Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
ramaz написав:Погашайте кредит повністю та отримайте кешбек 20% Пропозиція діє: з 16.05.2022 по 12.06.2022; тільки для клієнтів ПУМБ, які отримали пуш-повідомлення у мобільному додатку ПУМБ Online, повідомлення у Viber, SMS або іншими каналами зв’язку Инфо на сайте
ramaz написав:Погашайте кредит повністю та отримайте кешбек 20% Пропозиція діє: з 16.05.2022 по 12.06.2022; тільки для клієнтів ПУМБ, які отримали пуш-повідомлення у мобільному додатку ПУМБ Online, повідомлення у Viber, SMS або іншими каналами зв’язку Инфо на сайте
Ждём... Кому-то уже прилетели смс?
Судя по тексту речь скорее всего не о кредитках а именно о кредитах. Не думаю что тут таких много
Прийшлося почати знову користуватись кредиткою Всеможу. Бачу нараховуються срібні бали в мастеркард більше. Це правильно? Здається мають бути золоті, чи я помиляюсь?
_PORT_UA написав:Вітаю. Сплата комуналки через додаток. Більшість платежів надійшло,а сплати за електроенергію немає. Реквізити не змінювались.Коллцентр енергозбуту каже щоб надав квитанцію про сплату, але ж у додатку її немає.
Тобто цієї оплати немає в історії? Якщо немає квитанції, то може Ви лише думали, що заплатили, а насправді забули?
valya написав:Прийшлося почати знову користуватись кредиткою Всеможу. Бачу нараховуються срібні бали в мастеркард більше. Це правильно? Здається мають бути золоті, чи я помиляюсь?
tmp01 написав:Пытаюсь снять деньги с депозита "Вiльний" - ругается на превышение лимита. Даже 100 грн. не дает снять на дебетку.
У кого-то еще такое есть, приложение сломалось?
Спокійно зняв і поклав назад. Спробуйте перезайти, якщо не допоможе, то є ймовірність поспілкуватися з фін. моніторингом...
Спасибо за информацию. Да, у меня до сих пор заблокированно. И суммы не очень большие проходили, десятки тыс. Хоть бы нотификацию прислали или смс. (( Пойду теребить суппорт.
Если фин мон то по кредитки увидите 9999999999 долга. Если нет кредитки то зайдите в десктоп версию и там будет напротив счетов написано что на разбокирвке в налоговой. Если всего этого нет то думаю какой-то глюк