Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ромасик писал(а):а куда ж беженцев селить будем? Там же вокзал не справляется! К сентбрю к КРЖН доберутся.
В Києві, як і у других містах, достатньо вільних квартир. Багато "біженців" з Києва осядуть у Європі, багато повернуться додому, як показав досвід 14-ого. Скрутні часи краще переживати у своєму.
та нет же, кто-то неделю назад был на вокзале, сказал беженцев столько, что скоро будет как во Львове!
вот тп, живущая где-то в ЦП или ПХ, рассказывает, что все квартиры уже разобраны
да и в Покровском посаде кто-то говорил, квартиры закончились. Так что ТТ и невер надо достраивать! ТП негде жить.
Хомякоид писал(а): Все як я писав. У знайомого борг в банку, 400 000 грн. Дохід на сімю з трьох зараз 20 000 грн. Як буде погашати, х.з. Заберуть мабуть квартирку на продаж.
Хомякоид писал(а): Все як я писав. У знайомого борг в банку, 400 000 грн. Дохід на сімю з трьох зараз 20 000 грн. Як буде погашати, х.з. Заберуть мабуть квартирку на продаж.
сейчас кредитные каникулы
А відсотки нараховуються за час канікул?
Нараховується, просто немає санкцій в разі несплати, але все одно потім платити. Щодо боргу - не стільки важлива сума, скільки умови, а точніше - розмір обов'язкового платежу. Ну і щодо як гасити - ви ж самі маєте знати щодо програм реструктуризації, ви ж працювали ніби по цьому профілю.
Faceless писал(а): Нараховується, просто немає санкцій в разі несплати, але все одно потім платити. Щодо боргу - не стільки важлива сума, скільки умови, а точніше - розмір обов'язкового платежу. Ну і щодо як гасити - ви ж самі маєте знати щодо програм реструктуризації, ви ж працювали ніби по цьому профілю.
Майже всі реструктуризації в разі відсутності відчутного економічного зростання в країні це глухий кут. Борг тільки зростає, а з роботою стає все гірше і гірше. Єдина надія, якщо гривня впаде зовсім низько, та мотнутись в польшу швидко відробити борг.