Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Ukrainian написав:Курс єврооблігацій ДТЕК Енерго з погашенням у 2027 році обвалився у п'ятницю на 11,6% через критику від президента України Володимира Зеленського на адресу компанії та її власника Ріната Ахметова. Порахуєш в доларах скільки це «ничем» йому та його інвестором коштувало?
Дурна ляпанина язиком дорого коштує Україні, але вигідна Ахметову:
Так, багато хто радів падінню єврооблігацій ДТЕК. Думаючи, що страждає Ахметов, а його багато хто не любить і для цього є тисяча і одна причина не тільки у вболівальників Динамо. Більшість із цих людей, щоправда, називали облігації акціями, але це таке. Фундаментально це відбиває повне нерозуміння процесів тими людьми, які радіють. Тому що постраждав не Ахметов. Постраждала інвестиційна привабливість України. А Ахметов, до речі, отримав можливість дешево відкупити свої борги. Якщо він раптом мав таке бажання. Отака боротьба з олігархами по-українськи. https://nv.ua/ukr/opinion/perevorot-v-u ... 98681.html
Schmit написав:зеленые просто уничтожили украинский Моссад.
Да ладно, Чому ж тоді Кремль кандидатура Порошенка так влаштовувала?
Наскільки я пам'ятаю, перед виборами, різні скабєєві підтримували Зелю і топили Пороха. Очевидно, що Зеля виправдав сподівання і заморозив наш обороний блок, в першу чергу програму переозброєння, не кажучи вже про спецоперації. https://www.bbc.com/ukrainian/features-54485115
Schmit написав:зеленые просто уничтожили украинский Моссад.
Да ладно, Чому ж тоді Кремль кандидатура Порошенка так влаштовувала?
Наскільки я пам'ятаю, перед виборами, різні скабєєві підтримували Зелю і топили Пороха. Очевидно, що Зеля виправдав сподівання і заморозив наш обороний блок, в першу чергу програму переозброєння, не кажучи вже про спецоперації. https://www.bbc.com/ukrainian/features-54485115
Не тільки скабєєви, але і наші, майже усі канали: мертвечуківські, ахметівські, льовочкінські, пінчуківські, коломойські Г+Г, 24-й Садового..., усі наче змовились, вкидаючи фейки про Порошенко. Результат - два з половиною роки стагнації, особливо армії та спецслужб. Схоже, достагнували до того, що пиня тепер готовий до силового сценарію.
Ukrainian написав: Да ладно, Чому ж тоді Кремль кандидатура Порошенка так влаштовувала?
Не тільки скабєєви, але і наші, майже усі канали: мертвечуківські, ахметівські, льовочкінські, пінчуківські, коломойські Г+Г, 24-й Садового..., усі наче змовились, вкидаючи фейки про Порошенко. Результат - два з половиною роки стагнації, особливо армії та спецслужб. Схоже, достагнували до того, що пиня тепер готовий до силового сценарію.
Головним чинником готовності все ж заявляється добудова ПП2.
Стосовно стагнації, зменшення боєздатності -- на скільки % вона відбулася? Це принципово?
Пару днів назад натрапив на передачу, як у Львові під гаслом "Львів - центр опору великої України" (можу трохи помилятися) в студії йшло обговорення нападу, готовності й тещо. Сидів там, похиливши голову Клімкін. Лунали героїчні гасла й тещо...
В кінці надали слово йому. А він: по-перше, я проти оцього центр...; бо так виникає відчуття здачі сходу. По-друге, пу не продасть свій напад ні Заходу, ні своїм. Але ми повинні бути готові й т.д., й т.п. Тобто з дипломатичної -- вистава все це. Де всі! гравці з цієї вистави намагаються отримати користь.
Так це чи ні?! Хто зна. Я не зрозумів одного -- навіщо Клімкін це говорив. Особливо на тлі отого піднесеного настрою в студії. Да ще з виглядом: ось я з вищої ліги спустився до вашої пісочниці та розтулмачу дітлахам.
