Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Ukrainian написав:Не бачу в сенсі плюс три % за авто лонгацію Точно буде плюс ?
Для вкладов сроком от 3 месяцев...
В мене 6 місячний і не бачу плюс 3
коли лонгувався депо, який тип (назва) депо? ця річ запрацювала із 5 квітня
"При пролонгації діючого вкладу «Прибутковий» процентна ставка буде збільшена на 3% в національній валюті на всі строки та 1% в іноземній валюті на всі строки." -> https://alfabank.ua/storage/files/umovi_05042022.pdf
Solar_simfi написав:Колеги, а хто може порадити альтернативу на чорний день. Хто ще з українськіх банків пропонує безкоштовні вихідні СЕПи + безкоштовне обслуговування, в тому числі, за умови виконання певних дій, як Альфа?
Пакет Райф+ у Райффайзені – СЕП безкоштовний, і на вихідних працює. Зняття готівки без комісій. Для уникнення абонплати треба тримати на карті залишок 2 тис грн. А от п2п перекази з комісом 1%, так що для переказів на карти і оплат на Новій Пошті треба тримати карту іншого банку.
Теж, зрештою, схиляюсь до Райфу, p2p не цікавить, для НП є кредитка Привату, потрібні саме: безкоштовний СЕП без місячних лімітів, безкоштовний вхід, безкоштовне зняття в розумних межах, а 2000 гривень оборотів протягом місяця я їм наб'ю за кілька візитів до Ашану/Фоззі.
Панове, нагадайте пліз-як зараз Альфа списує зняття готівки з пакетних карт за кордоном? Є гривневий Black, де заявлено безкоштовно зняття готівки в еквіваленті 100к грн в місяць. Якщо знімати євро, Альфа ще візьме комісію за конвертацію? Пам'ятаю, люди тут сильно жалілися на "конячі" курси при покупках за кордоном
Nighthawk написав:Пам'ятаю, люди тут сильно жалілися на "конячі" курси при покупках за кордоном
По покупках нічого не змінилося. Місяць тому в Румунії курс був 7.01 в Альфі і 6.6 в приваті для порівняння. Свого часу з валютної пакетки можна було знімати в Туреччині практично по курсу МПС. З гривневої Black точно не варіант. При необхідності обналу приват зі своїми 2% кращий варіант.
Господа, скажите, я правильно понимаю, что тутошние коллективные папки (которые пришли вместо одной мамки) уплыли на на русском военном корабле в том же направлении?
IMPRINTER написав:Господа, скажите, я правильно понимаю, что тутошние коллективные папки (которые пришли вместо одной мамки) уплыли на на русском военном корабле в том же направлении?
нее, ну лодчонка, кажуть, шо наша таки була, а напрям дааа -- той самий, шо у кара-бля... мабуть у кільватер затягнуло
Nighthawk написав:Пам'ятаю, люди тут сильно жалілися на "конячі" курси при покупках за кордоном
По покупках нічого не змінилося. Місяць тому в Румунії курс був 7.01 в Альфі і 6.6 в приваті для порівняння. Свого часу з валютної пакетки можна було знімати в Туреччині практично по курсу МПС. З гривневої Black точно не варіант. При необхідності обналу приват зі своїми 2% кращий варіант.
Спасибі, зрозуміло. Тобто те, що пише у додатку як картковий курс - то все казки Віденського лісу? Не планував, бо валюта "для себе" не цікавить ще з золотої осені 2021 року по 26.30, але цікавило, у якого з банків найвигідніше знімати кеш за кордоном - на всякий випадок. Наразі бачу, що Аваль і Примат найкращі, якщо про євро...
IMPRINTER написав:Господа, скажите, я правильно понимаю, что тутошние коллективные папки (которые пришли вместо одной мамки) уплыли на на русском военном корабле в том же направлении?