andrijk777 написав:...... 100% була домовленість з угорцями про розподіл території України, я навіть не сумніваюсь. Тому хай запхають свою "поддержку и солидарность с Украиной" в одне місце.
Ваше право. Но интересны основания такой уверенности.
pesikot написав:Так гатили у нас по заводу, що хз що там лишилось ... "воєный объєкт" ...
Помимо военных обьектов россияне очень избирательно лупят по любому конкурентному производству. То что мечтают отжать (потому что своего аналогавнет) берегут.
ЛАД написав:Тут вчера писали о Венгрии и о том, что нет опровержения сообщения Данилова.
100% була домовленість з угорцями про розподіл території України, я навіть не сумніваюсь. Тому хай запхають свою "поддержку и солидарность с Украиной" в одне місце.
Цікаво як ви собі уявляєте що країна з ЄС, член НАТО візьме і захопить спільно з РФ частину України. Це ж ще більший плевок в міжнародне право/демократію і т.д. ніж дії Мордору
andrijk777 написав:...... 100% була домовленість з угорцями про розподіл території України, я навіть не сумніваюсь. Тому хай запхають свою "поддержку и солидарность с Украиной" в одне місце.
Глибоке аналітичне мислення і аналіз ситуації. Будь я на місці пу, я б точно домовлявся(зондував ситуацію) з такою країною як Угорщина. Угорщина має територіальні претензії до України + велику угорську общину + друг РФ. Є і інші непрямі докази, лінь писати. Китай також точно знав. Можливо знала і Німеччина і Франція.
В свій час Жиріновський озвучував різні "бредові" ідеї , які насправді проголошувалися , щоб подивитися на реакцію усіх . І про дерибан України на різні шматочки він теж говорив . І неформальні-неофіційні балачки з ким можна - теж проводилися ... А Угорщина має в своїй історії імперські замашки і досі - хоч і імперії тої давно немає ...
pesikot написав:Так гатили у нас по заводу, що хз що там лишилось ... "воєный объєкт" ...
Помимо военных обьектов россияне очень избирательно лупят по любому конкурентному производству. То что мечтают отжать (потому что своего аналогавнет) берегут.
Уничтожают ради уничтожения, а не ради замены ... Давно уже пора понять
Лише опосередковані. Але їх вже забагато. Папа Франциск повідомив, що Орбан сказав, що рфія має план закінчити війну 9.05. Оригінал: Orbán, quando l’ho incontrato mi ha detto che i russi hanno un piano, che il 9 maggio finirà tutto. https://www.corriere.it/cronache/22_mag ... 5eff.shtml
Папі казати не правду абсолютно не має сенсу, тоді питання - а звідки взагалі Орбан щось казав про закінчення, називав дату? Звідки він знав, що у рфії є якійсь план? Суть, навіть, не у конкретній даті, а у тому що дата була названа. Він не сказав,що скоро, незабаром, у цьому році, а назвав дату.