Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
change_pm написав:Йой, хлопи, я буду тішитись, коли Бігор запосте, що купив квартиру в Польще дешевше, ніж КРЖН...
А Фейслес почне постити Галактику по 50-70 куе ))) що означає влєт...
Ну, я Галактику не брав. І по 50-70 кує це трохи вище, ніж вона продавалася на етапі будівництва.
Щодо моєї "прелєсці" - мене той вліт чи не вліт не надто хвилює, бо то "для себе, а не під інвестиції/оренду", як казав один форумчанин.
Я тільки за, хай люди купують, вдало, недорого, якісне і в хорошому місці. І Бігор, і інші. Але ж навіщо дезінформувати? І до лютого порівнювані об'єкти в Польщі були дорожчі, а зараз, з напливом купи людей, частинка з яких і на РН звітала, буде ще дорожче.
Альтернативщик написав:stm Изначально здесь был офис компании от которой получил предложение по работе, а уже со временем посмотрел на все остальные польские города и везде есть свои +/- это все-таки индивидуально, но Краков благодаря своему географическому положению позволяет легко путешествовать и определить для себя зону комфорта. Сейчас уже привязка к Кракову из-за своего бизнеса. Еще возле Кракова есть Закопане(типа нашего Буковеля)
Учитывая ваши знания теперь и уберем бизнес. Просто абстрактно вам предложили работу во всех городах: Варшава, Вроцлав, Гданськ, Краков. Расставьте в приоритете 1-4.
Варшава(потому как столица), а вообще просто представьте для себя где бы Вы хотели жить по аналогии - Киев, Львов, Одесса, Харьков)
Кого интересует рынок недвижимости Кракова и Варшавы, то на этом(https://budujesie.pl/viewforum.php?f=3) форуме можно почитать про конкретный объект, правда только про новострои но по крайней мере будет понятны плюсы и минусы конкретного места/локации.
Faceless написав:Я тільки за, хай люди купують, вдало, недорого, якісне і в хорошому місці. І Бігор, і інші. Але ж навіщо дезінформувати? І до лютого порівнювані об'єкти в Польщі були дорожчі, а зараз, з напливом купи людей, частинка з яких і на РН звітала, буде ще дорожче.
Я скидував ще давно на гілці КРЖН порівняння 2к квартиру в ЖК Ліпінка і в ЖК в Варшаві (навіть з огрудком), де дезинформація? А на ті гроші що я збирав на 2к в Києві - цілком реально щось купити. Як куплю - то відпишусь тут, але треба почекати. Щодо напливу людей, то вже давно моніторю ринок Польщі - останній великий наплив людей був - білоруси в 2020, і нічого такого. Важайте мене напливом 2022 року (якщо дай Бог закінчиться війна). При тому, що вже 2 роки виїхав з Києва собі на батьківщину і зекономив нормально грошей. Я думаю, що план спрацює і все буде добре.
BIGor написав:Щодо напливу людей, то вже давно моніторю ринок Польщі .
Про моніторинг нерухоміцсті в Польщі.
Рік 2018. - син одногрупника орендує в славетному місті Bydgoszcz, що між Гданьском та Варшавою, 1 к квартиру за 250 доларів та оглядається по боках, вивчаючи на власному досвіді дійсність. Наприклад, про те, що комуналка обходиться в 120-150 доларів і треба добре працювати.
Рік 2019. - перевозить з обласного центра України в славетне місто Bydgoszcz, що між Гданьском та Варшавою, свою родину - жінку, синочка та доньку. Орендує 3-к квартиру.
Рік 2020. - виходить на рівень зарплатні в 10 000 злотих на місяць та починає думати про купівлю власного кубла.
Рік 2021. - ретельно вивчає оголошення про продаж квартир в славетному польскому місті та приймає рішення купити те, що має назву "таунхауз": два поверхи, гараж, 3 спальні, власна веранда з квітами під нею. Площа - 90 кв. м. Ціна 100 000 доларів США. Радіє, що не приходиться орендувати трикімнатну квартиру, оренда якоє на сьогодні вартує мінімум 400, а комуналка мінімум 100, а разом мінімум 500 доларів на місяць.
Рік 2022. - вже має право подавати документи на резидентство ЄС. (цитата): "Myślę, że mój dom jest teraz wart o wiele więcej. Kupiliśmy dom, więc teraz naprawdę nie próbuję zagłębiać się w pomoc z mieszkaniem, teraz jest to cholernie niewdzięczne zadanie." Точний моніторинг.
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 15 кві, 2022 18:58, всього редагувалось 2 разів.
Faceless написав:Я тільки за, хай люди купують, вдало, недорого, якісне і в хорошому місці. І Бігор, і інші. Але ж навіщо дезінформувати? І до лютого порівнювані об'єкти в Польщі були дорожчі, а зараз, з напливом купи людей, частинка з яких і на РН звітала, буде ще дорожче.
Я скидував ще давно на гілці КРЖН порівняння 2к квартиру в ЖК Ліпінка і в ЖК в Варшаві (навіть з огрудком), де дезинформація? А на ті гроші що я збирав на 2к в Києві - цілком реально щось купити. Як куплю - то відпишусь тут, але треба почекати. Щодо напливу людей, то вже давно моніторю ринок Польщі - останній великий наплив людей був - білоруси в 2020, і нічого такого. Важайте мене напливом 2022 року (якщо дай Бог закінчиться війна). При тому, що вже 2 роки виїхав з Києва собі на батьківщину і зекономив нормально грошей. Я думаю, що план спрацює і все буде добре.
слух, я певен, що ти щось купиш!
у мене проста є така одна думка - враховуючи, що відбувається на сході, треба рухатить від неньки і можливо від польщі західніше...
тому шукай якись компроміс по локації і будь поки в оренді, а потім вже буде видно...
слух, я певен, що ти щось купиш!
у мене проста є така одна думка - враховуючи, що відбувається на сході, треба рухатить від неньки і можливо від польщі західніше...
тому шукай якись компроміс по локації і будь поки в оренді, а потім вже буде видно...
Ну всередині ЄС вже переміщатися легше. Чи радите одразу в Португалію-Іспанію їхати?
BIGor написав:Ну всередині ЄС вже переміщатися легше. Чи радите одразу в Португалію-Іспанію їхати?
та от хз...?!
в принципі багато наших ойті контор там почало будувати хаби - то можно просто (наразі непросто 18-60) зробити релокейт, в іншого, гарна нерухомітсь там дорога, і мову додатково треба вчити.
і ще пітун казав, що збирається йти до Лісабона...
change_pm написав:у мене проста є така одна думка - враховуючи, що відбувається на сході, треба рухатить від неньки і можливо від польщі західніше
Щось ти перееляканий. Те, що відбівається на сході, наводить на думку що хулівська армія орда дегенератів з купою мотлоху. Я вважаю будь-яку Натівську країною безпечною. Україні просто не пощастило шо залищилася сам на сам з ордою
BIGor написав:Ну всередині ЄС вже переміщатися легше. Чи радите одразу в Португалію-Іспанію їхати?
Розумні люди говорять, що Данія чудова і там працюють потужні ІТ-фірми і філії фірм з США. Племінника я умовляв-умовляв, не умовив, зараз сидить без роботи (канадський роботодавець всіх звільнив) у Львівській області.