Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Hennady написав:наприклад, за покупки в аптеці не було. Суми накопиченого загального кешбеку ніде не видно - думаю, він буде зарахований після закінчення терміну акції (як завжди).
тут Ви уже розписали більш детально! акція до 31.12.21 і ніби зазначалось про 10-20 днів. В умовах писали, які щезли після погодження участі в акції. Якось не здогадався скрін зробити, не думав, що Приват настільки заникає свою супер-акцію. Аптек і не буде. Там продукти, азс і одяг. І тільки по Універсальній. Дружині на КДВ нічого не приходило. Завтра спробую перевірити на АЗС-продукти.
Добрый вечер. А есть какой-то способ вывести деньги с КДВ онлайн на Моно или Альфу без потери %? Можно в ЛС. Если тянуть через приложение Моно или Sense, я так понимаю что будет комиссия.
DjPavel написав:Добрый вечер. А есть какой-то способ вывести деньги с КДВ онлайн на Моно или Альфу без потери %? Можно в ЛС. Если тянуть через приложение Моно или Sense, я так понимаю что будет комиссия.
DjPavel написав:Добрый вечер. А есть какой-то способ вывести деньги с КДВ онлайн на Моно или Альфу без потери %? Можно в ЛС. Если тянуть через приложение Моно или Sense, я так понимаю что будет комиссия.
Спасибо!
через
Cпасибо. Правильно понимаю, что переводить через сервис ПУМБа?