Hotab написав:вы очень много говорите. Без дела. Если вы так же и по телефону себя ведёте - вы подвергаете опасности все подразделение. Пересмотрите свое поведение, настойчиво рекомендую! не будьте убийцей своих сослуживцев.
Ні, ну реально іноді такі безпідставні застереження починають бісити: 1. Я хоч десь написав, де саме я знаходжусь???! 2. Я хоч десь написав, куди саме нас мають везти? А ще зовсім не факт, коли нас туди завезуть і чи, справді туди завезуть, де нам озвучили!(ми ще вранці мали їхати - але до сих пір чекаємо "на готовності") 3. Я хоч десь написав скільки ящиків і якої саме зброї(крім гранат) - ми вантажили? Може ми 2 ящики з машини в машину перекинули? А може ми 20ть товарних вагонів розвантажили? А може 50?
Де, де плять, я "спалив контору" і надав точну інформацію? Де????!!!!
Жодної!!!! Те саме, майже, і по телефоні!
Меньше тріпайся, не будь балаболом. Ти можеш мовчати???? Ти реально не розумієш, що балабол - то знахідка для ворога!
Успіх написав:Ні, ну реально іноді такі безпідставні застереження починають бісити
Долярчик ти просто не розумієш тому що .... не буду тебе ображати і буквально пару слів - на фото є стіни казарми, це вжаливо для визначення яку ракету, скаряд відправити туди і повір, вони знають де це, на фото є колонни які тримають стелю, це теж цінна інфа, відсутність ліжок, знову інфа, далі немає часу розписувати, зрозумів хоч щось? Друга батарея це також інфа для ворога, ти вже понаписував стільки, що тобою вже можуть зацікавитись відповідні служби, ти хоч це розумієш? У мене друг дитинства воює, нещодавно в нього було день народження,я його привітав і отримав одну-єдину інформацію - я далеко від дома - ВСЕ, це він сказав мені, надійній людині, товаришу в приватних повідомленнях, а ти на весь світ зливаєш інформацію, це небезпечно причому для тебе в першу чергу
Ну ладно, зрозумів
Хоч: а) Хто зна, коли зняті ці фото - може в 2014р!)) б) Хто зна, чи це казарма, чи це десь в школі/садочку біженці сидять)) в) Хто зна, чи ліжка тільки в цьому місці нема - чи по всюди)) г) А "других батарей" - є ж декілька/ціла купа по всій Україні! д) І, взагалі, може це друг мені перекидає фотки не то з-під Харкова, чи Запоріжжя, чи Херсонці, чи Києва, чи.... ну і т.д.
Ну, але добре, постараюсь більше нічого тако, поки йде війна! А от як закінчиться війна, то....