Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Панове, з сайту КС не дає поповнити телефон бубликом, каже, що не може перевірити приналежність картки. Як з цим боротися? Раніше платив ТАСькою увесь час. Зараз у ТАСьки за телефон комісію, комуналку вчора дало оплатити, а от інтернет - ні.
klug написав:Панове, з сайту КС не дає поповнити телефон бубликом, каже, що не може перевірити приналежність картки. Як з цим боротися? Раніше платив ТАСькою увесь час. Зараз у ТАСьки за телефон комісію, комуналку вчора дало оплатити, а от інтернет - ні.
Та зарегте отой ваш Бублик у Портмоне і буде вам щастя
klug написав:Панове, з сайту КС не дає поповнити телефон бубликом, каже, що не може перевірити приналежність картки. Як з цим боротися? Раніше платив ТАСькою увесь час. Зараз у ТАСьки за телефон комісію, комуналку вчора дало оплатити, а от інтернет - ні.
Попробуйте изипей, сейчас там телефон тоже без комиса
На сайте КС - портмоне. Можете обратиться в их поддержку
Горячка сказала, что если я не погашу сумму льготного периода до 31.03, то будут считать по 4 %. Аргументируя это тем, что биллинг пройдет 01.04. Получается, что в пунке 2 пп2, надули?
Када у вас РД, 1 апреля? Ну тада нуна гаситься до 1го. Там де про март были каникулы. Про апрель дето 10го апреля шото придумают
Якщо РД 8 квітня (принаймні в додатку вказано погасити ОМП до цього дня) , то я , так розумію,в грейсі до 8.04, а далі як скаже банк?? Якщо не скаже нічого, то десь 7.04 загаситись, щоб залишитись в грейсі?
Када у вас РД, 1 апреля? Ну тада нуна гаситься до 1го. Там де про март были каникулы. Про апрель дето 10го апреля шото придумают
Якщо РД 8 квітня (принаймні в додатку вказано погасити ОМП до цього дня) , то я , так розумію,в грейсі до 8.04, а далі як скаже банк?? Якщо не скаже нічого, то десь 7.04 загаситись, щоб залишитись в грейсі?
так, все так Ну і в аплікухі в Деталях є дата і сума для Грейсу