Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ромасик написав:а куда ж беженцев селить будем? Там же вокзал не справляется! К сентбрю к КРЖН доберутся.
В Києві, як і у других містах, достатньо вільних квартир. Багато "біженців" з Києва осядуть у Європі, багато повернуться додому, як показав досвід 14-ого. Скрутні часи краще переживати у своєму.
та нет же, кто-то неделю назад был на вокзале, сказал беженцев столько, что скоро будет как во Львове!
вот тп, живущая где-то в ЦП или ПХ, рассказывает, что все квартиры уже разобраны https://t.me/GlosterRules/1799 да и в Покровском посаде кто-то говорил, квартиры закончились. Так что ТТ и невер надо достраивать! ТП негде жить.
Хомякоид написав: Все як я писав. У знайомого борг в банку, 400 000 грн. Дохід на сімю з трьох зараз 20 000 грн. Як буде погашати, х.з. Заберуть мабуть квартирку на продаж.
Хомякоид написав: Все як я писав. У знайомого борг в банку, 400 000 грн. Дохід на сімю з трьох зараз 20 000 грн. Як буде погашати, х.з. Заберуть мабуть квартирку на продаж.
сейчас кредитные каникулы
А відсотки нараховуються за час канікул?
Нараховується, просто немає санкцій в разі несплати, але все одно потім платити. Щодо боргу - не стільки важлива сума, скільки умови, а точніше - розмір обов'язкового платежу. Ну і щодо як гасити - ви ж самі маєте знати щодо програм реструктуризації, ви ж працювали ніби по цьому профілю.
Faceless написав: Нараховується, просто немає санкцій в разі несплати, але все одно потім платити. Щодо боргу - не стільки важлива сума, скільки умови, а точніше - розмір обов'язкового платежу. Ну і щодо як гасити - ви ж самі маєте знати щодо програм реструктуризації, ви ж працювали ніби по цьому профілю.
Майже всі реструктуризації в разі відсутності відчутного економічного зростання в країні це глухий кут. Борг тільки зростає, а з роботою стає все гірше і гірше. Єдина надія, якщо гривня впаде зовсім низько, та мотнутись в польшу швидко відробити борг.