Kudrjavuy написав:Нет ни одного интереса Украины и украинцев, которые бы не продали Зе в интересах Агрессора. Во внутренней, внешней политике.
Когда пропагандоны пишут "ни одного" то это значит, что не могут назвать ни одного. Петро здав найбільші міста Донбасу, відправляв війська в поля під гради, заганяв у штучні котли, дозволив знищити стратегічні арсенали, здав інформаційний простір, навязав Україні злочинні Мінські угоди, але у пропагандонів він патріот, а Зеленський який нічого подібного не зробив у них ворог України. От і робіть висновки, хто реальний патріот, а хто ворог.
Зеленський "нічого подібного не зробив", бо не був в тих обставинах. А перебуваючи у набагато кращих умовах умудрився затормозити розвиток армії та позливати купу спецоперацій. З таким преЗедентом у 2014 до сьогодні вся країна жила б у одному суцільному "ордло".
detroytred написав:Стосовно стагнації, зменшення боєздатності -- на скільки % вона відбулася? Це принципово?
Так читайте приведену вище статю від ВВС. Цікаво, за 2.5 роки зробили хоть один комплекс "Нептун" чи досі є лише парадні макети і дослідні взірці? https://www.bbc.com/ukrainian/features-54485115
unicdima написав:Когда пропагандоны пишут "ни одного" то это значит, что не могут назвать ни одного. Петро здав найбільші міста Донбасу, відправляв війська в поля під гради, заганяв у штучні котли, дозволив знищити стратегічні арсенали, здав інформаційний простір, навязав Україні злочинні Мінські угоди, але у пропагандонів він патріот, а Зеленський який нічого подібного не зробив у них ворог України. От і робіть висновки, хто реальний патріот, а хто ворог.
Примечательно, что ты никогда не упоминаешь РФ, как агрессора Не упоминаешь, откуда взялись бурятские шахтёры, откуда у бурятских шахтёров взялись танки и грады Не упоминаешь, что котлы возникли из-за прямого вмешательства войск РФ
Зато активно упоминаешь Порошенко
При этом, при Зеленском уже было "перемирие", когда продолжали гибнуть бойцы ВСУ Просран оборонный заказ Провалена операция по вагнеровцам
И, самое главное, на прессухе мы увидели настоящего Зеленского - тупого, недалёкого, хамовитого, чванливого, с завышенным самомнением и абсолютным непониманием своих обязанностей как Президента Украины
Зато ему нравятся кортежи, гос.дачи и прочие атрибуты власти. Он же многократно повторял, что имеет на это право
pesikot написав:Примечательно, что ты никогда не упоминаешь РФ, как агрессора Не упоминаешь, откуда взялись бурятские шахтёры, откуда у бурятских шахтёров взялись танки и грады Не упоминаешь, что котлы возникли из-за прямого вмешательства войск РФ
Знову брешеш, я ніколи такого не казав. Може порохоботи меня пояснять, чому противник ніколи не попадав у такі котли як ЗСУ?
Кажуть Бурба втік з України. От за це Зеленському великий мінус, Бурба має сидіти. Бурба має відповісти чиї накази він виконував на користь ворогу, чому в нього стільки провалів?
pesikot написав: И, самое главное, на прессухе мы увидели настоящего Зеленского - тупого, недалёкого, хамовитого, чванливого, с завышенным самомнением и абсолютным непониманием своих обязанностей как Президента Украины
Это обобщенный портрет его избирателей, особенно 30%-го ядерного электората. Который, я думаю, сохранится до следующих выборов.
Любопытно, как поднятый Зелей хайп отразится на рейтинге. С одной стороны, наш мудрый нарид любит шоу, особенно наезды на найбагатших. С другой - не исключаю, что существенно возрастет антирейтинг.
Но вообще пиар-ход очень удачный, старой ылите такого и не снилось.