Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 74927493749474957496 ... 7544>
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 23:05

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Та я б погодився, що не розумію, але тоді не розуміють її ні Байден, ні пуйло, ні Макрон і т.д., які там про щось про Україну домовляються.
Робити їм мабуть більше нічого.
Просвітіть їх.

Ви трохи відстали в часі. Те і то, що та ж Німеччина спокійнісінько впихує слабким країнам ЄС, легко відбувається без оцієї страшної руйнації держави.

Ну то просветіть, де і коли, після другої світової, якась держава дала комусь автономію під зовнішим тиском. Заморські території не рахуємо, колоніалізм окрема історія.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 23:16

lapay написав:
  detroytred написав:Та я б погодився, що не розумію, але тоді не розуміють її ні Байден, ні пуйло, ні Макрон і т.д., які там про щось про Україну домовляються.
Робити їм мабуть більше нічого.
Просвітіть їх.

Ви трохи відстали в часі. Те і то, що та ж Німеччина спокійнісінько впихує слабким країнам ЄС, легко відбувається без оцієї страшної руйнації держави.

Ну то просветіть, де і коли, після другої світової, якась держава дала комусь автономію під зовнішим тиском. Заморські території не рахуємо, колоніалізм окрема історія.

Ви про що?
Я-то звідки знаю, як буде виглядати ота домовленість. У вигляді чого.
Наврядчи прямо у лоб і відкрито -- типу надайте автономію.

Дискусія з вами була про - "Ніхто за нас нічого не може вирішити - ні Байден, ні Путін, ні рептілоїди."
Саме тому питання саме до вас -- просвітіть про це отих, хто без нас про нас домовляється про щось.
Навіщо час гають?

До речі, я не відкидаю сценарію, що пуйлу щось наобіцяють (наобіцяє Байден), він влізе, а його потім і спіймають на цей гачок.

Я поки ще не чув від жодного експерта, політика навіщо пу надав пушишіну і другому якйоготам партквиток.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 23:30

detroytred написав:Дискусія з вами була про - "Ніхто за нас нічого не може вирішити - ні Байден, ні Путін, ні рептілоїди."

Про автономію, про реалізацію Мінських угод. Все це фантастична лобуда, яка ніколи не стане реальністю, бо наш народ цього не хоче.
lapay

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 23:38

Состоянием на на на 31.03.2021 совокупный государственный долг Украины составляет 2 514 279,9 млн. гривен вырос на 25,8% по сравнению с 31.12.2019 (1 998 275,4 )

Дефицит государственного бюджета на 31.12.2020 г. вырос на 278 % и составляет 217096,1 млн. гривен по сравнению с 31.12.2019 г. – 78049,5 млн. гривен.

Прогнозируемый дефицит бюджета на конец года составляет 280 000 – 290 000 млн. гривен.
Государственный долг Украины состоянием на 31.03.2021 вырос на 25% и составляет 2 514 279,9 млн. гривен по сравнению с 31.12.2019 г. – 1 998 275,4 млн. гривен
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 23:49

lapay написав:
  detroytred написав:Дискусія з вами була про - "Ніхто за нас нічого не може вирішити - ні Байден, ні Путін, ні рептілоїди."

Про автономію, про реалізацію Мінських угод. Все це фантастична лобуда, яка ніколи не стане реальністю, бо наш народ цього не хоче.

Чого хоче чи завтра схоче наш народ -- питання, м'яко кажучи, ну дуже дискусійне.

Якщо хтось до 2014 сказав, що народ хоче отакого Хрещатику, або до 2018 - отакого артиста президента -- то ніхто б не повірив.
Але обставини змінюються. Змінюються чого "хоче" народ.

Зовнішні гравці домовляться про кінцевий результат. А от як до нього дійти - це вже справа техніки.
Які умови зробити, щоб "народ" схотів, погодився.

Оце і є вищий клас. Тривала політика.
І проблема її реалізації полягає не в труднощах переконати народ (як ви вважаєте), а в недовірі ось оцих потужних гравців один до одного.
І це стосується, що зовнішніх ігор.
Що внутрішніх.
Кидають вони часто друг друга...

А так впихнули би усе (звісно в певних межах розумного).
Як гас у рази дорожче))

До речі, на цій гілці від розумних людей лунало образно -- да і грець з тими крисянами-донбасянами (тобто з Кримом, Донбасом).
Так чому ж народу не схотіти-то?
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 23:50

detroytred написав:Я поки ще не чув від жодного експерта, політика навіщо пу надав пушишіну і другому якйоготам партквиток.

Зображення
На пальцах, в прямом смысле слова:
Kudrjavuy

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 гру, 2021 00:05

detroytred написав:Зовнішні гравці домовляться про кінцевий результат. А от як до нього дійти - це вже справа техніки.

