|
ПриватБанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 10 чер, 2022 21:11
motosmile написав:Був у мене безкоштовний голд-клуб як соррі-бонус за їхній косяк - списали сьогодні вперше 20грн членського внеску...
та же хрень, но пока не выяснял какого...
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 10 чер, 2022 23:47
чик написав: motosmile написав:Був у мене безкоштовний голд-клуб як соррі-бонус за їхній косяк - списали сьогодні вперше 20грн членського внеску...
це помилково.Повернуть.
-
посетитель
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 228 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 чер, 2022 10:45
посетитель написав: чик написав: motosmile написав:Був у мене безкоштовний голд-клуб як соррі-бонус за їхній косяк - списали сьогодні вперше 20грн членського внеску...
це помилково.Повернуть.
Так було ж повідомлення що з 1 червня почнуть брати 20грн з голди
-
patrikk
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 чер, 2022 11:10
Можу помилятися, але наскільки я пам'ятаю брати будуть у тих кому відповідне повідомлення прийшло про це.Хто точно знає хай поправить чи підтвердить. У мене вчора пуш прийшов що списало, але по факту нічого не списало.При звонку на гарячу лінію робобаба об'явила що це помилково було і все повернемо.
-
посетитель
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 чер, 2022 11:24
Вчера написала вопрос в ФБ. Ответили, что случилось ошибочное списание и над возвратом работают. Предупреждения не было. Выдали голд очень давно, других карт не было. После перевыпуска, когда у новых владельцев стали брать 20 грн я уточняла, что у меня - мне сказали, что т.к. я старый клиент, тарифы прежние.
-
Hella
-
-
- Подякував: 146 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 чер, 2022 11:46
посетитель написав:Можу помилятися, але наскільки я пам'ятаю брати будуть у тих кому відповідне повідомлення прийшло про це.Хто точно знає хай поправить чи підтвердить. У мене вчора пуш прийшов що списало, але по факту нічого не списало.При звонку на гарячу лінію робобаба об'явила що це помилково було і все повернемо.
А мені відповідне повідомлення не приходило, і я чув, що старим клієнтам це не загрожує, але і пуш прийшов, і 20ку зняли. Щось не віриться, що повернуть...
-
patrikk
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 чер, 2022 12:56
patrikk написав: посетитель написав:Можу помилятися, але наскільки я пам'ятаю брати будуть у тих кому відповідне повідомлення прийшло про це.Хто точно знає хай поправить чи підтвердить. У мене вчора пуш прийшов що списало, але по факту нічого не списало.При звонку на гарячу лінію робобаба об'явила що це помилково було і все повернемо.
А мені відповідне повідомлення не приходило, і я чув, що старим клієнтам це не загрожує, але і пуш прийшов, і 20ку зняли. Щось не віриться, що повернуть...
повернуть  вони ж підтвердили що це помилкове списання
-
посетитель
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 чер, 2022 15:16
patrikk написав: посетитель написав:Можу помилятися, але наскільки я пам'ятаю брати будуть у тих кому відповідне повідомлення прийшло про це.Хто точно знає хай поправить чи підтвердить. У мене вчора пуш прийшов що списало, але по факту нічого не списало.При звонку на гарячу лінію робобаба об'явила що це помилково було і все повернемо.
не біло пуша и 20 не сняло и сообщений никаких не было, таки ошибочно списали с некоторых, скорее всего, вернут.
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 чер, 2022 15:32
я могу только представить, какой здесь начнется вой если у всех у будет сниматься по двадцатке в месяц. за первый же день наверное накатают минимум 15-20 гневных страниц , вспомнив и бандита-беню, и петю-национализатора 
-
Alex2007
-
1
-
- Подякував: 1757 раз.
- Подякували: 1626 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Нед 12 чер, 2022 22:22
motosmile написав:Був у мене безкоштовний голд-клуб (...) - списали сьогодні вперше 20грн членського внеску...
+1, тоже списало. Бесплатный голд дали давно, за то что активно пользуюсь картой. Пуш о платности не приходил. Из интересного: списало с пустой КДВ, на которой было 0,00 грн, при том, что есть Универсальная с кред. лимитом. Теперь на КДВ овердрафт -20 грн 
-
Driver
-
-
- Подякував: 75 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
|