Все ж розкажіть як у квітні 2022 парубок не тільки вибрався за межі неньки, а ще й вивіз з собою нікомунепотрібних 55кує наліком.
Сподіваюся, законів він не порушував.
|
|
![]() Ви не уважно прочитали як це було: 1. Легінь думав головОМ, а не ногОМ (фраза, яку саме Ви дуже не любите). 2. Легінь купив "запасний аеродром" в квітні року 2021 (двадцять першого). Бачите, яким важливим був пункт 1. Чим Ви особисто займалися в квітні 2021 року - нагадати? Стогін на всю Україну з приводу відсутності в деяких країнах світу поросятини - того, що ви останній раз купували в 2005 (нуль п"ятому) році. В день 15 квітня 2021 року, коли легінь мацав руками новий будинок з новою квартирою, пан Флайман накалякав на форумі тільки в розділі "НЕРУХОМІСТЬ" 9 (Дев"ять, Карл!) повідомлень - часто з інтервалом всього в 1 (Одну, Карл!) хвилину. Серед перлів високої економічної думки українська фінансова спільнота читала від форумчанина із статусом "Гуру": Або такий хФінансовий перл, що зробити з грошами в день 15 квітня 2021 року: Купити: а) 60куе б) Філіпіни в) Один BTC ??? Пан change_pm тверзу тезу висловив: Піліпіни )))) ти ніколи туди не поїдеш ))) а В"єтнам - вже 3 бітка... зі. І туди ти не поїдеш ))) Якою була відповідь пана Флаймана - спеціаліста по відосикам? А ось яка (ЦИТАТА): Поїхати не поїду, але злітати можу. Не кажи гоп.... Може тобі нєвєсту ще найду ... Вони там цілий рік без заморських женіхів чахнуть. І за рік їх на півмільйона більше стало. Так що беріть на озброєння - хоч і не хочеться - пункт 1. ![]()
Можу почесати акуртове его. Наразі навіть проблематично. 1. Реєстри були закриті, зараз відкриті, але не ясно як таки воно буде та купівля-продаж. 2. По деяким напрямам ШРТ не ходить, напр., не те що до Коростеня, а і до Тетерева/смт.Пісківка не доїхати. функціонал вставити картинку не працює, тому напиши словами: від сьогодні 8.5.22 ходить два рази в день (1 раз зранку і 1 раз ввечері) електричка Святошин-Бородянка.
оце ще поки що можна якщо є власне житло на неокупованій території і не зоні бойових дій, і воно ціле ![]()
Я тут міркую, що навіть в Аланії взимку холоднувато. А Болгарія - це зовсім не те ![]() Отже, чекаю падіння цін в Туреччині - і вперед ![]() Це просто якийсь сюррррррр ... Навіть теперішня ситуація в країні не довела мою психіку до того, щоб знайти в такому образі життя щось позитивне ![]() А чому просто не працювати більше/продуктивніше і навколо цього планувати своє життя? Навіщо жити як в Африці - цілими днями сидіти курити бамбук та їсти корінці? ![]() Класне очікування! Саме зараз аналізую свіжі матеріали Інституту статистики Турецької республіки - в голові вже майже склалася на базі сухих цифр "картинка" - скоро тут дам. Поки я ще мацаю ті цифри, для роздумів: вчора влаштував ділову вечерю для турецьких друзів - разом було 9 осіб - так ось, в розмові на балконі були сказані цікаві фрази одним з заступників директора дуже дуже ну дуже потужного та відомого готеля. Фрази і неприємні, і важливі для прогнозування одночасно: (переклад з турецької) - В готелі накопичилося дуже багато туристів з РФ. У нас враження, що це адекватні росіяни - якщо такі бувають - і вони втекли з РФ. Вони НЕ ХОЧУТЬ ПОВЕРТАТИСЯ. Вони всі в один голос говорять, що будуть купувати нерухомість ТУТ та НЕ повернуться. В розмові мої гості обговорювали ціни на нерухомість. Самі дивувалися. Моя думка: - немає передумов для зниження цін на нерухомість: а) вартість будівельних матеріалів в усьому світі - в гору та в гору; б) зростає "зарплатна складова" в собівартості майже такими ж темпами, як і ціна будівельних матералів; в) зростає попит на нерухомість на березі теплого весь рік Середземного моря з боку іноземців: ніхто не хоче сидіти без пального, без опалення, без газу та без харчів в холодній Європі. - на зростаючий попит реагують інвестори в будівельну галузь - з подивом помічаю, як то тут, то там, вже ж здавалося немає місця під НОВУ забудову - як гриби після дощу зростають будівельні паркани. Та вже стоять баштові крани. Бачів пару проєктів на етапі фундамента, де 100% варто вкластися - в понеділок буду в нашому консульстві у справах та для інтересу зайду в один Офіс продажу. Цікаво. В попередньому їх реалізованому проєкті вкладенняі 2020 року в сумі 170 000 доларів принесли сьогодні в дзьобику - і нашим в тому числі людям - зустрачаю там - вже 300 000 доларів. - не думаю, що закордонні інвестори в будівельну галузь - а багато Забудовників працюють на закордонних кредитах - дурніші за нас з Вами. Звіт про темпи купілі нерухомості іноземцями в Туреччині згаданий Інститут статистики надасть через тиждень. Подивимося. ![]() Re: Інвестуємо в нерухомість закордономот хто хоче купувати в Туреччині, тим паче по таких цінах, вам як, норм буде жити серед купи росіян там? ось це незрозуміло... тоді уже можна в сочі взяти чи в гєлєнджику, я цього року відмінив взагалі для себе Туреччину... хто на місцях, до речі, пише що найбільше як раз в Коньяалти їх. Мені здається довгостроково турки неправильне рішення зробили, перетворити Анталію та Аланію на російські дачі.
для порівняння, за останні 3 місяці в Румунії і Угорщині чув росіян аж 1 раз. що на це скаже пан акурт? Востаннє редагувалось DmitryK в Пон 09 тра, 2022 09:15, всього редагувалось 1 раз.
![]() Пане DmitryK! скажу відповідь дуже просту і ви знаєте, що це правда: озирніться по боках і побачите тих, ким ви нас лякаєте в 1000 разів більше.
Серед моїх знайомих є ті, хто прокидається ранком, дивиться у вікно, із сумом фіксує відсутність танків північно-східного сусіда та мовчки йде спочатку годувати 7 котів та три собаки. Потім - провідати сина в тюрмі, який сидить вже четвертий (!!!) раз за пограбування. Наступний візит на місце роботи, де розказують, що танків зранку на жаль ще не було. Не жартую. Не ображайтеся. Тому не в тій кімнаті шукаєте чорну кішку. Вчора ввечері робив піший похід на море та спеціально спостерігав, скільки я зустріну згаданих вами лбдей. Трохи вас розчарую; На відстані 3000 м до моря і потім ріж час проведеного на пляжі саму зустрів: - спочатку численну групу італійців, які приймали участь у незрозумілому доя мене квесті. - потім виключно громадян - як це не дивно - Турецької республіки. - потім на самому пляжі виключно громадян Турецької республіки і здається німців. - коли залишав пляж побачим двох хлопців років по 22, які підбирали на пляжі зручніше місце. Ось я навіть озирнувся, пробуючи вгадати: наші та росіяни. Подумав, що росіяни. - приблизно за 300 м від пляжу побачив попереду точно родину росіян: дідусь+бабуся+двоє дітей. Говорили точно російською. Тому при повазі до впшоі думки зауважу, що ви значно перебільшуєте проблему,
|
|