властей страны):

Мы будем снижать процентные ставки, мы осознаем, что лира будет слабеть. Но это повысит конкурентоспособность турецких товаров, что увеличит экспорт. А также привлечет инвесторов, которые посчитают атмосферу благоприятной для вложений. Кроме этого, заставит людей внутри страны отказаться от импортных товаров. Это послужит увеличению производства, снизит безработицу, и самое главное - это поспособствует снижению инфляции.

❗️Эрдоган говорит, что знает какие последствия могут ожидать страну от снижения процентных ставок, и он к ним готов. Его цель избавить экономику старины от тисков процентных ставок, курса валют и инфляции.

Ранее власти пытались перейти на эту модель, но спустя короткое время передумали. Сейчас, как мы понимаем, к идее подошли более основательно.

як то кажуть... іншаллах!
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Ср 24 ноя, 2021 14:30

change_pm писал(а):
⚡️🇹🇷 ₺ Коротко и ясно о новой экономической модели, к которой перешла Турция (устами властей страны):

Мы будем снижать процентные ставки, мы осознаем, что лира будет слабеть. Но это повысит конкурентоспособность турецких товаров, что увеличит экспорт. А также привлечет инвесторов, которые посчитают атмосферу благоприятной для вложений. Кроме этого, заставит людей внутри страны отказаться от импортных товаров. Это послужит увеличению производства, снизит безработицу, и самое главное - это поспособствует снижению инфляции.

❗️Эрдоган говорит, что знает какие последствия могут ожидать страну от снижения процентных ставок, и он к ним готов. Его цель избавить экономику старины от тисков процентных ставок, курса валют и инфляции.

Ранее власти пытались перейти на эту модель, но спустя короткое время передумали. Сейчас, как мы понимаем, к идее подошли более основательно.

дєнєг нєт, но вьі дєржітєсь (с)
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 24 ноя, 2021 16:51

change_pm писал(а):

То Ви не знаєте, що таке "іншалла".
Розказую:
4 дні пошуків квартири в оренду в Анталії для у минулому киян - приїхали відразу на авто - це дуже мудро.
Сьогодні пошуки завершли: знайшли 2+1 - судячі по фото, що мені скинули на Вайбер - простора непогана - за 5 500 лір на місяць.
Степан (назвемо його так) встиг злити бакси по 13 сьогодні (зараз курс 12,17). Беремо калькулятор:
5500/13,00=423 долари США на місяць.
Ну, не так дешево, але вибирали дуже прискіпливо і "аби що" не хотіли.
Ось що таке "іншалла"...
На сході люди неодмінно додають слово "іншалла", коли говорять про те, що мають намір зробити в найближчому або віддаленому майбутньому. І взагалі, якщо йдеться про щось бажане.
У чергових в Анталії у минулому киян бажане здійснилося...
Последний раз редактировалось akurt Ср 24 ноя, 2021 17:08, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 24 ноя, 2021 20:14

Вход 200К ..Выход 112К ..

Инвешторам посвящается:
Придворный шут открыл блокнот и что-то туда записал. — Ты что там пишешь? — спрашивает у него король. — Я записываю имена всех дураков, которых знаю. Сейчас я записал твоё имя, потому что ты дал деньги жулику-ювелиру, который пообещал купить для тебя за границей драгоценности. Он не вернётся. — А если всё-таки вернётся? — Тогда я твоё имя сотру, а его — впишу, — ответил шут.
roberto dark

С нами с: 04.06.19
Благодарил (а): 239 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 24 ноя, 2021 21:35

Туркишь лира вдруг резко начала укрепляться...Уже 11.85
С чего бы это?

Оказывается братья мусульмане подсобили. Из ОАЭ срочно подкинули 10 млрд,
под секретный процент, так как условия кредита остаются в тайне.
Это еще раз доказывает что валютная казна у Эрдогана совсем пустая...
RTC12

С нами с: 09.05.15
Благодарил (а): 105 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 24 ноя, 2021 22:59

RTC12 писал(а):Туркишь лира вдруг резко начала укрепляться...Уже 11.85
С чего бы это?

Оказывается братья мусульмане подсобили. Из ОАЭ срочно подкинули 10 млрд,
под секретный процент, так как условия кредита остаются в тайне.
Это еще раз доказывает что валютная казна у Эрдогана совсем пустая...

