Igneus написав:Таким образом, если постановлением Кабмина № 246 медицинским работникам введена доплата до 300% заработной платы за работу в условиях COVID-19, то зачем им ставить иной диагноз,
Смотрите какая ситуация: человеку говорят: "в 2021 году выросло общее количество смертей. На 120 тыс от нормы. Ни ковидной, ни суицидной, ни от голода, а общей. "
А человек отвечает : "это наверное смерти от дтп записывают в Ковид"
якиф вам реформ в медиціні ще не вистачає?
З.І. Зато після того коли вимруть "чахлики", в наступні роки, коли залишаться "крепиши", а уколізація буде більше 50% будуть трубити з кожної праски про перемогу чудодійної жижи
flyman написав:я пропустив 40 сторінок, можна коротко тези, що нового?
flyman , из важного - у будівельника 7 нулей в годовых доходах, но просит поуговаривать, чтоб он вернулся. Из неважного - у Флер нет 7 нулей, но ушла из топика, так как интеллект ваксов не дотягивает до оного у докторов наук. В остальном обычная рутина: Ромасик не завел женщину, потому что целыми днями "гоняет тряпками ваксов" тут. Вкладчику женщина и не надо, потому что он однолюб, а Машка Захарова уже занята.
не знаю ху із Машка Захарова... по поглядам на експерементальну жижу в них консенсус?
Політична діяльність Як офіційний представник МЗС РФ, постійно висловлює ворожу щодо України позицію. Останнє обурення Захарової стосувалось створення настільної гри «УПА: відповідь нескореного народу»[17].
Шість летальних випадків внаслідок COVID-19 зафіксовано в Тернопільській області за 5 січня. 1 – жінка 35 р., Тернопільський район; 2 – чоловік 74 р., Тернопільський район; 3 – чоловік 63 р., Кременецький район; 4 – жінка 49 р., м. Тернопіль; 5 – жінка 83 р., м. Тернопіль; 6 – чоловік 58 р., Чортківський район.
Тривалість життя українців не зросла за останні 30 років. Резерви зниження смертності, пов'язані з суспільством і державою, вже вичерпані...
Вона підкреслила, що різниці за 30 років немає, оскільки тривалість життя – дуже інерційний показник, і вже в 1960 році Україна була серед світових лідерів за ним.
Водночас Лібанова зазначає, що подальший прогрес вимагає індивідуальних дій, тобто масовий спорт і здоровий спосіб життя можуть позначитися на зростанні тривалості життя.
если бы 80% всех смертей было бы ковидных можно было бы среднюю продолжительность жизни натягивать на него, но поскольку люди мрут от старости, голода, холода, алкоголя, ДТП, сердечно сосудистых, онкологии то ковидные смерти мало влияют на общую статистику.
можно сделать "логичный" вывод что тогда никакого смертельного ковида вообще нет, но я воздержусь.
Мне фиолетово какая средняя температура по больнице, меня интересует безопасность моя и моих родных (поскольку я на это влияю) а на алкашей, которые умерли раньше 60 я не влияю. Поэтому средняя по больнице - полностью бессмысленная величина, которая интересует разве что пенсионный фонд (и то только отдел планирования).
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 09 січ, 2022 11:25, всього редагувалось 3 разів.
Від чого ж помирали українці старше за 60 років? Як і для всього населення, основною причиною кончин для них стали хвороби системи кровообігу, що зумовлювали понад половину всіх смертей. Друга за значущістю причина — онкологічні захворювання (майже кожна четверта смерть). А ось на третю позицію 2020 року впевнено увірвалася нова причина — коронавірусна хвороба. Досить велика частка смертей сталася через хвороби органів травлення (насамперед цирозу печінки) та з неприродних причин (травми, отруєння, нещасні випадки тощо). (Дані щодо розподілу смертей за причинами доступні за п’ятирічними групами.)
На відміну від розвинених країн Європи, в Україні спостерігається вища нерівність за очікуваною тривалістю життя між чоловіками й жінками. Ймовірність вижити чи померти після 60 років значно різниться залежно від того, якого кольору була стрічка на пакуночку з новонародженим під час виписки з пологового будинку: рожева чи блакитна (це якщо уявити, що шістдесят років тому хтось цим заморочувався!)
Розрахунки свідчать: із кожних 100 тисяч чоловіків до віку 61 рік доживають лише 68 988 українців (на селі ще менше — 66 428). Для жінок ситуація краща: зі 100 тисяч представниць прекрасної статі аналогічний шанс випадав 87 456 жителькам нашої країни (86 237 — у сільській місцевості). Відповідно, і ймовірність прожити довше життя після перетинання 60-річної межі різна. Т і, хто встиг відсвяткувати свій 60-літній ювілей і право нарешті отримати пенсію за віком, за умови збереження режиму смертності 2020 року, можуть прожити ще 20,34 року (якщо ти жінка!) і лише 14,68 року — якщо чоловік.
flyman написав:І ні слова про чудотворну жижу і бустер. Як так!?
Возможно потому, что жижа не продлевает жизнь, как спорт и правильное питание. А даёт не сократить для больных.
flyman написав:Від чого ж помирали українці старше за 60 років? Як і для всього населення, основною причиною кончин для них стали хвороби системи кровообігу, що зумовлювали понад половину всіх смертей. Друга за значущістю причина — онкологічні захворювання (майже кожна четверта смерть). А ось на третю позицію 2020 року впевнено увірвалася нова причина — коронавірусна хвороба
Не знаю, впечатлил ли тебя динамика, но в 2021 году второе место уже за Ковид.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 09 січ, 2022 11:27, всього редагувалось 1 раз.
если бы 80% всех смертей было бы ковидных можно было бы среднюю продолжительность жизни так вычислять, поскольку люди могут от старости, голода, алкоголя, ДТП, сердечно сосудистых, онкологии то ковидные смерти мало влияют на общую статистику.
можно сделать "логичный" вывод что тогда никакого смертельного ковида вообще нет, но я воздержусь.
в мене складається враження, що є тільки один "смертельний ковід", і з ним борються не на життя а на смерть, це як в анекдоті про 3ю світову війну: - Будет ли третья мировая война? - Нет; будет такая борьба за мир, что во всем мире камня на камне не останется...
если бы 80% всех смертей было бы ковидных можно было бы среднюю продолжительность жизни так вычислять, поскольку люди могут от старости, голода, алкоголя, ДТП, сердечно сосудистых, онкологии то ковидные смерти мало влияют на общую статистику.
в мене складається враження, що є тільки один "смертельний ковід", і з ним борються не на життя а на смерть, це як в анекдоті про 3ю світову війну: - Будет ли третья мировая война? - Нет; будет такая борьба за мир, что во всем мире камня на камне не останется...
можете это рассказать родственникам умерших от ковида, может их это утешит. Когда из каждого утюга вопят "Путин нападет" или " делай вакцинацию" это ещё не борьба. Борьба начинается когда падает сатурация, надо тяжёлых пациентов показывать а не рвачей.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 09 січ, 2022 11:29, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:що є тільки один "смертельний ковід", і
Не, не один. 120 тысяч неофициальных, при 80+ тыс официальных (в 2021 году). И твердое второе место, опередив онко.
прочитай один із попередніх постів
Зато після того коли вимруть "чахлики", в наступні роки, коли залишаться "крепиши", а уколізація буде більше 50% будуть трубити з кожної праски про перемогу чудодійної жижи