Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 15921593159415951596 ... 14600>
Повідомлення Додано: Суб 09 лип, 2022 17:29

Не все так просто ©

Visky написав:
  Мизантрóп написав:
  Успіх написав:Таке, мабуть, не забувається ніколи...
так хлопців героїв і не забрали коли розпетляли?Завелись і навтьоки герої?

Він же написав: "їх не беремо(щоб не спалити їхню позицію), а їдемо "питляти", щоб від нас відчепився безпілотник". Фактично вони відвели безпілотник від позиції і хлопців, відволікши його на себе і взявши на себе удар!
Успіх писав, що його завдання прослуховувати етер і виявляти дрони. І що далі? Виявляється у них нема засобів РЕБоротьби і знешкодження не тільки агресивних "птахів", а й "комах"!
Не бачу відгуків про можливість збору і купівлі колезі антидронової рушниці. Я розумію, що плюсик поставити легше, ніж реально допомогти...

Так моє завдання "слухати небо" на вогневій і попереджати, якщо раптом "жужжить".
Тоді ми просто припиняємо будь-яку роботу(а особливо - це стосується стрільби) і завмираємо, поки жужжалка не вступиться!

А на рахунок антидронової рушниці - дякую, але це має бути таке в піхоті(яка перед нами), або в спеціальних/обізнаних в цьому солдат за 500-700м від нас...
Тому, що:
1. Стріляти з такої рушниці - треба вміти/тренуватись і ще знати, коли працює наш дрон/безпілотник, а коли їх!(щоб свого не підстрелити)
2. Ми - арта і в нас інші задачі, а "робота по дронах" - має бути у піхоти, чи десь, за 1км від нас ППО!

Тож дякую, за пропозицію, але цим має займатись або піхота, або ППО(бо, якщо ми вистрілимо по дронові, чи безпілотнику - то нашу позицію можуть викрити)

І, нам, наче обіцяють, що десь скоро має нас прикривати ППО, але.... - ми можемо до цього часу вже змінити позицію на вогневій))
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 09 лип, 2022 17:51

Visky написав:
  Успіх написав:Хотів написати, як гарно в небі бачити роботу Хеймарсів👍..... але і в орків є ж всякі іскандери, с-300, с-400...
Тож ще раз наголошую - нам потрібно ВЖЕ ВСЕ І ПО-МАКСИМУМ, а не трошки і по-мінімум!
Успіху, Ви ж самі бачите, що дають "ПО-МАКСИМУМУ" лише на словах, а фактично - "по-мінімуму", лише для спротиву, навіть для умовного паритету не додають. І це, певен, свідомо

Так ото ж :roll:
І це дуже мене(і не тільки мене) злить :evil:
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 09 лип, 2022 17:57

Успіх Така рушниця зазвичай не виводить дрон з ладу, вона лише блокує зв'язок дрона з оператором, й дрони простої моделі після такого блокування там же сідають на землю, більш складні - можуть повертатись назад автономно. Тому якщо накриєте свого - це не втрата, ну і свої на своїх позиціях не зависають. Вам би вона не завадила теж. На відміну від стрілецької зброї, оператор дрона може цю рушницю й не помітити, просто обірветься зв'язок. Не бачу необхідності застосовувати її лише з віддаля, навпаки з віддаля може забракнути потужності. А "стріляти" з неї наче зовсім легко, уражається весь сектор неба, порсто якщо пряме наведення - то імпульс перешкод вищий. Це не одиночний вистріл, треба навести на зону дрона (звук, візія), натиснути на гачок (кнопку) і вести деякий час
Visky

Подякував: 183 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 09 лип, 2022 18:37

Visky написав:Успіх Така рушниця зазвичай не виводить дрон з ладу, вона лише блокує зв'язок дрона з оператором, й дрони простої моделі після такого блокування там же сідають на землю, більш складні - можуть повертатись назад автономно. Тому якщо накриєте свого - це не втрата, ну і свої на своїх позиціях не зависають. Вам би вона не завадила теж. На відміну від стрілецької зброї, оператор дрона може цю рушницю й не помітити, просто обірветься зв'язок. Не бачу необхідності застосовувати її лише з віддаля. А "стріляти" з неї наче зовсім легко, уражається весь сектор неба, порсто якщо пряме наведення - то імпульс перешкод вищий. Це не одиночний вистріл, треба навести на зону дрона (звук, візія) і везти деякий час

Я погуглив - і мене розчарувало оце:
"...заряду акумулятора вистачає на близько 30 хвилин безперервної роботи залежно від навколишніх умов."
Сказати, що це мало - це не сказати нічого...(а ми на вогневу не беремо генератор, щоб мати електрику/підзарядку так як він дуже дринчить)
Ну, і те, що вона лише для дронів - теж не дуже втішає, так як дрони - більше вночі працюють, а вдень - безпілотники.

Ще раз дякую - але це треба, щоб справді тут з наших хлопців хтось знався на такій техніці... і чи саме така техніка нам потрібна...?
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 09 лип, 2022 18:46

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:І це дуже мене(і не тільки мене) злить :evil:

Долярчику ти ніколи не задумувався чому при Порошенко пуйло не наважувався на нас так нахрапом нападати? Га? От подумай, може тоді і злість буде трішечки дещо інша ... бо 73% це 73%, проти фактів не попреш.
Василь-Рівне

Подякував: 7015 раз.
Подякували: 3173 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Суб 09 лип, 2022 18:57

Успіх Наш KVSG-3 - 40 хв, у іноземних є більше. Є блокові переносні акумулятори для безшумної підзарядки, є змінні акумулятори для рушниці, як ріжок до автомату. Раджу поглибитись і пошукати підходяще, зберіжить життя
Visky

Подякував: 183 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 09 лип, 2022 19:00

Успіх написав:
  Visky написав:
  Успіх написав:Хотів написати, як гарно в небі бачити роботу Хеймарсів👍..... але і в орків є ж всякі іскандери, с-300, с-400...
Тож ще раз наголошую - нам потрібно ВЖЕ ВСЕ І ПО-МАКСИМУМ, а не трошки і по-мінімум!
Успіху, Ви ж самі бачите, що дають "ПО-МАКСИМУМУ" лише на словах, а фактично - "по-мінімуму", лише для спротиву, навіть для умовного паритету не додають. І це, певен, свідомо

Приветствую. Рад, что у вас все в порядке.
Злить вас должно другое: насколько я помню, вы были в армии фанатов владимира александровича и привели его к власти.
Из интервью зеленского от 18.02, за неделю до начала активных боевых действий: "Мы можем увеличить армию в два-три раза, но тогда, например, не сможем строить дороги".
https://www.rbc.ua/rus/news/vladimir-ze ... 05487.html
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Суб 09 лип, 2022 19:03

Visky написав:Успіх Наш KVSG-3 - 40 хв, у іноземних є більше. Є блокові переносні акумулятори для безшумної підзарядки, є змінні акумулятори для рушниці, як ріжок до автомату. Раджу поглибитись і пошукати підходяще, зберіжить життя

Ок.
Пораджусь з нашими хлопцями, що-до цього питання і комбатом(але він зараз на вогневій)
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 09 лип, 2022 19:12

whois2010 написав:Приветствую. Рад, что у вас все в порядке.
Злить вас должно другое: насколько я помню, вы были в армии фанатов владимира александровича и привели его к власти.
Из интервью зеленского от 18.02, за неделю до начала активных боевых действий: "Мы можем увеличить армию в два-три раза, но тогда, например, не сможем строить дороги".
https://www.rbc.ua/rus/news/vladimir-ze ... 05487.html

Армию увеличили, дороги строить прекратили. И все вообще строить прекратили.
Не соврал и даже перевыполнил.
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Суб 09 лип, 2022 19:15

Успіх написав:
  Visky написав:

дадут когда обучат достаточно с нашей стороны, что толку давать если их бросят в панике, еще месяц-два и картина изменится, а пока надо держаться
cohan

Подякував: 112 раз.
Подякували: 534 раз.

Профіль

#<1 ... 15921593159415951596 ... 14600>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор