Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Я не спеціаліст з цінних паперів, але хочу придбати військові облігації. Часу розбиратися в мене на жаль враховуючи обставини зараз немає. Може хтось може зробити мануал для чайників з врахуванням надійності і вартості обслуговування. Крім того в мене сума не дуже велика, десь в районі 10к. Бачив в приваті мінімум 100к. Чи можна десь купити на 10?
Sirchyk написав:Я не спеціаліст з цінних паперів, але хочу придбати військові облігації. Часу розбиратися в мене на жаль враховуючи обставини зараз немає. Може хтось може зробити мануал для чайників з врахуванням надійності і вартості обслуговування. Крім того в мене сума не дуже велика, десь в районі 10к. Бачив в приваті мінімум 100к. Чи можна десь купити на 10?
Міністерство фінансів України на первинних аукціонах 15 березня втретє запропонує гривневі військові облігації та вперше — валютні у доларах США. https://minfin.com.ua/ua/2022/03/15/82161961/
оце було б суперкруто якщо б дозволити валютою купувати валютні бумаги за 0 комісії !!!