Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Shaman написав:все эти банки играли в игру - возьми рефинанс, купи ОВГЗ. как они сейчас выкрутятся - посмотрим
Для повноти картини потрібно знати на який термін рефінанс і під який % і коли гасяться ОВДП. Бо, можливо, в декого це пов'язані числа. А взагалі спритно НБУ може всіх переграти по ходу міняючи козирі. Судячи по пропозиціям, деяким банкам підгорає. Але знову ж таки приходимо до ввисновку, що заощадження в банці вельми ризиковані. Грн час від часу різко припадає, валюту з банки можна отримати зовсім не по актуальному курсу і зовсім не валютою.
Amethyst написав:Чото Аккорд молчит, я жду у них НовыхГрошей на 3 мес под 20%
ЗАКОН УКРАЇНИ Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення стабільності системи гарантування вкладів фізичних осіб
у статті 26: у частині першій: в абзаці першому:
третє речення викласти в такій редакції: "Сума граничного розміру відшкодування коштів за вкладами не може становити менше 600 тисяч гривень і може бути збільшена за рішенням адміністративної ради Фонду";
Акорд має переважаня в 1,4 овдп над рефінансом.
сюда я точно не полезу
Так це ж навпаки добре коли овдп більше за рефінанс, значить зможе віддавати рефінанс гасячи овдп. Та і дах в банки у вигляді послиці в США. Хоча діло смаку. Гривня зараз в будь-якому випадку це ризик як і валюта в банку.
V2 написав:Шановний Amethyst! Ви чекаєте пропозицію під 20%, але однаково обираєте валюту?
Amethyst написав:
Investor_K написав:Что предпочесть -, условно 17-18% на 3 месяца или чисто в бакс?
бакс
Ну я виходив з того, що раз запитують, то долярів немає, а треба щоби обов'язково були. А для себе я більше не "чекаю", а "очікую". Мені треба кудись пристроїти 20..30К на хлєбушєк та на погашення поточних кредиток у розстрочках. Зараз воно розпихано у Ідеї (під 7%), Аліку(~11.24%), Роялю у ВК (6%) А таак капітал перевів у доляри і кріпту.. ну і грн (десь 80/10/10) і живемо на дві зарплати -- поки платять. От думаю ще кріпти прикупити -- на падіннні, бо доляр чуток підріс, але дружина іншої думки