Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
cherchiltank написав:Наприклад зараз я можу все продати скажімо за 500 тис і звалити - що за ці гроші я куплю в Америці, Європі - ніхєра, ще й працювати доведеться в 45 років а тут до війни в мене був пасивний дохід 4 тис в місяць
А після війни на який пасивний дохід очікуєте?
Десь 2000 в доларах тобто біля 70 тис в гривнях ( в мене оренда в гривнях)
cherchiltank написав:Знов таки це все окремі випадки, хтось заробляє тяжкою працею і надіється не захворіти до пенсів, хтось в айті отримує 200 плюс тисяч, для молоді особливо з гарною освітою інглішем безумовно краще там, для роботяг які вміють хочуть і можуть вкалувати - також, для 40 плюс або тих хто звик працювати аби як - краще тут - є купа нюансів, всі ці розповіді знайомих знайомих - це все не те - треба самому спробувати і писати. Наприклад зараз я можу все продати скажімо за 500 тис і звалити - що за ці гроші я куплю в Америці, Європі - ніхєра, ще й працювати доведеться в 45 років а тут до війни в мене був пасивний дохід 4 тис в місяць, квартира в центрі 200 метрів, - скільки мені прийдеться вкалувати щоб те ж саме отримати там? А жити коли? В 70? - так це дожити треба та і в такому віці нахєра воно все?)
Вы знаете, мне этот пост очень понравился. Это действительно правда - США это страна, где можно всего достичь. Надо или уметь и работать руками и/или головой или быть предпринимателем. Такие как зерокул, которые не знают что хотят, не хотят стресса, не хотят работать - возвращаются. Несмотря на якобы свободный Инглиш (это хорошо, но нелостаточно. В США таких хватает, как ни странно ) В Украине за украинский тоже нашару баблом не заваливают. Жизнь состоит из множества частных историй. Вы хотите мой опыт? "Их есть у меня" (с). Но я не хочу, чтобы мне завидовали. Да и чтоб не сглазить Я всегда пишу если о себе, то о прошлом, почти никогда о настоящем и никогда о планах. О возрасте для эмиграции писал на ветке: Глобализация дарит нам много возможностей. Где в мире комфор Но да, если вас все устраивает и вы живете только для себя - нет смысла. Эмиграция - это такой фильтр, благодаря которому такие страны как Канада, США, Австрали и пр. Получают молодых, предприимчивых и готовых работать. Ну, а остаются...все остальное.
Ну так повинен же хтось лишитись на рідній землі, до того ж із всєх остальних багато хто в ЗСУ боронить нашу країну. А так кожному своє, в Україні ніхто нікого насильно ніколи не тримав і не тримає, все буде добре
cherchiltank написав:Знов таки це все окремі випадки, хтось заробляє тяжкою працею і надіється не захворіти до пенсів, хтось в айті отримує 200 плюс тисяч, для молоді особливо з гарною освітою інглішем безумовно краще там, для роботяг які вміють хочуть і можуть вкалувати - також, для 40 плюс або тих хто звик працювати аби як - краще тут - є купа нюансів, всі ці розповіді знайомих знайомих - це все не те - треба самому спробувати і писати. Наприклад зараз я можу все продати скажімо за 500 тис і звалити - що за ці гроші я куплю в Америці, Європі - ніхєра, ще й працювати доведеться в 45 років а тут до війни в мене був пасивний дохід 4 тис в місяць, квартира в центрі 200 метрів, - скільки мені прийдеться вкалувати щоб те ж саме отримати там? А жити коли? В 70? - так це дожити треба та і в такому віці нахєра воно все?)
\\\ Эмиграция - это такой фильтр, благодаря которому такие страны как Канада, США, Австрали и пр. Получают молодых, предприимчивых и готовых работать. Ну, а остаются...все остальное.
