Для оформлення та встановлення РРО/ПРРО жодні великі витрати не знадобляться.
Дивися повний текст Гетманцев розповів, скільки коштує встановити РРО.
|
|
![]() Гетманцев розповів, скільки коштує встановити РРО Пропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Гетманцев розповів, скільки коштує встановити РРО. ![]() він просто брехло та й усе),
від 5000 якщо реальний фіскальний якщо прро: 1200-1500 одна каса, одразу, не помісячно, хоча ціну й пишуть місячну за налаштування цього всього - ще мінімум тисячку(треба кілька звітів у податкову) + ще власне ключі на фопа чи працівників + техніка на яку цей програмний встановити - кілька тисяч за, наприклад, бу ноут, а на нього вінду і так далі - інтернет(постійний і стабільний) працівники, які не усі молоденькі дівчата, але й жіночки, які кнопковим телефоном користуються, хочете іншого піднімайте зп і так далі... а якщо кас дві чи більше?
![]() Тут уже не травка, а что-то совсем забористое.
"мені пишуть… обсяги продажів зросли. Знаєте, чому? З’явився контроль за продавцями" Обсяги зросли, бо усі ціни виросли, вже деякі в рази. І контроль там ні про що. "А скільки я заплачу хабарів за те, щоб мене не перевіряли? " А скільки заплатиш штрафу, якщо не зможеш зареєструвати чек, бо той софт проглючив або сервер не доступний? "Тому і дискусія навколо РРО була завершена ще до початку" Не було ніякої дискусії. ФОПів поставили перед фактом і все. Ну и в реале во всяких киосках как не выдавали никаких чеков, так их и не выдают. Так что сказку про "реформа вже відбулася" пусть Зеленскому рассказывает.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|