|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 24 гру, 2021 18:29
vasilii написав:Купа шпателів, шпаклівок, клеїв. Це все купується впритик у розрахунку на один ремонт, але залишки зменшують собівартість іншого
Півмішка цементу, мішок безпіщанки, 10 м електрокабелю і піврулона шпалер - зменшують собівартість другого ремонту???? Нууууу???)))
-
Frant
-
-
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 гру, 2021 21:57
vasilii написав: dinozavrik написав: Успіх написав:Тобто, за місяць 80-100Кгрн?
так, за місяць 80-100 тис грн, - велика частина у Львові - ІТ, де 3 тис дол, це звична сума, якщо досвід роботи 5+ років і не стеля по доходу (дефіцит толкових людей зараз шалений), інша частина - рієлтори (типово 3-5% від вартості проданого обєкту), ще одна - дизайнери/архітектори (це про толкових), хороші ведучі подій - 800-1500уе за подію, хороші фотографи - 800-1000уе за зйомку весілля. вже не кажучи про блогерів де 1 пост чи сторі коштують більше 20 тис грн. за 5 років можна навчитись всьому що людина захоче, якщо є мотивація.
Цікаво, що всі ці спеціалісти б робили -якби прорвало водопровід і не прийшов би сантехнік , або якби заявив 500дол за виїзд +робота + матеріали. Адже спеціаліст + терміновість -якби якби полетіли автомати, поплавалась проводка -якби не поприбирати на роботі/тре ікрі/офісі -якби пекар і кухар не вийшли на роботу і не булоб кому приготувати і подати під ніс каву, круасани, хліб - якби продавці у АТБ/сільпо не виклали товар на полки І це ща мінімалку. Чомусь таксист купує новішу машину за 15-20 тис щоб бути «в пріоритеті» і в МІСЯЦЬ для сім’ї витягнути 500-700 дол. А фотограф, купивши камеру за 1тис і об’єктивів за 2 тис— вважають себе ТОПовими і беруть за зйомку 500-1000дол. Ну так, ще 2 дні посидіти за компом. - чому пацани, які прокладають кабеля для інтернету мають 400-500дол, а айтішники в районі 3 тис. Бо тих що багато заробляють одиниці чи сотні, а основної маси, які змушені працювати за мінімалку - десятки тисяч.
По перше трохи інші навики потрібно мати щоб прокладати кабелі і щоб працювати в ІТ на клієнта. Лякаєте технарів поламаною проводкою? Знаєте що вони роблять у вільний час, і скільки паяльників мають? По друге - топові фотографи це не про «купити камеру і обєктив за тисячу доларів» один нулик пропустили як мінімум, і купу досвіду, відповідальність, бренд, і відсутність вихідних - коли у всіх вихідні і не один рік. Просто комусь хто купив камеру - ніхто ні тисячу ні 500 ні 200 не дасть А електрики мають мінімалку? Коли на обєкті прокладали то за тиждень роботи десь тисяча уе і пішла. Якщо все так просто - то всі б займались цим, тільки не всі хочуть і не всі можуть. Таксист який купує за 15 тис новішу машину не знає де ті гроші використати щоб заробити більше і вкладає в те що знає На жодній роботі гроші з неба не падають, перед тим як про когось розказути - спробуйте, скажете скільки вам людей заплатило тисячу за зйомку, для прикладу. Навіть камеру вам організую за 5 тис уе - якщо когось знайдете Ну і - ми на фінансовому форумі, в гілці де люди говорять про Додаткове житло в оренду ( і оренда більша ніж мінімалка) ви прагнете заробляти мінімалку? Ваше право. Хочете переконати що всі працюють на мінімалку? Тут не вийде, (як би тоді оренду платили), і це не про одиниці а про десятки тисяч людей у Львові Зараз з боку роботодавця, і знайти людину без досвіду, з мінімальними знаннями компютера ( не програмісти та не тестери) на 500$ чистими на етап навчання і більше після нього - дуже не просто, і не треба авто, і офіс зручний Пропоную закінчувати офтоп, і повертатись до теми оренди.
-
dinozavrik
-
-
- Подякував: 304 раз.