Не могу не обратить внимание на класическую инфоциганскую манипуляцию: "успешного успеха только упорные добиваются. Если ты успеха не достиг -- ты лузер"...
rjkz Помийка чи ні визначається тим, що пишуть. А зараз такий шквал повідомлень на тему еміграції, що кудись їх подіти тре, а в гілках про оренду й нерухомість не місце. Вашу гілочку, як ви й просили, я не чіпаю, в сенсі не переношу туди. Тож хай тут буде. Тема, насправді, і цікава і актуальна, як в купівля нерухомості закордоном. І чимало тих, хто скептично пишуть на тему емігрантів, насправді й самі розглядають цей варіянт, просто більш критично.
\\\ Эмиграция - это такой фильтр, благодаря которому такие страны как Канада, США, Австрали и пр. Получают молодых, предприимчивых и готовых работать. Ну, а остаются...все остальное.
Не могу не обратить внимание на класическую инфоциганскую манипуляцию: "успешного успеха только упорные добиваются. Если ты успеха не достиг -- ты лузер"...
Ну, взагалі то, без всякої інфоциганщини, це очевидно - якщо ти не досяг успіху, значить, ти лузер. Це фактично визначення слова "лузер". Така вже правда життя
rjkz Те що там є спілкування, це так, але це не привід там робити флудильню-курилку на всі теми. А в валютній ще більше спілкування, то може взагалі туди перенести? Офіційна помийка у нас у форумі політсрачу
Спасибо, что с пониманием отнеслись к моей просьбе. Не подскажете, как к теме аренды или обвала относились многочисленные страницы обсуждений достоинств моноколес, самокатов, изготовления браги в домащних условиях и тп? Сейчас там яро обсуждается открытие KFC в Броварах. Когда идет такая болталка, то почему-бы не обсуждать еще что-то? Тем более, что цены на недвигу и аренду обратнопропорциональны числу сваливающего народа. Разве нет?
zerocool написав:План-мінімум після перемоги – вийти до рівня Польщі
Я цю байку ще з дитинства чую. Тільки там була Франція. Я краще сам в Францію поїду.
Такий собі вибір, є мінуси і у Франції, включаючи кількість мігрантів у містах та складність інтеграції без вільної мови (да, в США з цим простіше), а взагалі то на смак і колір як і вся Європа.
А про "з дитинства", все більше переконуюсь, що практично всі проблеми України, які завадили їй піти польським шляхом з 1991 і швидко інтегруватися в ЄС - мають коріння в совку, ну як ширина залізничної колії або армійські стандарти. Тут все, від єднання з російським інфопростором і до продовження експлуатації залишків радянської інфраструктури та виробництва. Усі олігархи так чи інакше з'явилися не без участі так званого СНД, та й політика лише 8 років як почала реально відриватись від них. Так що берете 2022 рік за польський 1991 і рахуєте як швидко і чого ми досягнемо тепер. І кому тут вдасться дожити.
Faceless написав:Ну, взагалі то, без всякої інфоциганщини, це очевидно - якщо ти не досяг успіху, значить, ти лузер. Це фактично визначення слова "лузер". Така вже правда життя
Лузер - той, хто не зміг досягти своєї мети, як не намагався. А цілі в житті у всіх різні, кому яхта, кому дисертація, кому троє дітей та садок коло хати. Ну або там, об'їхати всі країни велосипедом. Ніхто з них не лузер через недосягнення чужих мрій, лише своїх.
Faceless написав:Ну, взагалі то, без всякої інфоциганщини, це очевидно - якщо ти не досяг успіху, значить, ти лузер. Це фактично визначення слова "лузер". Така вже правда життя
Лузер - той, хто не зміг досягти своєї мети, як не намагався. А цілі в житті у всіх різні, кому яхта, кому дисертація, кому троє дітей та садок коло хати. Ну або там, об'їхати всі країни велосипедом. Ніхто з них не лузер через недосягнення чужих мрій, лише своїх.