Це як завгару у 2013 кредит на 3 ярда від РФ?
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Чт 25 ноя, 2021 10:51

Как-то вот заметно, что некоторые - не будем называть лица - ни фига не шарят в бизнесе, финансах, экономике и нет никаких навыков предприимчивости.
Как говорил Задорнов: "Соображалка не та..."
Вот казалось бы: ВНЕЗАПНО можно было взять квартиру на берегу Средиземного моря со скидкой в 50%: лира/доллар были 8,50-9,00 и вдруг стало 13,30 за 1 доллар.
Вы думаете хоть кто-то из пляшущих на арене цирка в лохмотьях сообразил купить за 50 баксов авиабилет в Анталию и срочно что-то прихватить?
Нет... Торговать мужскими носками и женскими колготками еще как-то получается...
На большее - нет, нет и нет...

Я приводил примеры уже, похожая ситуация была в июле 2018, когда внезапно лира/доллар с курса 4,00 прыгнула на курс 7,14.
Приятель не успел слить по 7,14, но по 6,86 успел слить и выхватить 3+1 (!!!!!!!) за 270 000 лир.
Вчера с ним разговаривал (цитата):
"Зато "Теннис резорт" частично уже за миллион перевалил..."
(Примечание: название крутого жилого комплекса в Анталии)
Ну что же, купить за 270 000 и сегодня стоит более 1 000 000 - при любом курсе отлично!
Эх, парни-парни, я ведь еще позавчера написал: НЕ О ТОМ ВЫ ДУМАЕТЕ...
Как-то все больше о трусах акурта, его депозитах и о том, кушал ли он с утра...
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 25 ноя, 2021 10:54

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

акурту на замітку що дешевого сиру, тобто йогурту:
https://dou.ua/forums/topic/35524/#2280748
сравнивать «стоимость проживания» с куриным филе — это прям очень сильно!
Продукты по всему миру стоят примерно одинаково. Можно и в Германии покупать сыр с колбасой дешевле чем в АТБ (типа, потому что считается самым дешевым), но это ничего не говорит о стоимости жизни. Вы хотя бы начните с проезда на метро или стрижки, которые, просто для примера, в той же Германии, в 10 раз выше наших
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Чт 25 ноя, 2021 12:00

flyman писал(а):Можно и в Германии покупать сыр с колбасой дешевле чем в АТБ (типа, потому что считается самым дешевым), но это ничего не говорит о стоимости жизни.

Добре, пане Флаймане, що Ви звернули увагу на слова про вартість життя.
Гадаю, не всім форумчанам подобається саме Ваш спосіб життя. Я поважаю Ваш вибір, просто усвідомлюю, що 99,9% форумчан його не сповідують,

Що я особисто включаю в це поняття:
- вартість нерухомості, в якій людина живе, і має по-людські жити. Доступність житла для людини;
- наявність джерела прибутку в місці проживання;
- технічний стан такого житла та його обладнання, яке забезпечує комфортне проживання;
- вартість харчування людини в тому місці, де вона проживає; щоби ви не говорили, але без «пального» людина не живе, можливо, існує якийсь час.
- вартість утримання житла, в якому живе людина, тому ще впливає на її статки та добробут.
- комфорт життя - і в першу чергу клімат. В мене є приятель, який живе в Якутську; живе, працює і живе і працює при мінус 60... Ну, в нього получаєтсья... яле я не заздрю і гості не збираюся.
- соціальний клімат навкруги, де ти не боїшся, що тобі виб"ють око, вб"ють або обкрадуть при першій можливсті.
- можливість доступного медичного захисту ("Господь створив людину, але не створив запасних частин до неї").
Тому, пане Флаймане, якими б не були дешевими авіаквитки в São Paulo - Бразилія - я би туди не полетів би і не переселився би...
Последний раз редактировалось akurt Чт 25 ноя, 2021 14:59, всего редактировалось 4 раз(а).
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 25 ноя, 2021 12:12

Куди б сьогодні інвестував я, якщо би менi було треба?

