fler написав:Взагалі то там був вказаний конкретний напрямок «де»...
я просто спробував зібрати в купу все те, що тут транслююють, в тому числі й Ви. Можливо особисто Вам зручніше слухати всяких Арестовичів.
Арестовича я послухала аж один раз. Якийсь він нудотно солодкий і в мене особисто не викликає довіри, від слова зовсім. Інша справа – вісті з полів. Регулярно отримую по напрямках Харків, Мико, Херсон. Плюс іноді прилітає від ВР, ОП, КМУ. Напр., один мій друг, що був на конференції в Лугано, запропонував зустрітися в Києві на цих вихідних. Отже, очікую на певний інсайд з перших вуст
sashaqbl написав:Але як на мене дорослим людям краще обєктивно оцінювати інформацію.
Для цього є Генштаб. Я не збираюся оцінювати те, у чому я не фахівець.
sashaqbl написав:P.S. Просто коли Ви пишете про два звільнені села, а їх назв за місяць так і не зявилося, то або це була не зовсім достовірна інформація, або їх потім втратили.
Який місяць? Я написала пост 5 липня, через два дні від звільнення.
sashaqbl написав:А якщо читати конкрет но ваші повідомлення, то ми тільки наступаємо. На жаль, це не зовсім так.
Про наші втрати тут і без мене достатньо пишуть, навіщо дублювати?
В рамках «взаємного стримування» Японія ймовірно отримає ядерну зброю. Таке припущення зробив Рекс Тіллерсон в інтерв'ю виданню Independent Review Journal, передає «РБК-Україна». https://www.volyn.com.ua/news/71717-v-y ... broya.html
Блукає інфо, що японці й самі в найближчі часи створять собі ядерну зброю. __________________________________ російська армія виснажується в боях проти українських захисників. Тож влада росії вирішила взяти паузу в бояхросійське міністерство оборони офіційно заявило, що бере паузу в бойових діях у війні проти України, повідомляє ВВС в телеграм
detroytred написав:російська армія виснажується в боях проти українських захисників. Тож влада росії вирішила взяти паузу в бояхросійське міністерство оборони офіційно заявило, що бере паузу в бойових діях у війні проти України, повідомляє ВВС в телеграм
Ты опять росс.пропаганду сюда тянешь, прикрываясь BBC BBC лишь повторила новость от рашистов, как новостную ленту А рашистам верить нельзя, они и в Украину не вторгались, с их слов
"Враг продолжает нести значительные потери личного состава, вооружения и военной техники на территории Украины. Так, по имеющейся информации, командование Центрального военного округа Вооруженных сил Российской Федерации вынуждено выводит подразделения из состава 35-й отдельной мотострелковой бригады. В то же время пытается привлечь немотивированные подразделения 74-й отдельной мотострелковой бригады", — сообщили в Генштабе
uakozer написав:Я памятаю він ще на початку війни говорив що ще два-три тижні і в них закінчаться ракети.
Названо кількість старих ракет, які залишилися на озброєнні у Росії — Forbes На початку російського вторгнення до України на озброєнні у РФ було близько 7 тисяч ракет середньої та ближньої дальності дії (до 5500 км). На початку липня у них могло залишитися 2-3 тисячі одиниць. Про це повідомило видання Forbes. Майже половина з 7 тисяч ракет були невисокоточні ракети Х-22, Х-55, комплекси “Точка-У”. На першому етапі війни РФ застосовувала “Калібри” та ракетні комплекси “Іскандер”. Рідше використовувалися Х-101 та заявлялося про застосування останньої розробки – Х-47 “Кинжал”. Москва не планувала затяжну війну, тому активно використовувала ці ракети. Їхній запас сягав до трьох тисяч одиниць. У травні з’явилася інформація, що Міноборони РФ шукає ракети у Китаї, Північній Кореї та інших диктаторських країнах. Також у травні стало відомо про перші запуски радянських ракет Х-59 та “Точки-У”, хоча останню офіційно знято з озброєння. Видання пише, що окупанти використали по Україні близько 3 тисяч ракет, тому, ймовірно, ракет “Калібр” та “Іскандер” залишилося небагато. Якщо у російський військових справді закінчуються Х-101, “Калібри” та “Іскандери”, то з дальністю понад 500 км залишаються лише старі Х-55 та Х-22. Останніх залишилося більше як 2 тисячі. Цього запасу може вистачати на кілька місяців бомбардувань. Проте їхня неточність може призвести до суттєвих руйнувань.
Василь-Рівне написав: На початку російського вторгнення до України на озброєнні у РФ було близько 7 тисяч ракет середньої та ближньої дальності дії (до 5500 км). На початку липня у них могло залишитися 2-3 тисячі одиниць. Про це повідомило видання Forbes. Майже половина з 7 тисяч ракет були невисокоточні ракети Х-22, Х-55, комплекси “Точка-У”. Якщо у російський військових справді закінчуються Х-101, “Калібри” та “Іскандери”, то з дальністю понад 500 км залишаються лише старі Х-55 та Х-22. Останніх залишилося більше як 2 тисячі. Цього запасу може вистачати на кілька місяців бомбардувань.
Так от 2 т., а не 20 т., як тут деякі неодноразово безпідставно запевняли