Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 515516517518519 ... 1062>
Повідомлення Додано: Вів 22 лют, 2022 21:04

akurt А можно как-то с вами связаться? А то форум не дает отправить личные сообщения.

Подумываю тут квартиру в Анталии скоро купить, и даже не знаю, где есть информация по базовым бытовым вопросам. Вроде подключения интернета. И хороших сайтов с недвижимостью)
artemlevichev

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лют, 2022 21:39

artemlevichev написав:akurt А можно как-то с вами связаться? А то форум не дает отправить личные сообщения.

Подумываю тут квартиру в Анталии скоро купить, и даже не знаю, где есть информация по базовым бытовым вопросам. Вроде подключения интернета. И хороших сайтов с недвижимостью)

Запоріжжя?
flyman

Подякував: 1607 раз.
Подякували: 2852 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 23 лют, 2022 01:45

artemlevichev написав:akurt А можно как-то с вами связаться? А то форум не дает отправить личные сообщения.

Рассмешили - не обижайтесь - слегка... "скоро купить"...
Квартиру в Анталии надо было покупать раньше... А не "скоро купить"...
Я вёл ветку об этом с апреля 2018 года. Делал обзоры и рекомендации, на что стоит обратить внимание. Как и где стоит покупать... Новостройки... Перспективность... Что есть новое... Какие юридические/финансовые условия покупки, как обойтись без риэлторов...
Была бесплатная раздача квартир за кордоном с 2017 по 2020 годы. Может, еще в начале 2021 года можно было нормалью взять...
А сейчас поздно...
Ажиотаж такой, что огого...

х х х
Интернет: правильный вопрос и сейчас самый востребованный.
Нужно обращать внимание при покупке: были случаи, когда нет технической возможности подсоединить нового абонента (при покупке на вторичном рынке).
У меня в квартиру заведен оптиковолокнистый кабель и установлен особый модем. Wi-Fi на двух частотах.
Абонплата вместе со стационарным телефоном примерно 10 евро в месяц, безлимит, 100 мБит/с.
Вообще подключают только, если есть ВНЖ.
ВНЖ получить не проблема, если инвестор купил недвижимость.
ВНЖ по аренде недвижимости с 10 февраля 2022 получить стало гораздо сложнее: Турция начала защищаться от потока прибывающих и прибывающих из Восточной Европы...
На рынке сдачи в аренду и на рынке недвижимости заметный и существенный ажиотаж...
По моим наблюдением и общению с людьми прибывают и прибывают семьями с детьми фрилансеры и ІТ-ники. И у них первый вопрос, конечно: интернет.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 23 лют, 2022 03:14, всього редагувалось 3 разів.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1456 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 23 лют, 2022 11:43

akurt написав:

Рассмешили - не обижайтесь - слегка... "скоро купить"...
Квартиру в Анталии надо было покупать раньше... А не "скоро купить"...
Я вёл ветку об этом с апреля 2018 года. Делал обзоры и рекомендации, на что стоит обратить внимание. Как и где стоит покупать... Новостройки... Перспективность... Что есть новое... Какие юридические/финансовые условия покупки, как обойтись без риэлторов...
Была бесплатная раздача квартир за кордоном с 2017 по 2020 годы. Может, еще в начале 2021 года можно было нормалью взять...
А сейчас поздно...
Ажиотаж такой, что огого...

х х х
Интернет: правильный вопрос и сейчас самый востребованный.
Нужно обращать внимание при покупке: были случаи, когда нет технической возможности подсоединить нового абонента (при покупке на вторичном рынке).
У меня в квартиру заведен оптиковолокнистый кабель и установлен особый модем. Wi-Fi на двух частотах.
Абонплата вместе со стационарным телефоном примерно 10 евро в месяц, безлимит, 100 мБит/с.
Вообще подключают только, если есть ВНЖ.
ВНЖ получить не проблема, если инвестор купил недвижимость.
ВНЖ по аренде недвижимости с 10 февраля 2022 получить стало гораздо сложнее: Турция начала защищаться от потока прибывающих и прибывающих из Восточной Европы...
На рынке сдачи в аренду и на рынке недвижимости заметный и существенный ажиотаж...
По моим наблюдением и общению с людьми прибывают и прибывают семьями с детьми фрилансеры и ІТ-ники. И у них первый вопрос, конечно: интернет.

