Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
Ukrainian написав: Мені от цікаво, чому Європа за весь час не побудувала жодного газопроводу з ирану, який займає перше місце в світі бо запасам газу. Санкції чи щось інше? ПС рф теж наче під санкціями
а Вы думаете, почему война в Сирии идет? есть и такая причина. может и не из ирана, но какой-то газопровод там кому-то не нужен
Іран > Туреччина > Болгарія
Яким боком тут Сирія ?
я не самый большой специалист в этой теме, так что-то мелькало
там где граница ирана и турции - там курды. тогда уже через Азербайджан - где уже есть газопровод (или нет? )
в описании Nabucco все проблемы и очерчены а TANAP работает. было бы желание у Ирана
а через Сирию - скорей всего газ из Ирака или Саудовской Аравии
upd похоже, одна из основных проблема газопровода из Ирана, кроме санкций, - это клубок межнациональных и межгосударственных отношений в регионе.
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 26 гру, 2021 20:06, всього редагувалось 1 раз.
Ukrainian 1 Більщість воєн, які зараз відбуваються в світі, особливо на Євразійському континенті - це війни в яких бере участь росія (в тій чи іншій формі). Їх причина і мета - дистабілізація ситуації в районах, багатих на енергоносії та країн, через які можна будувати транспортування їх в багату і платоспроможну Європу. 2 До 2014 року в Європі та світі не було чіткого розуміння степені енергетичної залежності, корумпованості, політичної та воєнної слабкості ЄС та необхідності джерел та каналів альтернативного енергопостачання. 3 Більшість колишніх премєрміністрів Німеччини, Франції, Італії, Австрії згодом займає високі і високооплачувані посади в різноманітних євроструктурах і підрозділах газпрому, для того, щоб мати змогу прикрити свої попередні корупційні надходження і хабарі. Будемо сподіватися, що ця зима і довгоочікуваний відхід фрау рібентроп з посади нарешті щось змінить...
Xenon написав:В феврале придется докупать порядка 1,5 ярдов газа.К тому времени цена врятле упадет ниже 1000. Вот и считаем сколько понадобиться валюты на это и как это повлияет на курс
Xenon написав:В феврале придется докупать порядка 1,5 ярдов газа.К тому времени цена врятле упадет ниже 1000. Вот и считаем сколько понадобиться валюты на это и как это повлияет на курс
какое-то обоснование есть? или я так вижу?
Так пан Хенон написав до уряду листа, в якому закликав відмовитися від ганебної практики субсидування ціни на природній газ населенню, так і написав, це все зло, це все призведе до не передбачуваних наслідків, прошу відмінити мені ціну в 7.99, хочу ринок, буду купувати звичні 500 кубів в місяць, для опалення власного будинку по 70 грн за куб, бо 7.99 то біда, а ще пан хоче доллар по 70, щоб газ був по 200 грн за куб, бо державі треба купувати багато газу. ЛЛЛЛЛ- логіка Ксенона Я гадав Зебра цікава людина, але з'явився Хенон і я вже сумую за аналітикою Зебри
в статье больше о том, что Нафтогаз и оператор ГТС газ не поделят дефицит газа 1,1 млрд м3 - прогноз на март (опять же без расчетов, они в Додатку) - в марте все же полегче будет
вот не поверите, но в середине февраля будет дно по газу...и оно будет 250-350 баксов...
Востаннє редагувалось edvardd в Нед 26 гру, 2021 22:43, всього редагувалось 1 раз.
somilitark написав:Краще мовчіть, боя зараз впісаюсь від сміху
Погодите, еще рано писаться, вот начнут цены на газ и электричество в 2022 году повышать, обкладывая налогами, вот тогда можно начинать
Для бюдженых организаций газ по 16+ грн, скорее всего населению в 2022 тоже по 16 грн сделают годовой тариф, выше врятли решатся, потому что 20+ грн это досрочные выборы.