|
Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 04 січ, 2010 13:20
ну що ви ніяк не зрозумієте, що не повинно збільшення ціни на матеріали, або підвищення ЗП, або процентні ставки впливати на ціну продажу!!!
Якщо я правильно зрозумів , то я повинен не звертаючи уваги на вартість комплектуючих , виключно за рахунок власних резервів дотувати неякісну роботу банкірів ( високі ціни на гроші ) , енергетиків ( високі ціни на цемент 70 % вартості якого енергоресурси ) . металургів ( внутрішня ціна на метал на 30 % вища світових ) . держслужбовців ( закони якими створюються умови по яким металургам вигідніше продати свою продукцію дешевше на Захід ніж мені ) і так далі , тобто я повинен заявити Всі йдуть не в ногу і тільки 350 000 будівельників зроблять так щоб всім було добре коли ціна продажу (або попиту) повинна повинна обумовити собівартість будівництва. Якщо не можете забеспечити відповідну собівартість, то рано чи пізно знайдеться той, хто це зможе зробити. І саме тоді "пофіксують свої" прибутки ті, хто "інвестував" у житло.
1 Хтось недавно пропонував мені поміняти нік на Будівельник всемогутній
Якби я таким був то зробив би те що Ви пропонуєте , а саме Опустив собівартість нижче сьогоднішньої ціни попиту навіть якщо для цього потрібно було б залізти в мінусові величини і дотувати купівлю житла споживачам .
2 Насправді мій нік будівельник і емоційні заявки в березні 2009 " продавайте по ціні яку пропонують " я пропустив і продав по ціні яка мене влаштовувала в червні 2009 , що позволило мені сьогодні розглядати варіанти розвитку мого бізнесу , а послухай я тоді теоретиків слід яких на сьогодні навіть на цьому форумі простив - фіксанув би збитки і переключився на щось інше . при чому для повернення в будівельний бізнес мені потрібно булоб шукати додатково ( 300 ( обєм квадратів проданих в 2009 ) х( 600 ціна по якій було продано в червні 2009 - 300 ( ціна по якій пропонували продати в березні 2009 ) )= 720 000 грн
3 Невже з тих цифр що я написав Ви не побачили , що ефективність мого виробництва надзвичайно висока , як мінімум в рази краще ніж в середньому по галузі , тому пропонувати мені , або подібним погіршувати варіанти розвитку наших підприємств в угоду споживачам , який на своєму робочому місці процює спустивши рукава - як мінімум не логічно . Запропонуйте тим хто жаліється краще працювати на своєму місці і ефект буде більший . бо їх мільони , а нас десятки тисяч
4 Чому всі вважають себе фахівцями по собівартості нерухомості і єдиною порадою є :
Знижуйте собівартість - яким чином ніхто не розповів , тільки слюна , емоції і загальні фрази з порівнянням на захід
Чому я не чую заявок типу :
А мені по барабану вартість нерухомості , бо я настільки ефективно працюю , що можу собі позволити все що захочу .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 січ, 2010 13:43
Если недвижимость не дорожает значит она дешевеет. Инфляцию никто ещё не отменял.
-
cannabis_ua
-
-
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 585 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 04 січ, 2010 13:57
Ринок вторинного житла тема трошечки окрема
На рахунок первинного
1 Внаслідок століттями сформованої думки що житло повинно бути міцним , в конструктив житла закладенні рішення які в рази перевищують необхідний запас міцності , тому амортизаційний знос житла настільки низький , що навіть після використання його по призначенню на протязі десятків років його функціональні властивості не погіршуються , що позволило людству розглядати придбання житла як один з способів накопичення капіталу
2 Виходячи з п1 , стає зрозуміло що купуючи житло покупець оплачує не тільки житло а й робить накопичення на майбутнє для своїх нащадків
3 За останні 50 років були неодноразові спроби зменшити вартість житла за рахунок зменшення його прогнозованного терміну служби . Поки що ні до чого розумного не дійшли . Як окремий випадок це зведення наприклад великих торгових площ , але і тут повноцінного виграшу не отримали .
Конструкції були розраховані на не максимальні снігові навантаження , які трапляються раз в 30-50років ( розрахунок був на те що в разі перевищення снігових навантажень дахи будуть очищені вручну ) , тобто достатня міцність повинна була підтримуватись не пасивним перевищенням запасу міцності конструкції ( як зараз в стандартному житлі ). а активним прийняттям потрібних дій людиною( де тонко там і рветься ) , що привело до обрушень з людськими жертвами .
4 В сьогоднішньому вигляді житло це використання кузова танка для легкового автомобіля , але внаслідок того що на кону життя людей , то з вартістю особливо не рахуються
5 Якщо на сьогодні на 1 кв м житлової площі потрібно використати приблизно 1 м куб важких будівельних матеріалів , то у разі жорсткої економії цю величину можна зменшити в 2-3 рази , але при цьому міцність впаде в 5-8 разів . Так як запас міцності 10 разів і вище , то ніби нічого страшного , а насправді життя в такому житлі повинно бути жорстко регламентованим і Ви не зможете самостійно без узгоджень з проектною організацією не те що ліжко совгати з одного кутка в інший , а й цвяхи в стіну під картину тільки з допомогою спеціаліста з допуском забивати .