І наскільки новоприбувший ІТник випадає із оптоволоконного інтернету (поки не получить ВНЖ)? Скільки йому оббивати пороги: місяць, два, півроку, рік, щоб мати нормальний широкополосний інтернет?

Для мене, звучить як афера.
Тим більше, Туреччина почала ставити палки в колеса експатам.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 23 лют, 2022 14:16

akurt
так як який смисл їхати в Туреччину і платити 5% податків як ФОП і просити турецьких бюроктратів ВНЖ і чекати, чекати, чекати.
В той же час не дурня: перебратися в Грузію та платити 1% податків, і не паритися, що може бути в любий момент копендупен.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 23 лют, 2022 15:49

Пане Флаймане!
Ми всі знаємо, що ви - чудовий мрійник!
Давайте згадаємо тему гілки та будемо мріяти:
- рік 2042 і ви працюєте в Грузії, в Батумі.
- coworking.
- колега на грузинське ім‘я Томаз питає пораду про інвестиціі в кавалірки, яким хоче оточити столицю європейської держави.

Сформулюйте поради: 1), 2), 3), 4), 5).
Будо б і цікаво як поради від практичного інвестора в нерухомість і було б на тему гілки.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 23 лют, 2022 16:27

akurt написав:Пане Флаймане!
Ми всі знаємо, що ви - чудовий мрійник!
Давайте згадаємо тему гілки та будемо мріяти:
- рік 2042 і ви працюєте в Грузії, в Батумі.
- coworking.
- колега на грузинське ім‘я Томаз питає пораду про інвестиціі в кавалірки, яким хоче оточити столицю європейської держави.

Сформулюйте поради: 1), 2), 3), 4), 5).
Будо б і цікаво як поради від практичного інвестора в нерухомість і було б на тему гілки.

Ви хочете задармо поради як від дипломованого фін. консультанта.
І не соромно?

з.і.
рік 2023, працюю на FAANG віддалено, з.п. як в Каліфорнії, податки як у Сакартвело
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 23 лют, 2022 16:37

Я чомусь тaк і думав, що від грузинського колеги по роботі будете вимагати гроші за поради в інвестиціях.

Взагалі мені НЕ соромно на гілці про інвестиці спитати у такого завзятого інвестора/дописувача про інвестиції.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 24 лют, 2022 11:35

akurt написав:Я чомусь тaк і думав, що від грузинського колеги по роботі будете вимагати гроші за поради в інвестиціях.

Взагалі мені НЕ соромно на гілці про інвестиці спитати у такого завзятого інвестора/дописувача про інвестиції.

Нажаль, повітря закрите, так що не встиг, тепер хіба електричками до Польщі (поки ходять), інакше прийдеться попутками/блаблакаром.
Польский офіс вже вдруге за місяць перепитує, чи не передумав релокуватися до них.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 24 лют, 2022 11:38

flyman написав:
  akurt написав:Я чомусь тaк і думав, що від грузинського колеги по роботі будете вимагати гроші за поради в інвестиціях.

Нажаль, повітря закрите, так що не встиг, тепер хіба електричками до Польщі (поки ходять), інакше прийдеться попутками/блаблакаром.
Польский офіс вже вдруге за місяць перепитує, чи не передумав релокуватися до них.

Я ж тобі казав сідай на велосипед та до Житомира. :shock:
Вже б був біля міста, а далі на автобус і до пшеків.
Хомякоид

Подякував: 3111 раз.
Подякували: 445 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 515516517518519 ... 1062>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей