Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 15671568156915701571 ... 14779>
Повідомлення Додано: Сер 06 лип, 2022 11:59

Zebra написав:Одна з причин, чому ми програємо війну. В країні-агресорі таке апріорі просто неможливо.

Зображення

А це питання прямо до Зеленського і Ко.
В нашій країні потрібна політична воля(згода) на вирішення таких питань.
Але нажаль Зеленським і Ко займаються більше Порошенком ніж такими зрадниками.
*і прості люди також чомусь переймаються більше тим як там поживає і що робить Порошенко, ніж відслідковують долю зрадників України. Нажаль...
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 лип, 2022 12:00

andrijk777 написав:
  detroytred написав:
  andrijk777 написав:В Африці голодують люди. Чому ви не допомагаєте голодуючим?
Ви безсердечна і черства людина. :D :D :D

Різні категорії.

Сердечність та черствість трохи)) інша категорія, ніж порушення суверенітету, тероризм і т.д.

А відколи це НАТО відповідальне за порушення суверенітету третіх країн і тероризм???

Ми ж розглядали з точки зору -- повинно хвилювати чи ні?

"В основе НАТО всегда лежали такие базовые принципы, как коллективная оборона и безопасность, а также урегулирование кризисов."
https://www.golosameriki.com/a/nato-21s ... 84452.html
П.3 -- врегулювання кризисів.

І по факту дії рашки їх (НАТО) хвилюють.
Була б вона слабкішою, то й врегулювали.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 лип, 2022 12:00

Вот, навскидку: "Война Альянса с рф неизбежна"
(я не люблю ахметовский канал, но лень искать в других)

- Это мнение известного американского историка Юрия Фельштинского - человека, задолго до событий предсказавшего нападание на Украину и многое другое, подробно анализировавшего историю преступлений путинизма, как продолжения советской истории.

И например, одна из его последних книг: "От Красного Террора к Мафиозному Государству"
https://m.youtube.com/playlist?list=PLk ... b61iO-UzoH

flysoulfly

Подякував: 1891 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 06 лип, 2022 12:01

detroytred написав:роспропаганда тут ні до чого.
вам что закопипастить их тезисы и ваши цитаты? НАТО к этой войне вообще никаким боком, его притянули за уши вы и Рос пропаганда. Совпадение? Мне пофиг. Я здесь зрадныков не ищу (чтобы не отбирать хлеб у хотабов) Что вижу то и пишу.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 06 лип, 2022 12:02, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 06 лип, 2022 12:02

andrijk777 написав:
  alex_dvornichenko написав:
  andrijk777 написав:А відколи це НАТО відповідальне за порушення суверенітету третіх країн і тероризм???

Ну таки да - официально они оборонный альянс, это США время от времени себя позиционирует как главного полицейского мира, и то такое...

США це не НАТО!!!
США нам допомагає.

)))
Замгенсека запевняє, що НАТО активно допомагає.

*Альянс як такий надає Україні нелетальну допомогу, а держави-члени – летальну зброю. Зрештою, що важливіше для вас самих: цей розподіл? чи вам цікавий кінцевий результат, тобто надана Україні допомога?

Тому я раджу друзям у Києві сприймати нашу допомогу в цілому. Це спільна, скоординована допомога західних демократій, до якої входять і оборонна підтримка, і кібербезпека, і посилення вашої стійкості, і протидія дезінформації, і допомога вашій економічній стабільності, яка зараз під загрозою, і підтримка зусиль з розблокування Чорного моря. А ще – резервування коштів на відновлення України після війни.

Ми справді чуємо, що часом лунає критика на адресу НАТО. Але просто погляньте на підтримку, яку ми всі надаємо Україні, у комплексі*
https://www.eurointegration.com.ua/inte ... 7/7142074/
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 лип, 2022 12:07

detroytred написав:
  juristkostya написав:
  detroytred написав:І застосувати їх за призначенням.
Тобто нанесення вогневого ураження.

Без перспектив успешной сухопутной операции?

Да.

Моє бачення: Захід вважає, що пуйло виснажиться швидко. Ключове - швидко.
Але рашці пофіг втрати та зниження рівня життя. Менталітет.
Й до того ж рашка поставить орків до станків та окопів, бо адміністративна система їй вдасться.