- Подякували: 341 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 гру, 2021 11:43
dinozavrik написав:По друге - топові фотографи це не про «купити камеру і обєктив за тисячу доларів» один нулик пропустили як мінімум, і купу досвіду, відповідальність, бренд, і відсутність вихідних - коли у всіх вихідні і не один рік. Просто комусь хто купив камеру - ніхто ні тисячу ні 500 ні 200 не дасть
dinozavrik написав:На жодній роботі гроші з неба не падають
щодо фотографів - памятаю за 3 год. роботи нижче середнього рівня весільні фотографи брали більше моєї місячної київської ЗП. І такий був ринок.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 26 гру, 2021 11:24
Vlad442 написав:В моменты кризисов и перераздела собственности, который грядет, вполне возможно, пощипают всех. Владельцев долларов через девальвацию (уже началось), недвижимости через налоги (или войны), ОВГЗ через дефолты. Еще в начале 20-ого я говорил, что этот кризис не столько для заработать, сколько, задача максимум, сохранить. Для этого нужно диверсифицировать активы. Поэтому планирую небольшой выход (балансировку вложений) из недвиги в кэш - цены к этом располагают.
Damien написав:Тут многие говорят, что если продавать, то на хаях. Сейчас именно эта ситуация в Украине с недвигой. Надо продавать
Головне, що я з цим☝️ погоджуюсь - але якось трохи шкода продавати одну-єдину, ще неповнолітню/незайману свою квіточку)) А ще - не хочеться нести долярчики в 3 банки під 1-2% чистими! І все ж таки, я ще почекаю/обдумаю все до весни/до Великодня))
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 26 гру, 2021 17:35
dinozavrik написав: vasilii написав: dinozavrik написав:так, за місяць 80-100 тис грн, - велика частина у Львові - ІТ, де 3 тис дол, це звична сума, якщо досвід роботи 5+ років і не стеля по доходу (дефіцит толкових людей зараз шалений), інша частина - рієлтори (типово 3-5% від вартості проданого обєкту), ще одна - дизайнери/архітектори (це про толкових), хороші ведучі подій - 800-1500уе за подію, хороші фотографи - 800-1000уе за зйомку весілля. вже не кажучи про блогерів де 1 пост чи сторі коштують більше 20 тис грн. за 5 років можна навчитись всьому що людина захоче, якщо є мотивація.
Цікаво, що всі ці спеціалісти б робили -якби прорвало водопровід і не прийшов би сантехнік , або якби заявив 500дол за виїзд +робота + матеріали. Адже спеціаліст + терміновість -якби якби полетіли автомати, поплавалась проводка -якби не поприбирати на роботі/тре ікрі/офісі -якби пекар і кухар не вийшли на роботу і не булоб кому приготувати і подати під ніс каву, круасани, хліб - якби продавці у АТБ/сільпо не виклали товар на полки І це ща мінімалку. Чомусь таксист купує новішу машину за 15-20 тис щоб бути «в пріоритеті» і в МІСЯЦЬ для сім’ї витягнути 500-700 дол. А фотограф, купивши камеру за 1тис і об’єктивів за 2 тис— вважають себе ТОПовими і беруть за зйомку 500-1000дол. Ну так, ще 2 дні посидіти за компом. - чому пацани, які прокладають кабеля для інтернету мають 400-500дол, а айтішники в районі 3 тис. Бо тих що багато заробляють одиниці чи сотні, а основної маси, які змушені працювати за мінімалку - десятки тисяч.
