|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 15 тра, 2022 22:16
Я в курсі, хіба що ібашити в айті років 20 і купляти житло не в Каліфорнії)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 тра, 2022 22:21
cherchiltank написав:Я в курсі, хіба що ібашити в айті років 20 і купляти житло не в Каліфорнії)
коли кирдик долара?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1602 раз.
- Подякували: 2834 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 15 тра, 2022 22:23
flyman написав: cherchiltank написав:Я в курсі, хіба що ібашити в айті років 20 і купляти житло не в Каліфорнії)
коли кирдик долара?
Ніколи, а навіщо вам долар? На електричках за гривні білет
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 тра, 2022 22:25
Тут я згадав як моніторив 2-к в Києві - деякі за місяць дорожчали на 10 куе.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1445 раз.
- Подякували: 1852 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 тра, 2022 22:29
zerocool написав: rjkz написав:Если говорить о "собственном" жилье, то, как ни странно на первый взгляд, более легко и быстро оно дается в США.
Повна нісенітниця, це я як людина з грін кард, яка думала мати нормальне житло в США кажу. Там тільки податки+HOA за фактом встають у суму за яку у нас можна знімати краще будинок. І готуйтеся до інших сюрпризів, на зразок найближчого парку за 10 км куди ви їздитимете на пробіжку на машині, або громадського пляжу, з якого вас копи проженуть зі штрафом після заходу сонця. Сантехніки ну так, в Україні по 300 доларів за виклик не отримують, але якщо є мінімальні мізки - житло тут купити набагато простіше і швидше. І в нормальному районі, без темношкірих та інших мігрантів. Ви всі тут навалили приватних історій, ну мій досвід - повертаються грубо кажучи 50/50. Але це в принципі вже неважливо, ми стаємо частиною цивілізованого світу з мінімальними кордонами, нічого не заважає попрацювати десь 30 років і потім повернутися на пенсію або взагалі періодично їздити світом. Тим же американцям взагалі не тисне переїхати на більшу зарплату до саудитів чи до європки. Багато хто і не за грошима їде, а з сотні інших причин. У вас же досі в голові совок із залізною завісою, де якщо поїхав - значить "прєдатель", і значить ніколи "не повернеться".
Частные истории - это частные истории, есть не только они.то что у вас гринка - поздравляю, но очевидно, вы - один из немногих неприживщихся. Сколько лет вы по этой гринке прожили в США и когда? Чтобы говорить что у меня в голове - надо меня знать, мы знакомы? Что касается всего остального что вы тут написали - что-то есть, чего-то нет, что-то есть в другой форме. НОА - не везде есть, а там где есть - это не дань, за это имеешь определенный сервис. Хотя экономически целесообразно без него. Таксы - да, это где-то много (Например, в НДж, где-то немного, напр. НЙ, где-то нет, напр. ФлОрида).
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8616 раз.
- Подякували: 5430 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Нед 15 тра, 2022 23:07
Не делайте мне так смешно! Оборжался! Спасибо! День удался! Моя знакомая приехала в НЙ 40+ лет назад. Без языка. С маленькой дочкой и старой мамой. Работала на стартовых позициях на 3 (три) доллара в час. ННА и в пекарне. Это начало 1980-х!!!!! Потом подучила язык, закончила колледж и до пенсии работала нёрс в родильном отделении госпиталя. На зарплате 30 куе в год, Это 15 долларов в час. Нью-Йорк. Сейчас 15 долларов в час - это минималка, на которую мало кто работает.Меньше 5% работающих. И это стартовые. Моя знакомая, которая работала в Мейнмонидис медсестрой 15-10 лет назад, имела на первые 3 месяца испытательного срока 4 куе в месяц. Потом 70-80 куе в год. 3 года назад (осень 2019) она встречалась со своей подругой, которая все еще там работает. Нёрс после колледжа 96 тысяч в год со старта. Это 48 в час. Дальше за каждый сертификат увеличение. + овертаймы и лонгаурс . Еще 3 года назад на 18 долларов в час ньюкамеру без свободного Инглиша на любую работу надо было постараться попасть. Сейчас на 20 в час даже грузчики на склад не идут. Так что, как говорят в энторнетах, пэшыисчо! 
Востаннє редагувалось rjkz в Нед 15 тра, 2022 23:19, всього редагувалось 1 раз.
-
rjkz
-
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Нед 15 тра, 2022 23:15
cherchiltank написав:Я в курсі, хіба що ібашити в айті років 20 і купляти житло не в Каліфорнії)
Да-да, да-да! А еще их все бьют и ущемляют. Надо будет своим знакомым айтишникам (2 в НЙ, Стейтен Айленд, свои дома, выплаченные полностью, один в Вашингтон стейт свой дом, на половину выплачен, брали перед самой пандемией бренд-нью за 650 куе) рассказать какие они несчастные. 
-
rjkz
-
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Нед 15 тра, 2022 23:23
cherchiltank від церковного податку можна відмовитися, якщо тобі церква не потрібна(1% вроде). Податок на інтеграцію?- завтра запитаю, перший раз чую про такий. З моїх такий податок, мабуть, не брали
-
Wisznia2021
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 тра, 2022 23:29
cherchiltank написав: Wisznia2021 написав: cherchiltank написав:за 600 євро в містах нічого зняти не можна , хіба у знайомих
В 2016-2017 роках Франкфурт: кімната в 3- кімн квартирі(WG) від 450 євро+ комуналка. Ремонт часто такий, що я б там не жила.
З тих пір виросла ціна і купівлі і оренди, плюс специфіка аренди - депозит за кілька місяців, за хорошими варіантами кілька орендарів черга і тд і тп)
Депозит -3 місячних оренд плати, розрив договору - за 3 місяці попереджаєшь. В квартирі- ванна, унітаз і кухня. На просмотр приходиш з довідкою про доходи. Гроші на рахунку в банку- не варіант, потрібно показати саме роботу і дохід у вигляді зарплати
-
Wisznia2021
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 тра, 2022 23:50
rjkz написав: cherchiltank написав:Я в курсі, хіба що ібашити в айті років 20 і купляти житло не в Каліфорнії)
Да-да, да-да! А еще их все бьют и ущемляют. Надо будет своим знакомым айтишникам (2 в НЙ, Стейтен Айленд, свои дома, выплаченные полностью, один в Вашингтон стейт свой дом, на половину выплачен, брали перед самой пандемией бренд-нью за 650 куе) рассказать какие они несчастные. 
Я не кажу шо вони нещасні, є різні зарплати в айті, я свою першу квартиру в Києві, купив в 25 років, четверту в 35 і все вже давно виплатив, поміняв 8 машин, але ж я не кажу що в Україні всі ленлорди і багатії і треба краще працювати) різні люди, різні долі, просто за 10 000 баксів в місяць тут можна краще жити ніж за ту ж суму там, але перспектива там для дітей - тут без питань
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
|