Англія перестала відноситись до СЩА, як до лугандона, через 100 років, хоча формально вони визнали незалежність. Доведеться зовнішним ігрокам трохи почекати, щоб ми визнали автономію чи незалежність Лугандона, років 50-100, як мінімум.
lapay

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 гру, 2021 00:34

lapay написав:
  detroytred написав:Зовнішні гравці домовляться про кінцевий результат. А от як до нього дійти - це вже справа техніки.

Англія перестала відноситись до СЩА, як до лугандона, через 100 років, хоча формально вони визнали незалежність. Доведеться зовнішним ігрокам трохи почекати, щоб ми визнали автономію чи незалежність Лугандона, років 50-100, як мінімум.

Виникає питання: а чому вони (потужні зовнішні гравці) взагалі приділили нам увагу і почали оці перемовини?
Ні з того, ні з чого?
Бо нічого робити?

Клімкін зауважив, що 2 роки тому щось змінилося.

Тому моя думка: почали, бо альтернатива гірша -- масштабна війна на цій території.
Як межі між Заходом і Сходом (Китай, рашка).

Я не здивуюсь, якщо на оцих перемовинах ведеться мова про обмеження під час цієї війни (хто приймає участь; як допомагає; що можна бомбити, що ні; і т.д.).
Звісно натяками...

Я навіть можу допустити: Клімкін каже по зміни 2 роки тому (тобто ці зміни вже бачив По і Ко; інші потужні політсили) і саме тому, щоб самим не брати на себе майбутню відповідальність, то і ... з'явилися оці слуги та Зе.
Бо так не буває: Штати прижали Беню за Приват, а стосовно Зе легко погодилися.
Звісно це догадки зі стелі))

Питання: кого не влаштовує аля Сирійська війна тут?
Може тому Німеччина кістьми лягає добиваючись ПП2 (і добившись його від Штатів)?

Це ж якийсь цирк: всі розуміють, що якщо рашка не доб'ється справного вирішення для себе, то рано чи пізно піде у наступ.
Але ми самі не дуже-то й готуємось саме до масштабної агресії.
І головне -- партнери не дуже-то допомагають нам до відбиття саме масштабної агресії.
Якесь шапіто...

Тобто: партнерів і рашку задовольнить наша згода на їх домовленості.
Або партнерів задовільнить війнушка в нас і щоб рашка понесла втрати, да ще прижати її за це.

Що змінилось, як сказав Клімкін, тобто чому неможливо й далі тримати ситуацію, як і було, Клімкін не пояснив.
Не для наших вух це.

Цікавий момент: Зе, як простий парнішко, часто обмовляється, що "я не можу усе тут сказати...".
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 гру, 2021 11:47

detroytred написав:Клімкін зауважив, що 2 роки тому щось змінилося.

Клімкін полюбляє епатажні заяви, які дещо протирічать загальноприйнятному баченню.
  detroytred написав:Це ж якийсь цирк: всі розуміють, що якщо рашка не доб'ється справного вирішення для себе, то рано чи пізно піде у наступ.
Але ми самі не дуже-то й готуємось саме до масштабної агресії.
І головне -- партнери не дуже-то допомагають нам до відбиття саме масштабної агресії.
Якесь шапіто...

Путлер виконав задачу-мінімум, незатухаючим конфліктом фактично заблокував наш вступ в НАТО, щоб не забували про загрозу, періодично соває танчики вздовж кордону. Задачу-максимум по федералізації не виконав і не виконає.
Те, що зараз відбувається, більше ініциатива Байдена, ніж Путіна. Після провального виходу з Афганістану, США важливо показати, що вони не кинуть своїх союзників Тайвань і Україну, яким загрожує окупація.
Об'єктивно, ніякого скупчення військ немає, але якщо союзники занепокоєні, дають якісь гарантії і, глловне, зброю, то ми можемо підіграти. Путлеру теж вигідно, можна поговорити з Байденом, ще раз наголостити на антиНАТО, заради чого він і почав агресію.
Велика війна не вигідна Путлеру, хіба що нове Дебальцево, якщо примара НАТО стане ближче.
lapay

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 гру, 2021 12:48

Kudrjavuy написав:
  detroytred написав:Я поки ще не чув від жодного експерта, політика навіщо пу надав пушишіну і другому якйоготам партквиток.

Зображення
На пальцах, в прямом смысле слова:

А теперь смотрите на нашего янелоха.
“Захарченко мало кому мешал в Украине. Вообще никому не мешал. А вот кое-кому из московских он мешал, потому что в пьяном виде он иногда вел себя как человек... Глупости часто говорил”, - заявил Стрелков.

Он уверен, что место расчистили специально для Дениса Пушилина, который в прошлом заманивал людей в финансовые пирамиды.

“А Пушилина посадили, потому что он себя как человек никогда не ведет. Он вообще не человек, он ***, пустое место, ноль без палочки”,
- сказал российский диверсант.

читайте подробнее на сайте "Диалог.UA": https://www.dialog.ua/opinion/242060_1639259616
Kudrjavuy

Профіль

#<1 ... 74927493749474957496 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор