Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
У фармацевтичній компанії Pfizer заявили, що людям, ймовірно, знадобляться бустерні щеплення від коронавірусу "у найближчі кілька років". Про це телеканалу Sky News в середу сказав регіональний менеджер фармацевтичної фірми у Великій Британії Бен Осборн, пише УНН.
Цитата:
На запитання, як довго людям потрібні будуть бустерні щеплення, він сказав: "Я думаю, що важко сказати, скільки років, тому що ніхто з нас не може передбачити, як вірус буде розвиватися з плином часу".
"Я думаю, що наука і дані зараз показують нам, що нам, ймовірно, знадобиться деякий рівень додаткової вакцинації нашого дорослого населення ще протягом низки років", - зазначив Осборн.
Деталі
Осборн також вважає, що бустерні щеплення всім дорослим - це найважливіше, що можна зробити для боротьби з варіантом Omicron прямо зараз.
Він сказав, що Pfizer готова розробити нову вакцину, якщо буде потрібно, і зможе виробляти її "у великих масштабах".
asdasd написав:Может, многие украинцы не спешат делать вторую прививку, потому что побочки такие, что они понимают, что скопытятся раньше времени? А бессмертие обещают только после 6-й прививки Можно не дожить...
А про побочки можно по-подробнее: что там ТАКОГО? -- и, главное, частоту/вероятность прописать не забудьте...
И то что жёлтая зона по сути красная. Ничего не изменилось. Под выход из красной зоны и внесли изменения в жёлтую. И руки конечно же чешутся в зелёную зону внести поправки - чтоб выбора не оставить - только колоться. Или ты недочеловек будешь для своей страны.
піклуватися про своє здоров'я та здоров'я і гігієнічне виховання своїх дітей, не шкодити здоров'ю інших громадян;
брати участь у проведенні санітарних і протиепідемічних заходів;
проходити обов'язкові медичні огляди та робити щеплення у передбачених законодавством випадках;
виконувати розпорядження та вказівки посадових осіб державної санітарно-епідеміологічної служби при здійсненні ними державного санітарно-епідеміологічного нагляду;
виконувати інші обов'язки, передбачені законодавством про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя.
asdasd написав:Может, многие украинцы не спешат делать вторую прививку, потому что побочки такие, что они понимают, что скопытятся раньше времени? А бессмертие обещают только после 6-й прививки Можно не дожить...
Многие уже переболели и им эта вакцинация нужна, как рыбе зонтик. В мире признают, что переболеть намного эффективнее вакцинации.
Так переболевших колоться никто и не заставляет
А ссылки на эти "признания" можно? -- или сам только что придумал?
Omega написав:И то что жёлтая зона по сути красная. Ничего не изменилось. Под выход из красной зоны и внесли изменения в жёлтую.
Коасная зона и ты не вакцинирован - никуда нельзя, в то числе и на работу, пока не сделаешь две прививки, а это минимум три недели (разве что найдёшь где-то J&J). Жёлтая зона - сделал тут же одну прививку и уже опять тебе всюду можно. Мне кажется, что отгул на день и отпуск за свой счёт на 3-4 недели - это не совсем одно и то же.
Другой вопрос, что при переходе в желтую не из зелёной, а из красной, как у нас везде, уже без разницы что там в жёлтой за ограничения. Можно и две прививки требовать. Всё равно, кого ограничения волновали, у тех две уже есть. А кого не волновали, тот и одну делать не будет.
Про це заявив головний санітарний лікар Ігор Кузін в ефірі «Сніданку з 1+1».
Ну а де ще має пояснювати чіновник, призначений преЗЕдентом, як не на каналі, що належить НЕолігарху Коломойському, до якого преЗЕдент "не має" жодного стосунку... Це ж логічно!
Omega написав:И то что жёлтая зона по сути красная. Ничего не изменилось. Под выход из красной зоны и внесли изменения в жёлтую.
... Другой вопрос, что при переходе в желтую не из зелёной, а из красной, как у нас везде, уже без разницы что там в жёлтой за ограничения. Можно и две прививки требовать. Всё равно, кого ограничения волновали, у тех две уже есть. А кого не волновали, тот и одну делать не будет.
Многие надеялись "нам день простоять, да ночь продержаться" -- пропетлять пару недель, а там "как-то оно да будет". А если им дать понять, что сертификаты даже в зеленой зоне нужны будут -- есть шанс, что таки пойдут вакцинироваться.