По перше трохи інші навики потрібно мати щоб прокладати кабелі і щоб працювати в ІТ на клієнта. Лякаєте технарів поламаною проводкою? Знаєте що вони роблять у вільний час, і скільки паяльників мають? По друге - топові фотографи це не про «купити камеру і обєктив за тисячу доларів» один нулик пропустили як мінімум, і купу досвіду, відповідальність, бренд, і відсутність вихідних - коли у всіх вихідні і не один рік. Просто комусь хто купив камеру - ніхто ні тисячу ні 500 ні 200 не дасть А електрики мають мінімалку? Коли на обєкті прокладали то за тиждень роботи десь тисяча уе і пішла. Якщо все так просто - то всі б займались цим, тільки не всі хочуть і не всі можуть. Таксист який купує за 15 тис новішу машину не знає де ті гроші використати щоб заробити більше і вкладає в те що знає На жодній роботі гроші з неба не падають, перед тим як про когось розказути - спробуйте, скажете скільки вам людей заплатило тисячу за зйомку, для прикладу. Навіть камеру вам організую за 5 тис уе - якщо когось знайдете Ну і - ми на фінансовому форумі, в гілці де люди говорять про Додаткове житло в оренду ( і оренда більша ніж мінімалка) ви прагнете заробляти мінімалку? Ваше право. Хочете переконати що всі працюють на мінімалку? Тут не вийде, (як би тоді оренду платили), і це не про одиниці а про десятки тисяч людей у Львові Зараз з боку роботодавця, і знайти людину без досвіду, з мінімальними знаннями компютера ( не програмісти та не тестери) на 500$ чистими на етап навчання і більше після нього - дуже не просто, і не треба авто, і офіс зручний Пропоную закінчувати офтоп, і повертатись до теми оренди.
Мені шпечіалісти як клали інторнет кабель, так зафігачили перфоратором в кабель Освітлення в калідорі МЗК і вибило і світло, і щитову з роутером майстрів і в ОСББ в щитовій вигорів автомат і розпідарасили стіну в МЗК в 2х місцях. Макаки з перфоратором. Навіть не знаю, за що їм 500уїв, знав би що такі шпечіалісти, акуратно сам би висверлив отвір.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 26 гру, 2021 17:38
Успіх написав: Vlad442 написав:В моменты кризисов и перераздела собственности, который грядет, вполне возможно, пощипают всех. Владельцев долларов через девальвацию (уже началось), недвижимости через налоги (или войны), ОВГЗ через дефолты. Еще в начале 20-ого я говорил, что этот кризис не столько для заработать, сколько, задача максимум, сохранить. Для этого нужно диверсифицировать активы. Поэтому планирую небольшой выход (балансировку вложений) из недвиги в кэш - цены к этом располагают.
Damien написав:Тут многие говорят, что если продавать, то на хаях. Сейчас именно эта ситуация в Украине с недвигой. Надо продавать
Головне, що я з цим☝️ погоджуюсь - але якось трохи шкода продавати одну-єдину, ще неповнолітню/незайману свою квіточку)) А ще - не хочеться нести долярчики в 3 банки під 1-2% чистими! І все ж таки, я ще почекаю/обдумаю все до весни/до Великодня))
та тебе силою ніби тягнуть в банки нести під 1-2 чистими, та не неси і фіг з тобою, чого засірати флудом фінансовий хворум, іди тещі пожалійся, поплач, може нагодує піввареником
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 26 гру, 2021 23:14
...вже краще інтерв'ю успішних послухати))
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 26 гру, 2021 23:14
Успіх написав:Треба було краще написати - купив блок пивка Рогань!
так напишите. Про Пепси не стыдно, а Рогань как минимум не вреднее для здоровья.
-
juristkostya
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 гру, 2021 23:17
Успіх написав: vitaliian написав:Вот и весь праздник
(спеціально напишу тут, а не в приват) Ні, а от цікава психологія людей!  Не даремно я трохи цікавлюсь психологією і художні детективні фільми на психологічну тематику теж полюбляю дивитись  От думаю - люди тварин досліджують... шукають схожість мавп з людьми... А тут, на форумі... - та тут цілий кладезь до вивчення психології людей! 
"я не усрался, я не усрался, я не усрался..."
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Нед 26 гру, 2021 23:53
Успіх написав:Ви почитайте тут останніх 2 сторінки - людям НЕ цікава нерухомість!!!
я вам так скажу оно естественно постоянно интересоваться (недвижимостью) если вы ее собираетесь купить, продать, сдать или вы рыл. Ну или вы вложились и ждёте прибыль. А если в ближайший год у вас таких планов нет, зачем ей интересоваться и фантазировать? Я лично так понимаю отсутствие каких либо кейсов на форуме. На носу праздники поэтому тема еды/напитков как никогда актуальна.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2