stas_rst написав:Усім доброго вечора. Поділюсь власними спостереженнями після Буковелю (у вечір приїзду зробив картку спеціально під витрати на Буці ):) Готелі пройшли шикарно, однак не без хитрощів з боку банку. Спочатку після реєстрації карти не налило КЛ, однак після сплати готелю на суму 5К (під 2% КБ за свої) буквально через 5 хв. налили КЛ таким чином 1% недоотримав. Думаю, варто було оплатити спочатку меншу суму, а потім основну уже під новий виданий КЛ і 3% за кредитні. На центральних касах прокату спорядження, касах скіпасів і касі сноутюбу видає категорію "Інше" і 10% категорії Спорт не дає. Розумні люди порадили торбити ГЛ. Оператор в чаті попросив фото фіскального чека (маю звичку їх зберігати певний короткий час) і вуаля - на 3-й день донарахували КБ 10% на вищезгадані витрати. Хто планує в Буку - зберігайте чеки і в той же вечір в чаті з додатку робіть запит на нарахування.
Тепер про те, чого не зрозумів з тарифів Рюкзака : якщо я правильно розумію, вихід з Рюкзака - тільки на власну картку або в касі ТАС до 50К на місяць без % ??? При натисканні кнопки "Зняти кошти" дає варіант тільки "На мою картку". 1. Якщо картка з КЛ, то потрібно її загасити в нуль і тоді тільки виходити сумою з Рюкзака назовні ? 2. Як бути з обмеженнями на вихід 10К / міс безкомісних ? 3. Яким чином тоді зняти в касі ТАС ? Як проходить визначення - звідки забирати кошти ? І якщо їх більше, аніж 50К на місяць ?
Хороший відсоток 7% на вільному депозиті, однак з виходом не усе зрозуміло. Прошу практиків підказати. Дякую наперед!
1.получается что так. 2.нет такого ограничения.Поменялись условия насколько я вижу на сейчас. Есть ограничение на количество отправок - десять. То есть можно десять раз отправить по 29 999 грн.Что в принципе тоже напрягает слегка.Еще есть СЕП бесплатный.
посетитель Дякую. Ранковим постом я таки дав відповіді на ряд своїх власних запитань. О 1-й ночі не дуже голова варить після 700 км. за кермом В принципі, у попередньому пості описав свіжу версію виходу. Прогляньте і озвучте свою думку, чи згодні ?
stas_rst написав:посетитель Дякую. Ранковим постом я таки дав відповіді на ряд своїх власних запитань. О 1-й ночі не дуже голова варить після 700 км. за кермом В принципі, у попередньому пості описав свіжу версію виходу. Прогляньте і озвучте свою думку, чи згодні ?
stas_rst написав:Таблиці шановного mustbehttps://mustbe.ml/tables/p2p_sep кажуть інше, однак там зазначені тарифи саме на "Рюкзак" (до 10К\міс), а не на "Тарифи картки". Чомусь видається, що там помилково внесені дані.
Я спорт сейчас не юзаю, не в теме. Кто в теме - распишите актуальные условия, исправлю в таблице
Если честно - ничего не понял в том посте. Распишите для карты (не для рюкзака) более конкретно 6 полей (столбцы 2-8): 2. P2P - Вход чужой 3. P2P - Вход свой 4. P2P - Выход свой 5. P2P - Выход чужой 7. СЭП - Вход 8. СЭП - Выход
По поводу снятия нала в банкоматах 5 раз в месяц- тассовские выдают по 20 тыс (если заряжены 500 -ками конечно). Только тассовские банкоматы установлены только в отделениях.
mustbe написав:Распишите для карты (не для рюкзака) более конкретно 6 полей (столбцы 2-8):
2. P2P - Вход чужой - да (без %) 3. P2P - Вход свой - да (без %) 4. P2P - Выход свой - огр. (власні кошти - здійснення у мобільному додатку sportbank: не тарифікується — 10 разів на місяць, далі — 2% від суми операції + 5 грн.) 5. P2P - Выход чужой - нет (здійснення у інших сервісах — 2% від суми операції + 5 грн) 7. СЭП - Вход - Да (без %) 8. СЭП - Выход - Да (без %)
Це моє розуміння тарифів картки по "Своїх". Кредитні - 4,9% на вихід СЕП-п2п. У вас потрібно, імхо, відкоригувати тільки СЕП вихід (п2п ви уже поправили по кількості), оскільки по СЕПу у вас - умови для Рюкзака, а не картки.