Козак-характерник написав:Для двіжа потрібно, щоб хомки гроші занесли. А поки ринок пустий. Всі гроші хоми пропили під час новорічних. Як занесуть свіже бабло, почнуться гойдалки.
Сьогодні заніс останнє що планував. До стрижки готовий. Наразі 10% USDT, 90% BUSD. Що робити далі й гадки не маю. Дивлюся Ютюб та телеграм. Набираюсь розуму.
Востаннє редагувалось Игорь в Нед 30 січ, 2022 19:16, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник смотрю краем глаза Ilya Mescheryakov и читаю дж - хватает, чтобы примерно общую картинку составить, а по отдельным монетам нема не сил, не желания особо вникать...
Avalanche-based decentralized finance (DeFi) protocol Wonderland has removed Sifu as its treasury manager after it was revealed he was Michael Patryn, the convicted co-founder of failed Canadian exchange QuadrigaCX. The project is now holding a poll on whether it should shut down.
greenozon написав:Avalanche-based decentralized finance (DeFi) protocol Wonderland has removed Sifu as its treasury manager after it was revealed he was Michael Patryn, the convicted co-founder of failed Canadian exchange QuadrigaCX. The project is now holding a poll on whether it should shut down.
Наплодили вже стільки лайна, що голова паморочиться від його кількості. Всі хочуть грошей від хом. А хом вже на всіх охочих не вистачає...
Вчера потратил 5 часов. Пробовал покупать/продавать биток. Результат Депозит можно не озвучивать ? Думаю просто повезло, что не в минус. Тяжело скажу я вам. Но руки не опускаю. На ночь ведра расставил даже выше чем рекомендации Козака, но все-равно не набрались. Сегодня буду действовать по вчерашней заготовке с ведрами. P.S. Съел все вкусное что было, пока 5 часов смотришь в ноутбук.