Як всі впевнилися: всі ці безпідставні мрії інвестувань у Швейцарію, Нову Зеландію, Монголію, Нікарагуа, Філіппіни або в Болгарію, Німеччину, Швецію або в Люксембург - все виявилося повним пшиком.
Пустощі. Балачки.
Не розумію, навіщо реально позоритися, краще вже б тихенько мовчали...

Я знаю, що мені вже 30 разів дарували посаду Директора/Керівника/Босса/Президента/Голови правління найпотужнішої рієлторської контори у світі - дуже приємно за високу оцінку мого хобі.
Чисто для приколу зробив пошук того, куди можна було б ще глянути/інвестувати.
Сайт оголошень типу нашого ОЛХ - sahibinden - з іноземних ІР-адрес вхід є можливим після реєстрації - є англомовна версія.

Тези, на що я звернув увагу:
1. Ринок нерухомості, знаючи український вислів "Дурних немає" - вже відреагував на особливості курсу ліра/долар останніх днів.
2. Я поставив фільтри: найоптимальніший район за критерієм "ціна/якість", будинок не старший за 2 роки, квартира 1+1.
3. Висвітилося близько 80 варіантів - ціни вже вищі за 1 000 000 лір. Прикольно. Вже зустрічаються і 1 160 000 лір. Я купував в 2017 за 170 000 лір.
4. Звужуємо пошук: поверхи не "нульові" (по нашому "перші" - тут такі не ціняться).
Що маємо? 64 варіанти... Дивимося ретельніше:
- найдорожчий - 1 160 000 лір або 1160000/12=96 700 доларів.
- найдешевший: 700 000 лір або 58 330 доларів.
Нагадаю: всі 54 квартири готові "під ключ". Вселяйся та живи!
Дивимося найдешевший:
Изображение
Площа 66/55 кв. м. Виставляє рієлторська контора. 12 листопада. Фотошоп (!!!!). НЕ ГОДИТЬСЯ! Реально мабуть або фундамент, або не можна помацати. Я би не дивився... хіба що подзовнив би...
Другий за ціною "знизу":
769 000 лір або 64 000 доларів...
В квартирі вже жили, але видно, що квартира досить непогана: 65 кв.м.
На цей варіант я би подивився, помацав би... Розташування на мапі незрозуміле...
Виставляє рієлторська контора - правильно роблять: точне місце не показують, по фото визначити не можна... Щобі не обійшли на повороті... Оголошення від 13 листопада... Може вже й продали... або скажуть, що ціна помінялася... Треба дзвонити та мацати...
Найдешевші варіанти тому і дешевші, що проблемні...

Дивимося найдорожчі варіанти:
1 120 000 лір або майже 100 000 доларів. Оце мені дуже сподобалося - дивлячись на фото басейна здається, що я знаю цей будинок. Здається, саме цю квартиру виставляли спочатку за 800 000, потім за 830 000, потім за 1 020 000... Схоже, знаю цей будинок. Реально новий: здача - літо 2021. Тут би я брав - якщо вірно вгадав будинок - там суперове місце!
НУ ОСЬ ВАМ ОРІЄНТИР ЦІН...

Реальні витрати покупця:
- рієлторські - нуль - гадаю, вже включено в ціну продажу. Як варіант - 2% з Продавця та 2% з Покупця. Тобто може бути, але не факт: +2000 доларів.
- Акт експертизи квартири - замовляють через інтернет, вплинути на ціну не можна ніяк - оцінка реально незалежна - точно не знаю - було приблизно 150 доларів.
- Податок при купівлі - платить Покупець - 4% від суми, зазначеної в Акті експертизи - гадаю, що там буде НЕ цифра 1 120 000 лір, а може бути, скажімо, 800 000, тобто 65000х4%=4 000 доларів.
- Послуги Кадастрового центра: приблизно 100 доларів.
Разом максимум: 100 000+2000+150+4000+100= 106 250 доларів США.
Нагадаю, в Туреччині НЕ потрібно для купівлі/продажу нерухомості наймати адвокатів, юристів та й посередників/рієлторів в деяких випадках можна "обійти"...
З документів потрібним є тільки український закордонний паспорт...

Вдалих інвестицій!
Бажано в свою родину, в її добробут, а не в труси акурта, не в його депозит, та не в його тарілку (вже поснідав).
akurt

2
2
7
  #<1 ... 395396397398399 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор