Успіх написав:Таке, мабуть, не забувається ніколи...
так хлопців героїв і не забрали коли розпетляли?Завелись і навтьоки герої?
Він же написав: "їх не беремо(щоб не спалити їхню позицію), а їдемо "питляти", щоб від нас відчепився безпілотник". Фактично вони відвели безпілотник від позиції і хлопців, відволікши його на себе і взявши на себе удар! Успіх писав, що його завдання прослуховувати етер і виявляти дрони. І що далі? Виявляється у них нема засобів РЕБоротьби і знешкодження не тільки агресивних "птахів", а й "комах"! Не бачу відгуків про можливість збору і купівлі колезі антидронової рушниці. Я розумію, що плюсик поставити легше, ніж реально допомогти...
Так моє завдання "слухати небо" на вогневій і попереджати, якщо раптом "жужжить". Тоді ми просто припиняємо будь-яку роботу(а особливо - це стосується стрільби) і завмираємо, поки жужжалка не вступиться!
А на рахунок антидронової рушниці - дякую, але це має бути таке в піхоті(яка перед нами), або в спеціальних/обізнаних в цьому солдат за 500-700м від нас... Тому, що: 1. Стріляти з такої рушниці - треба вміти/тренуватись і ще знати, коли працює наш дрон/безпілотник, а коли їх!(щоб свого не підстрелити) 2. Ми - арта і в нас інші задачі, а "робота по дронах" - має бути у піхоти, чи десь, за 1км від нас ППО!
Тож дякую, за пропозицію, але цим має займатись або піхота, або ППО(бо, якщо ми вистрілимо по дронові, чи безпілотнику - то нашу позицію можуть викрити)
І, нам, наче обіцяють, що десь скоро має нас прикривати ППО, але.... - ми можемо до цього часу вже змінити позицію на вогневій))
Успіх написав:Хотів написати, як гарно в небі бачити роботу Хеймарсів👍..... але і в орків є ж всякі іскандери, с-300, с-400... Тож ще раз наголошую - нам потрібно ВЖЕ ВСЕ І ПО-МАКСИМУМ, а не трошки і по-мінімум!
Успіху, Ви ж самі бачите, що дають "ПО-МАКСИМУМУ" лише на словах, а фактично - "по-мінімуму", лише для спротиву, навіть для умовного паритету не додають. І це, певен, свідомо
Успіх Така рушниця зазвичай не виводить дрон з ладу, вона лише блокує зв'язок дрона з оператором, й дрони простої моделі після такого блокування там же сідають на землю, більш складні - можуть повертатись назад автономно. Тому якщо накриєте свого - це не втрата, ну і свої на своїх позиціях не зависають. Вам би вона не завадила теж. На відміну від стрілецької зброї, оператор дрона може цю рушницю й не помітити, просто обірветься зв'язок. Не бачу необхідності застосовувати її лише з віддаля, навпаки з віддаля може забракнути потужності. А "стріляти" з неї наче зовсім легко, уражається весь сектор неба, порсто якщо пряме наведення - то імпульс перешкод вищий. Це не одиночний вистріл, треба навести на зону дрона (звук, візія), натиснути на гачок (кнопку) і вести деякий час
Visky написав:Успіх Така рушниця зазвичай не виводить дрон з ладу, вона лише блокує зв'язок дрона з оператором, й дрони простої моделі після такого блокування там же сідають на землю, більш складні - можуть повертатись назад автономно. Тому якщо накриєте свого - це не втрата, ну і свої на своїх позиціях не зависають. Вам би вона не завадила теж. На відміну від стрілецької зброї, оператор дрона може цю рушницю й не помітити, просто обірветься зв'язок. Не бачу необхідності застосовувати її лише з віддаля. А "стріляти" з неї наче зовсім легко, уражається весь сектор неба, порсто якщо пряме наведення - то імпульс перешкод вищий. Це не одиночний вистріл, треба навести на зону дрона (звук, візія) і везти деякий час
Я погуглив - і мене розчарувало оце: "...заряду акумулятора вистачає на близько 30 хвилин безперервної роботи залежно від навколишніх умов." Сказати, що це мало - це не сказати нічого...(а ми на вогневу не беремо генератор, щоб мати електрику/підзарядку так як він дуже дринчить) Ну, і те, що вона лише для дронів - теж не дуже втішає, так як дрони - більше вночі працюють, а вдень - безпілотники.
Ще раз дякую - але це треба, щоб справді тут з наших хлопців хтось знався на такій техніці... і чи саме така техніка нам потрібна...?
Успіх написав:І це дуже мене(і не тільки мене) злить
Долярчику ти ніколи не задумувався чому при Порошенко пуйло не наважувався на нас так нахрапом нападати? Га? От подумай, може тоді і злість буде трішечки дещо інша ... бо 73% це 73%, проти фактів не попреш.
Успіх Наш KVSG-3 - 40 хв, у іноземних є більше. Є блокові переносні акумулятори для безшумної підзарядки, є змінні акумулятори для рушниці, як ріжок до автомату. Раджу поглибитись і пошукати підходяще, зберіжить життя
Успіх написав:Хотів написати, як гарно в небі бачити роботу Хеймарсів👍..... але і в орків є ж всякі іскандери, с-300, с-400... Тож ще раз наголошую - нам потрібно ВЖЕ ВСЕ І ПО-МАКСИМУМ, а не трошки і по-мінімум!
Успіху, Ви ж самі бачите, що дають "ПО-МАКСИМУМУ" лише на словах, а фактично - "по-мінімуму", лише для спротиву, навіть для умовного паритету не додають. І це, певен, свідомо
Так ото ж І це дуже мене(і не тільки мене) злить
Приветствую. Рад, что у вас все в порядке. Злить вас должно другое: насколько я помню, вы были в армии фанатов владимира александровича и привели его к власти. Из интервью зеленского от 18.02, за неделю до начала активных боевых действий: "Мы можем увеличить армию в два-три раза, но тогда, например, не сможем строить дороги". https://www.rbc.ua/rus/news/vladimir-ze ... 05487.html
Visky написав:Успіх Наш KVSG-3 - 40 хв, у іноземних є більше. Є блокові переносні акумулятори для безшумної підзарядки, є змінні акумулятори для рушниці, як ріжок до автомату. Раджу поглибитись і пошукати підходяще, зберіжить життя
Ок. Пораджусь з нашими хлопцями, що-до цього питання і комбатом(але він зараз на вогневій)
whois2010 написав:Приветствую. Рад, что у вас все в порядке. Злить вас должно другое: насколько я помню, вы были в армии фанатов владимира александровича и привели его к власти. Из интервью зеленского от 18.02, за неделю до начала активных боевых действий: "Мы можем увеличить армию в два-три раза, но тогда, например, не сможем строить дороги". https://www.rbc.ua/rus/news/vladimir-ze ... 05487.html
Армию увеличили, дороги строить прекратили. И все вообще строить прекратили. Не соврал и даже перевыполнил.
Так ото ж І це дуже мене(і не тільки мене) злить
дадут когда обучат достаточно с нашей стороны, что толку давать если их бросят в панике, еще месяц-два и картина изменится, а пока надо держаться