|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Добавлено: Пт 25 фев, 2022 20:41
Утримувати таку значну територію окупованою їм буде влітати в копійку, ще й партизанщина не буде вщухати роками, і сценарій Чечні з власним Кадировим - для них найбільш оптимальний варіант.
-
Zebra
-
-
- Заблокирован
- С нами с: 21.09.12
-
-
-
-
2
Добавлено: Пт 25 фев, 2022 20:43
Frant писал(а):Як ви уявляєте блокаду міста, яке має діаметр 30 км??? Це скільки військ треба? Я впевнений, що росіяни підуть на штурм. Вночі чи завтра зранку - неясно.
Можливо вони зараз оцінюють чи варто штурмовати, все таки бої в міських умовах - це великий відсоток втрат серед особового складу, бо треба виставляти блок-пости и патрулі на кожному кварталі для утримання відбитої території.
-
Zebra
-
-
- Заблокирован
-
-
-
-
2
Добавлено: Пт 25 фев, 2022 20:43
Телеканал Дом сообщает, что на Троещине серия мощных взрывов в районе ТЭЦ-6
-
Wirująświatła
-
-
- С нами с: 06.04.16
-
-
-
-
2
3
Добавлено: Пт 25 фев, 2022 20:48
vitaliian писал(а):Телеканал Дом сообщает, что на Троещине серия мощных взрывов в районе ТЭЦ-6
Можливо, російські фашисти крушать ракетами "військовий об'єкт" ТЕЦ???
-
Frant
-
-
- С нами с: 12.09.11
-
-
-
-
Добавлено: Пт 25 фев, 2022 20:49
yess писал(а): Bobua писал(а):Дивно... А що поливають? Поля?? Бо над ІФ хіба що літаки чути. І не поливають...
це їде відстріл теплових ракет , захист від стінгерів, Але чий це вертоліт і коли і де знімали це ще питання
да 100% согласен. Здесь у нас наверное в 90% информации- нет 100% уверенности в истине. Ну а что делать- ничего не писать, пока Зе не подтвердит- да все верно! 
-
GDV29
-
-
- С нами с: 25.11.13
-
-
-
-
1
2
Добавлено: Пт 25 фев, 2022 20:49
Zebra писал(а):Тобто скоріше за все буде блокада і відбиття вилазок партизанів. Перемовини про капітуляцію, демілітаризацію, антиблоковість, "перевибори" під контролем військових
наихуший сценарий который я вангую это раскол Украины на лояльную иинелояльную к рф по границе завоёванных городов поэтому онитак распыляются стараясь захватить как можно больше. В лояльную войдут Киев, Харьков, сумы, чернигов, херсон, николаев, Одесса, запорожье, мб Днепр, Мариуполь. Остальное существующими силами им точно не взять. Но надеюсь что такого не случится.
Последний раз редактировалось Wirująświatła Пт 25 фев, 2022 20:51, всего редактировалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- С нами с: 06.04.16
-
-
-
-
2
3
Добавлено: Пт 25 фев, 2022 20:51
Zebra писал(а): flyman писал(а): Zebra писал(а):В Киеве идут активные непрекращающиеся бои, выстрелы и взрывы каждую секунду-минуту? Если нет, у меня такая мысль, что в таком случае его скорее всего не будут брать, а попробуют устроить облогу. Окружили можно сказать Чернигов, Сумы, также наверно поступят с другими городами и будут требовать капитуляцию на их условиях, потому что продукты начнут заканчиваться.
Ні, Чернігів / Суми з ходу не взяли, і поїхали далі. Бліцкріг, такий собі. Путін бореться з бендерівцями у владі та військових структурах, а не з населенням. Він, принаймні, переконаний що так і є.
Тобто скоріше за все буде блокада і відбиття вилазок партизанів. Перемовини про капітуляцію, демілітаризацію, антиблоковість, "перевибори" під контролем військових адміністрацій.
Прослухай ще раз виступ. Він на серйозних щах тлумачить, щоб його ціль позбавити братній народ бандерівського рабства у владі та збройних формуваннях. Має пройти якийсь час, щоб він почав розуміти, що тут націоналістів уже 80%, а може і більше. З блокадою, думаю нічого не вийде. Бо в нього задіяні сили швидкого реагування, а не регулярна армія. Весь план був на швидке "примушення до демілітаризації бандерівської верхушки". Тому з понеділка можливі перемир"я та перемовини, щоб він міг перегрупувати війська та змінити доктрину. Особисто би я на таке не йшов, так як резервів нема, а бригади за сотні кілометрів від кордону, тобто тактична перевага буде в нас. Умова перемовин, що військові сили РФ на позиції що були до нападу. Що можна виторгувати, сьогодні писав, не буду повторяти, щоб не злити полохоботів.
-
flyman
-
-
- С нами с: 09.03.14
-
-
-
-
1
4
Добавлено: Пт 25 фев, 2022 20:52
В Запорожье воздушная тревога, народ пишет, что по стране ночью будут работать стратегические бомбардировщики, сижу дома...
-
edvardd
-
-
- С нами с: 20.11.08
-
-
-
-
2
Добавлено: Пт 25 фев, 2022 20:53
vitaliian писал(а): Zebra писал(а):Тобто скоріше за все буде блокада і відбиття вилазок партизанів. Перемовини про капітуляцію, демілітаризацію, антиблоковість, "перевибори" під контролем військових
наихуший сценарий который я вангую это раскол Украины на лояльную иинелояльную к рф по границе завоёванных городов поэтому онитак распыляются стараясь захватить как можно больше. В лояльную войдут Киев, Харьков, сумы, чернигов, херсон, николаев, Одесса, запорожье, мб Днепр, Мариуполь. Остальное существующими силами им точно не взять.
У меня мысль, что разделять Украину не будут, центральную часть от юго-восточной, западную скорее им взять не по зубам будет, туда уже идут грузовики с натовским оружием. Дело в том, что даже если создадут отдельно центральную Украину, то население все равно будет нелояльное и это мина замедленного действия для них. А если будет все вместе и центр + юго-восток, за счет общего электората, они смогут контролировать общий результат "выборов".
-
Zebra
-
-
- Заблокирован
-
-
-
-
2
Добавлено: Пт 25 фев, 2022 20:55
vitaliian писал(а): Zebra писал(а):Тобто скоріше за все буде блокада і відбиття вилазок партизанів. Перемовини про капітуляцію, демілітаризацію, антиблоковість, "перевибори" під контролем військових
наихуший сценарий который я вангую это раскол Украины на лояльную иинелояльную к рф по границе завоёванных городов поэтому онитак распыляются стараясь захватить как можно больше. В лояльную войдут Киев, Харьков, сумы, чернигов, херсон, николаев, Одесса, запорожье, мб Днепр, Мариуполь. Остальное существующими силами им точно не взять. Но надеюсь что такого не случится.
-
flyman
-
-
- С нами с: 09.03.14
-
-
-
-
1
4
|