Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Igor9999 написав:Flamingo Моей учетке больше чем 3 месяца
У кого-то из родни (или просто близких Вам людей) есть ли телефон на котором не зарегина еще учетка в Хабе? Можно на три месяца из ситуации выйти таким образом...
Igor9999 написав:Flamingo Моей учетке больше чем 3 месяца
У кого-то из родни (или просто близких Вам людей) есть ли телефон на котором не зарегина еще учетка в Хабе? Можно на три месяца из ситуации выйти таким образом...
yuluk написав:cohan та поки що мені і однієї вистачить , яку не дуже розумію куда можна притулити. Так я зрозумів, про службу пітримки ликпей . Та простіше забіть на це і на сіб також
Давайте спробую допомогти "притулити". Напишіть в лічку.
Шо вы там такое всем в личке советуете? Посоветуйте и мне🙂
Кто то открывал к счёту нью кард виртуальную карту? Интересует идёт ли по оплате этой картой кэшбек? Горячка говорит да, открытие 20 грн. Но имеются сомнения...
нема 10% по новому акку " у грудні повернення за кешбеком збільшуються до 10%. " https://my.ukrsibbank.com/ua/personal/news/413187/ по идее 1500 должны налить за 10к трат с телефонными.Пока только 1000 апд: пришли к обеду и 500 под соусом КБ 10% весь грудень и даже на "новый ак" декабря до 45 дней Спсб,сибас,так держать