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 04 січ, 2010 14:22, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 січ, 2010 14:20
cannabis_ua написав:Если недвижимость не дорожает значит она дешевеет. Инфляцию никто ещё не отменял.
100 %.
-
Jorj
-
-
- Подякував: 632 раз.
- Подякували: 625 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 січ, 2010 14:26
budivelnik написав:Знижуйте собівартість - яким чином ніхто не розповів , тільки слюна , емоції і загальні фрази з порівнянням на захід
Вибачте, щановний, звичайно для 300-х метрів, що будуються та продаються раз на 3 роки вести мову про собівартість не має сенсу. У мене чомусь була дещо інша уява про ваші обсяги будівництва...
В даному випадку ваші оцінки ринку варті не більше оцінок найманих писак, що за 100 гривень заявляють нам про те, що дешевше ніколи не буде.
Поживемо - побачимо.
А вам успіхів!
-
Mylex
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 січ, 2010 14:28
cannabis_ua написав:Если недвижимость не дорожает значит она дешевеет. Инфляцию никто ещё не отменял.
Ликвидная недвижимость дает доход или уменьшает расходы того кто ей владеет..
-
Север
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 04 січ, 2010 14:31
budivelnik написав:2 Насправді мій нік будівельник і емоційні заявки в березні 2009 " продавайте по ціні яку пропонують " я пропустив і продав по ціні яка мене влаштовувала в червні 2009 , що позволило мені сьогодні розглядати варіанти розвитку мого бізнесу , а послухай я тоді теоретиків слід яких на сьогодні навіть на цьому форумі простив - фіксанув би збитки і переключився на щось інше . при чому для повернення в будівельний бізнес мені потрібно булоб шукати додатково ( 300 ( обєм квадратів проданих в 2009 ) х( 600 ціна по якій було продано в червні 2009 - 300 ( ціна по якій пропонували продати в березні 2009 ) )= 720 000 грн
Возможно, Вы и правы. Но у меня есть и другая информация.
Далёкий родич занимается строительством коттеджей. В мае 2008 г. ему предлагали за коттедж 450 000 баксов; с его слов, ему буквально в руки совали эти деньги. Но он отказался, сказав, что подождет до тех пор, пока цена коттеджа не достигнет 500 000 баксов.
С початком "крызы" цену уронил до 200 000, и эта его последняя цена, ниже которой он не продаёт. Он так пытается продать уже почти полтора года, и кроме просмотров, дело дальше не идёт.
Я не спорю, коттеджи — это одно, а квартиры — это совсем другое, но что-то общее есть, ведь так?
-
Jorj
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 січ, 2010 14:32
Если недвижимость не дорожает значит она дешевеет. Инфляцию никто ещё не отменял.
100 %.
Не тіште себе ілюзіями
По прогнозам ВВП держави ( це доходи населення )впав на 15 % ( в грн ) , ціна на житло в грн не змінилась , висновок навіть при збереженні цінового рівня на попередніх позиціях житло стало на 15 % дорожчим по відношенню до доходів населення .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 січ, 2010 14:42
Вибачте, щановний, звичайно для 300-х метрів, що будуються та продаються раз на 3 роки вести мову про собівартість не має сенсу
Я будую до 1000 кв м в рік , мої можливості до 2000 м кв на рік , продажі 2009 - не показник , будівництво в 2009 також ( мною збудовано 320 кв м ). в 2010 думаю збудую від 500 , все залежить від кількості продаж У мене чомусь була дещо інша уява про ваші обсяги будівництва...
А Ви спробуйте порівняти мої прибутки і ті обсяги які потрібно буде Вам зробити , щоб досягнути аналогічних прибутків . Повірте суми будуть досить суттєвими  Навіть в 2009 згідно податкової декларації від будівельної діяльності я заробив більше 1 млн грн  ( своєрідні гримаси оподаткування  , реально тисяч чотириста )
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 04 січ, 2010 14:45, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 січ, 2010 14:45
budivelnik написав:Если недвижимость не дорожает значит она дешевеет. Инфляцию никто ещё не отменял.
100 %.
Не тіште себе ілюзіями По прогнозам ВВП держави ( це доходи населення )впав на 15 % ( в грн ) , ціна на житло в грн не змінилась , висновок навіть при збереженні цінового рівня на попередніх позиціях житло стало на 15 % дорожчим по відношенню до доходів населення .
Будивельнык, я Вас иногда не понимаю. То Вы рассказываете, что доходы населения выросли по сравнению с мартом на 5 % ,и у Вас есть какой-то еще магазин, где Вы отслеживаете выручку, и, по Вашим словам, выручка у Вас не упала в магазине, то есть всё прекрасно с доходами населения (это было на пару страничек назад).
То Вы рассказываете , что доходы населения упали на 15 %.... 
-
Jorj
-
-
-
-
Профіль
-
-
|