Я тоже не жду, что "Россия быстро истощится". Но должен же быть какой-то план. Флот вышел в море, самолёты взлетели, нанесли офигительный ракетный удар - и? Вернулись на базы?
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 лип, 2022 12:08

vitaliian написав:
  detroytred написав:роспропаганда тут ні до чого.
вам что закопипастить их тезисы и ваши цитаты? НАТО к этой войне вообще никаким боком, его притянули за уши вы и Рос пропаганда. Совпадение? Мне пофиг. Я здесь зрадныков не ищу (чтобы не отбирать хлеб у хотабов) Что вижу то и пишу.

Да без проблем.

Я Вам накидаю цитати Подоляка, Резнікова і т.д. про третю світову.
Або ось уся вся стаття замгенсека НАТО. ПРАКТИЧНО УСЯ ПРО ЩО?))
https://www.eurointegration.com.ua/inte ... 7/7142074/

Ви просто демагогічно знов і знов намагаєтеся пригягнути мої конкретні висловлювання до роспропаганди. Узагальнити!!! - це ще один простіший демгогічний прийом.
Конкретно що в мене не так?
Що виходить за рамки (тобто що конкретно з моїх висловлюваннь шкодить Україні)?
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 лип, 2022 12:17

detroytred написав:Тому я раджу друзям у Києві сприймати нашу допомогу в цілому. Це спільна, скоординована допомога західних демократій, до якої входять і оборонна підтримка, і кібербезпека, і посилення вашої стійкості, і протидія дезінформації, і допомога вашій економічній стабільності, яка зараз під загрозою, і підтримка зусиль з розблокування Чорного моря.

Ви собі придумуєте якісь твердження, пропонуєте їх іншим а потім чомусь сперечаєтесь що вони достовірні. :D :D :D
Для мене:
НАТО - це НАТО.
США - це США.
Німеччина - це Німеччина.
І т.д.
Немає ніякої "спільної, скоординованої допомоги західних демократій". Ті ж самі Польща і Литва допомагають нам в рази більше ніж наприклад Греція чи Угорщина.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 лип, 2022 12:17

juristkostya написав:
  detroytred написав:
  juristkostya написав:Без перспектив успешной сухопутной операции?

Да.

Моє бачення: Захід вважає, що пуйло виснажиться швидко. Ключове - швидко.
Але рашці пофіг втрати та зниження рівня життя. Менталітет.
Й до того ж рашка поставить орків до станків та окопів, бо адміністративна система їй вдасться.

Я тоже не жду, что "Россия быстро истощится". Но должен же быть какой-то план. Флот вышел в море, самолёты взлетели, нанесли офигительный ракетный удар - и? Вернулись на базы?

Немає вже плану після помилки, яка більше, ніж злочин.
Колія.
З якої пуйлвладі, як і свого часу фашовладі, не зійти.

Тому тільки воювати.
А це - наносити ураження...
Але спіральки розкручуються.
І того, що не було вчора, завтра буде. Необхідним для цього.

Скажу більше: поки всіх у світі (зокрема нас та Європи) це влаштовує. Такий процес, формат.
Всі вважають, що далі й не буде.

Я припускаю (саме припускаю), що буде.
Бо перед світовими війнами напевно теж вважали, що так не розгориться.

Я десяток років заперечував Мортимеру в його аполяптичному)) баченні ще років більше 10-15 назад.
Але коли вже таке йде в центрі Європи ...
То які ще аргументи потрібні, щоб прислухатися до дійсно дуже розумної людини.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 лип, 2022 12:19

detroytred написав:Я Вам накидаю цитати Подоляка, Резнікова і т.д. про третю світову
нам нужна помощь запада, поэтому некоторые говорят что мы защищаем западную демократию, восточную Европу и ТД. я доступно объясняю :lol: ?

Если бы запад думал, что мы их защищаем, нам бы передали не 4 химарса а 404, боевую авиацию, броню и много чего ещё. И война бы шла к завершению. Но там думают иначе, их задача - истощить армию пуйла, а не поставить пуйло на колени. Отсюда пессимистические прогнозы по срокам окончания войны. Истощать кого то это длинная история.

Нужно отличать хотелки от реальности. Мы защищаем только себя. Для НАТО от РФ никаких угроз нет. Остальное экстраполяция фобий и хотелок.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 06 лип, 2022 12:23, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 15671568156915701571 ... 14779>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему