Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 15811582158315841585 ... 14689>
Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2022 18:35

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Що ви на бідного Арестовича нападаєте ...
До речі - якось він вже сказав , що ця війна надовго - 2.5 роки в загальному ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2022 18:46

Puente
Я памятаю він ще на початку війни говорив що ще два-три тижні і в них закінчаться ракети.
uakozer

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2022 18:49

Puente написав:Що ви на бідного Арестовича нападаєте ...
До речі - якось він вже сказав , що ця війна надовго - 2.5 роки в загальному ...

Взагалі-то, якщо хтось не помітив, то у нас війна вже 8 років
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2022 19:27

sashaqbl написав:
  Schmit написав:Поки воєнкоми з подвійним завзяттям роздають повістки по заходу і центру
а захід і центр сильно хоче, щоб за них воював схід.

к вашему сведению воюют все на востоке и центр и запад и юг и восток
konstantin kirovograd

Подякував: 60 раз.
Подякували: 257 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2022 19:31

sashaqbl написав:
  fler написав:Взагалі то там був вказаний конкретний напрямок «де»...
я просто спробував зібрати в купу все те, що тут транслююють, в тому числі й Ви.
Можливо особисто Вам зручніше слухати всяких Арестовичів.

Арестовича я послухала аж один раз. Якийсь він нудотно солодкий і в мене особисто не викликає довіри, від слова зовсім. Інша справа – вісті з полів. Регулярно отримую по напрямках Харків, Мико, Херсон. Плюс іноді прилітає від ВР, ОП, КМУ. Напр., один мій друг, що був на конференції в Лугано, запропонував зустрітися в Києві на цих вихідних. Отже, очікую на певний інсайд з перших вуст 8)

sashaqbl написав:Але як на мене дорослим людям краще обєктивно оцінювати інформацію.

Для цього є Генштаб. Я не збираюся оцінювати те, у чому я не фахівець.

sashaqbl написав:P.S. Просто коли Ви пишете про два звільнені села, а їх назв за місяць так і не зявилося, то або це була не зовсім достовірна інформація, або їх потім втратили.

Який місяць? :shock: Я написала пост 5 липня, через два дні від звільнення.

sashaqbl написав:А якщо читати конкрет но ваші повідомлення, то ми тільки наступаємо. На жаль, це не зовсім так.

Про наші втрати тут і без мене достатньо пишуть, навіщо дублювати?
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2022 19:37

Японці швидко збагнули

В рамках «взаємного стримування» Японія ймовірно отримає ядерну зброю. Таке припущення зробив Рекс Тіллерсон в інтерв'ю виданню Independent Review Journal, передає «РБК-Україна».
https://www.volyn.com.ua/news/71717-v-y ... broya.html

Блукає інфо, що японці й самі в найближчі часи створять собі ядерну зброю.
російська армія виснажується в боях проти українських захисників. Тож влада росії вирішила взяти паузу в бояхросійське міністерство оборони офіційно заявило, що бере паузу в бойових діях у війні проти України, повідомляє ВВС в телеграм

Таке рішення аргументують необхідністю в підрозділах російських окупантів здійснити «поповнення бойових можливостей».
https://www.volyn.com.ua/news/220017-ro ... u-v-boiakh
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2022 20:02

detroytred написав:російська армія виснажується в боях проти українських захисників. Тож влада росії вирішила взяти паузу в бояхросійське міністерство оборони офіційно заявило, що бере паузу в бойових діях у війні проти України, повідомляє ВВС в телеграм

Ты опять росс.пропаганду сюда тянешь, прикрываясь BBC
BBC лишь повторила новость от рашистов, как новостную ленту
А рашистам верить нельзя, они и в Украину не вторгались, с их слов

Не будет паузы, будут продолжать пушечным мясом закидывать + ракетные обстрелы
Оккупанты проводят ротацию и пытаются отправить на фронт немотивированные подразделения
"Враг продолжает нести значительные потери личного состава, вооружения и военной техники на территории Украины. Так, по имеющейся информации, командование Центрального военного округа Вооруженных сил Российской Федерации вынуждено выводит подразделения из состава 35-й отдельной мотострелковой бригады. В то же время пытается привлечь немотивированные подразделения 74-й отдельной мотострелковой бригады", — сообщили в Генштабе

В Харькове прогремела серия взрывов, есть пострадавшие (фото, видео)
Вечером в четверг, 7 июля, в Харькове слышали целую серию взрывов

Оккупанты нанесли авиаракетный удар по центру Краматорска, есть погибшие (фото)
Российские оккупанты нанесли авиаракетный удар по центральной части Краматорска, есть жертвы.
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2022 20:44

Карта крупных пожаров наса за 24 часа пауза говорите?

Зображення

Кстати всем homo sapiens доступно. По ссылке. Выбирайте дату и период

https://firms.modaps.eosdis.nasa.gov/ma ... .6,47.0,6z

Зображення
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2022 21:11

Re: Напад росії і білорусі на Україну

uakozer написав:Я памятаю він ще на початку війни говорив що ще два-три тижні і в них закінчаться ракети.

Названо кількість старих ракет, які залишилися на озброєнні у Росії — Forbes
На початку російського вторгнення до України на озброєнні у РФ було близько 7 тисяч ракет середньої та ближньої дальності дії (до 5500 км). На початку липня у них могло залишитися 2-3 тисячі одиниць.
Про це повідомило видання Forbes.
Майже половина з 7 тисяч ракет були невисокоточні ракети Х-22, Х-55, комплекси “Точка-У”. На першому етапі війни РФ застосовувала “Калібри” та ракетні комплекси “Іскандер”. Рідше використовувалися Х-101 та заявлялося про застосування останньої розробки – Х-47 “Кинжал”.
Москва не планувала затяжну війну, тому активно використовувала ці ракети. Їхній запас сягав до трьох тисяч одиниць. У травні з’явилася інформація, що Міноборони РФ шукає ракети у Китаї, Північній Кореї та інших диктаторських країнах.
Також у травні стало відомо про перші запуски радянських ракет Х-59 та “Точки-У”, хоча останню офіційно знято з озброєння. Видання пише, що окупанти використали по Україні близько 3 тисяч ракет, тому, ймовірно, ракет “Калібр” та “Іскандер” залишилося небагато.
Якщо у російський військових справді закінчуються Х-101, “Калібри” та “Іскандери”, то з дальністю понад 500 км залишаються лише старі Х-55 та Х-22. Останніх залишилося більше як 2 тисячі. Цього запасу може вистачати на кілька місяців бомбардувань. Проте їхня неточність може призвести до суттєвих руйнувань.
Василь-Рівне

Подякував: 7016 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2022 21:54

Василь-Рівне написав: На початку російського вторгнення до України на озброєнні у РФ було близько 7 тисяч ракет середньої та ближньої дальності дії (до 5500 км). На початку липня у них могло залишитися 2-3 тисячі одиниць.
Про це повідомило видання Forbes.
Майже половина з 7 тисяч ракет були невисокоточні ракети Х-22, Х-55, комплекси “Точка-У”.
Якщо у російський військових справді закінчуються Х-101, “Калібри” та “Іскандери”, то з дальністю понад 500 км залишаються лише старі Х-55 та Х-22. Останніх залишилося більше як 2 тисячі. Цього запасу може вистачати на кілька місяців бомбардувань.
Так от 2 т., а не 20 т., як тут деякі неодноразово безпідставно запевняли
Visky

Подякував: 190 раз.
Подякували: 198 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 15811582158315841585 ... 14689>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти