Сьогодні готівка трохи заспокоїлася тому, що вчора всі хто хотів купили-продали і на сьогодні йти далі немає на чому. Спокою завтра не чекаю, адже Канада, США, Німеччина та Великобританія, якщо не помиляюся, оголосили про вивезення всіх другорядних працівників посольств а перших осіб посольств і консульств з Києва і Дніпра перевозять у Львів. Кілька десятків країн, включаючи Туреччину, переконливо радять своїм громадянам виїхати з України і реєструватися для узгодження дій при екстренній евакуації. Португалія вже якийсь там літак посадила в Кишиневі замість Києва... Вчорашні розмови Макрона і Байдена з путіним виглядали дивно, мяко кажучи, Макрон вислухав вимоги і був посланий а Байден, таке враження, просто бере кремлівського "на слабо", прикладаючи максимум зусиль щоб спровокувати хоч на щось (і мабуть вірить, що йому це вдасться). Підозрюю, в інформаційному просторі сьогодні, чи завтра зранку зявиться ще щось. На фоні цього, думаю, громадяни завтра звернуться в банки. А на МБ буде попит від банків, які таки чистять, та підприємств. Через це, швидше всього, завтра на МБ спокійно перейдемо 28,2 і може й до 28,5 долетимо. Все буде залежати від того, скільки і як злиє НБУ. А готівка легко перейде 29... Всім, хто тут зараз обговорює вплив на курс долярчиків, які обрали президентом обдовбаного не лоха, мають розуміти, що звичайні "пересічні", поки не почали чистити банківські рахунки, ні на що не впливають (а завтра можуть ламанутися). Погоду робить бізнес (на готівці сірий і чорний), кримінал і корупційні грошові ресурси, яких зараз дуже багато (всі ж бачите, що відкатів менше 30% не існує). Тут грн вистачає завжди. Масла у вогонь підливає і те що БІЗНЕСУ ДОЗВОЛИЛИ зовсім недавно купляти валюту просто так, навіть якщо зовнішньо-економічної діяльності немає. Хтось думав, що бізнес буде спекулювати і згладжувати курс... А зараз бізнес може ламанутися у валюту... Думаю, завтра ще не проясниться абсолютно нічого. Можливо будуть якісь натяки, але їх треба буде шукати і розшифровувати. Якщо реального вторгнення не відбудеться, десь з середи-четверга можна буде шукати варіант виходу в грн... Але все може швидко мінятися, треба бути дуже уважним і обережним, поки що... Навчання в білорусі і Чорному морі до 19-20, якщо не помиляюся.
Ездил по городу ..... 28.30 открыто принимает обменка " Комсомолец ". "Космос " -напротив базара обменка и еще много где .... Продажа 28.50-60.
Толпящихся людей ,не видел . Скупающих продукты , тоже не видел . Все спокойно .
Только мучает меня одно дело ...... Как сдать в налоговую двух валютных воротил ! СИРОГО и УСПИХА.
Больше всего хочу СИРОГО сдать !Ну шобы на всегда .
Успиха не трогайте! Это наш форумный Зеленский. Еще до избрания последнего. Смех все-таки снимает нервное напряжение. Менки в Харькове понеслись наперегонки курсы снижать, уже 28.55 продажа есть. Прием тоже снижают, но не так быстро. Похоже, что нащупывают адекватные курсы на момент, спред уменьшается.
Ездил по городу ..... 28.30 открыто принимает обменка " Комсомолец ". "Космос " -напротив базара обменка и еще много где .... Продажа 28.50-60.
Толпящихся людей ,не видел . Скупающих продукты , тоже не видел . Все спокойно .
Только мучает меня одно дело ...... Как сдать в налоговую двух валютных воротил ! СИРОГО и УСПИХА.
Больше всего хочу СИРОГО сдать !Ну шобы на всегда .
Успиха не трогайте! Это наш форумный Зеленский. Еще до избрания последнего. Смех все-таки снимает нервное напряжение.
Олежа , я как раз после церкви ! Решил исповедоваться , как правильно заметил "мизантроп ". Следуя христианским заповедям , и любовью к ближнему , я пожалуй исключу " долярчика ". А на "СИРОГО "буду докладывать куда надо ! По три раза в день !(Господи , если бы он знал , кем я был раньше ....)
SherLock написав:Полная ясность (будет что-либо или нет в случае отсутствия событий) наступит не на следующей неделе, а после 20 февраля;
можно отвечу вам... 1/у нас это на долго и не на один год (даже если ничего не будет в этом месяце) пока санкции не свернут РФ в бараний рог (надеются что РФ распадётся как СССР можно, но санкции должны быть болезненны и для ЕС/США)
Европа (Германия/Франция) должны пойти на это, а своему "пострадавшему" бизнесу могут безболезненно выплатить компенсации (деньги печатать они умеют)