Igneus написав:В умовах правового режиму воєнного стану Клопков Сергій Миколайович - заступник начальника відділу – головний інженер квартирно-експлуатаційного відділу міста Луганськ Сил логістики Збройних Сил України, бажає стати ... суддею Конституційного Суду України за квотою з'їзду суддів України:
konstantin kirovograd написав: да лысый дурачка включил конечно---это как потап с каменской ответили на вопрос почему не вернулись с европы после войнв-ПОТОМУ ЧТО САМОЛЁТЫ НЕ ЛЕТАЮТ
Но ты Потапа осуждаешь, а Лысого нет Вот такая разница
где видно что я его не осуждаю-что ты вечно к всему придираеся
konstantin kirovograd написав: да лысый дурачка включил конечно---это как потап с каменской ответили на вопрос почему не вернулись с европы после войнв-ПОТОМУ ЧТО САМОЛЁТЫ НЕ ЛЕТАЮТ
Но ты Потапа осуждаешь, а Лысого нет Вот такая разница
где видно что я его не осуждаю-что ты вечно к всему придираеся
Так ты Лысого не осудил ...
Действительно, где видно, что ты Лысого не осудил ...
pesikot А більшість -- у підвалах, метро і т.д. пересиджувала. Як мінімум, під дахом. Більшість підприємств (цивільних) не працювало. І це нормально. Для більшості.
І саме для більшості реалії подаються в рожевому кольорі. Про що і каже Бутусов:" Ми не можемо в новинах оголосити і 5% того, що відбувається насправді, того, що стосується самого ходу бойових дій.".
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 07 чер, 2022 20:54, всього редагувалось 1 раз.
pesikot написав:А ліки ви чим будете доставляти ? На собі ?
На вантажівках, а не на бляхах. Якщо не дійшло - купив жлоб автівку, через 2 місяці йому не вистачило на ліки. Він кричить допоможіть, волонтери, ау. Більш безглуздого рішення важко себе уявити. Може потратити гроші на дороги, а не на ракети, чи проспати підготовку ворога до війни. Пошкоджені авто в ВУ, але везуть їх аж гай шумить зовсім не у райони бойових дій.
Черговий рахувальник чужих грошей і визначальник правильності дій.. 1 По втратам, за які так сильно переживає рахувальник Так при активній фазі дій гине на порядок більше ніж в пасивній... Порівняйте втрати за 8 років пасивної перестрілки з трьома днями під Іловайськом, трьома місяцями в Маріуполі.... Тому так чи інкакше...але кількість загиблих буде меншою до перемоги в привязці до стратегії а не часу... 2 По машинам А якого милого ви полізли в чужі кишені? Вас хтось просив робити аналіз? От я розуміючи що після війни буде багато одноногих пробую притягнути електроавто(легко переробляти для людей з інвалідністю) з китаю під таксі.... Вийде/не вийде - друге питання.... Але мені б не хотілось щоб якийсь неадекват мене в чомусь звинувачував( а разом зі мною і десятки тисяч тих хто з цих 150 000 - притягнув напряму для потреб ЗСУ)
1 Не зрозумів. Ви читали, що цитуєте?
2 Це моя кишеня. Бюджет. Хтось зробив перекупам пільги за мій рахунок, а коли я звернусь за компенсацією на пошкоджене житло, буде казати "держитесь, денег нет". Мораль. У державі війна, виводити валюту під дуповозку, щоб на маршрутці не кататися - соромно. Ви притягли і подарували ЗСУ? Насправді? Тоді ви виключення. Для таких можно було доповнити фразою "машин, які передаються до ЗСУ". Може у вас там на Західній машину пошкодило вщет і ви привезли нову, щоб бабусю до лікарні возити? Ага-Ага.
pesikot написав:Сидя в Германии, с развитым общественным транспортом - очень удобно рассуждать о космических кораблях, бороздящих Большой театр
В моём городе только недавно запустили общественный транспорт и то, мало маршрутов А до этого - либо пешкарусом, либо на велосипеде, либо на жоповозке
А если нужно перевезти нечто тяжелое, так что, на своих двоих ? Сами не хотите потаскать это на себе ? Нет ? А почему ?
Не треба перебільшувати. В тих, в кого була машина, в тих вона є. Вщент пошкодило небагато. Коли посікло осколками, чи побило скло, їздити можна. Головне - ті люди з Харкова, наприклад, не поїдуть до Польщі, та не будуть гнати собі автівку. Це закон для перекупів-мародерів, а не для постраждалих.
Vlad442 Не было бы льгот - не было бы и завоза авто массового. Бюджет ни потерял, ни получил ничего по сути. Кто не думает на шаг вперед и покупает на последние бляху - его проблемы, все взрослые люди.
Я Вас понимаю, но факт - есть. У пацанов появился транспорт. И относительно достаточно - такого уже нет, как в 15 когда ЛУаЗы разбитые ремонтировали, собирали, или 66е... . Уже благо - другое дело что по стоимости ввезённых машин не было ограничения - согласен.(кому на передке нужен ролс-ройс?) Или население - те, кто пострадал ещё большинство не заявило. Для "них" Война уже выиграна - из под Киева отбросили - а остальные ,... - как и раньше.
alfredhaos написав:Не было бы льгот - не было бы и завоза авто массового. Бюджет ни потерял, ни получил ничего по сути.
Завезли би потім. Бюджет получив би.
Зараз мені вигідніше купити в ЄС нове авто, отримати відшкодування ПДВ, та ввезти його в Україну, ніж купити те саме авто у дилера тут.
Ці гроші, коли б не просрали на бляхи, могли потратити в Україні, випити кави, купити житло, купити облігації уряду, відкрити бізнес, запустити мультіплікатор, а не скиглити потім "як же нам жити, треба допомога, гуманітарка, тарифи, комуналка".